"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ohhooo bakma sen o doktorlara topiclere bak neler okuyoruz pco olupta bebeği olanları daha geçen biri yazmışı..
snin bebeğin olmaz diyen doktora rağmen bebeğim geldi diye sıkma canını sopan kürü falan denedinmi bi araştır istersen o kistlere ço iyiymiş ibrahim saraçoğlunu bak bi oku...

ben 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 1oğlum var 4 yaşında

aman beeee sende üzüldüğün şeye bak bi oğlun varmış en azından bak bizim bir tane bile yok bende 5 sene olacak evleneli birde kötü yönünü yanii hiç olmasaymış gibi düşün ve üzülme..

cnm bende 5 yıllık evliyim banada bi sürü doktor senin çocuğun olmaz falan dediler ama oluyo sıkma canını şu an hamileyim inşallah öncesinde kimyasal gebeliğim oldu

ohhooo bakma sen o doktorlara topiclere bak neler okuyoruz pco olupta bebeği olanları daha geçen biri yazmışı..
snin bebeğin olmaz diyen doktora rağmen bebeğim geldi diye sıkma canını sopan kürü falan denedinmi bi araştır istersen o kistlere ço iyiymiş ibrahim saraçoğlunu bak bi oku...

canım benin söylemeyi atladım ben 2. bebişi istiyorum.ama olmuyo ve nankör davranmak istemiyorum allahıma binlerce şükürler olnsunki.doktor bana tedaviylemi oldu ilk çocuğun dedi hayır dedim şaşırdı mucize bu olsa gerek dedi ben o an koptum zaten musluklar çoktan açılmıştı.bu arada TROİDİM İÇİN LEVOTRON KULLANIYORUM

anladım canım elbet vardır zamanı rabbim oğluna sağlık versin bizlerede nasip eylesin ben çıkayım kendinizi iyi bakın işim var görüşürüz..

HEE bide endokrin bölümünde ki doktor bana hamiş kalırsan çocuğun zekasında gerilik olur dedi çokk üzüldüm ve özel bir jinekolok a gitmeye başladım

canım benin söylemeyi atladım ben 2. bebişi istiyorum.ama olmuyo ve nankör davranmak istemiyorum allahıma binlerce şükürler olnsunki.doktor bana tedaviylemi oldu ilk çocuğun dedi hayır dedim şaşırdı mucize bu olsa gerek dedi ben o an koptum zaten musluklar çoktan açılmıştı.bu arada TROİDİM İÇİN LEVOTRON KULLANIYORUM

cnm bende 4 ay önce levetrona başlamadan önce boş gebelik geçirdim levetron başladılar ilacı düzenli kullan bebeğin düşmez dediler ama şu an yine düşme riski varmış :KK43:

ben cebecide selma tokuçoğlu na gidiyorum ve hemen klomen verdi

peki sen hangi hastanelere gidiyosun ankarada duğumunu nerede yapmayı düşünüyosun?

kızlar bana cvp verin ltfen durumu çoğunuz biliyo zaten bende değişiklikler olmaya başladı mesela göğüs çevremde mavi mavi kalın damar gibi şeyler oluştu hala ağrım çok fazla ama dün akşam başka bi doktorada sordum bu değer hamile değil dedi moralim çok bozuldu dedim ama idrarda çift çizgi çıkıyo kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemedim sonra kendi doktorumu tekrar ardım bak dedi çok net bişey yok hamile bigi değerin ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik bu dedi
canım keşke başka doktoru arayıpta kafanı iyice karıştırmasaydın..biraz sakin olmaya çalış ve sürekli ayaklarının altına yastık koyarak yat ağrılarında şu zamanda normal bende çok aşırı ağrı çekmiştim..inşallah pazartesi güzel haberler alıcaksın
herkese iyi haftasonları nasılsınız:)
derinim olsun inşallah o tesete gerekte kalmaz..
asuman sıkma canını bak olurmu belki sende geç unurtluyon ondandır sabret pazartesiye kadar birde çok kurcalama olurmu hakkında hayırlısı...
gökçecim makbercim piguucum sizler nasılsınız nazlı kızlarınız nasıl rabbime memanet olsunlar..
evet ebrarcım pazatesi günü aşılamaya gel dediler aşılama kısa sürüyormuş ama 2 saat seni yaıracaz dediler :) karnım öyle şişki bide iki yumurruk var sankim yan taraflarımda doktor çok büyümüşte ondan dedi bunlarda benim gibi tutarsız işte kaydirigubbakcemile2
çatlatma iğnemide aldık 23de kendin vur dediler inşallah kızlar tutar aşılamam..
haa ne oldu biliyonuzmu orada bi kızlan tanıştım okadan tatlı dilliki şurdan burdan koknuşurken kızlarla yazışıyoz falan dedi bende kadınlar kulübümü dedim oda evet dedi ohaoldumsmile oldum resmen ama kızın adını telini aldımda lincini anlamadım heralde sildirmiş bakalım oda tüp bebek yaptıracak inşallah nerede varsa rabbim emeklerimizi boşa çıkamrmaz :Saruboceq::Saruboceq:
canım Allah razı olsun senden..demek pazartesi aşılaman oluyor çok sevindim yaa inşallah halayının başını ben çekicem:dance:
kızlar kusura bakmayıın lütfen sizin konunuzuda böldüm ama dedimya topiğe davet ediyorlar ee giriyorum yazıyorum soruyorum cevap yokk.kadınlar kulübünü hiç böyle tahmin etmemiştim.resmen hayal kırıklığı yaşadım yanii.halbuki nasılda heycanlıydım payylaşımlar için
canım öncelikle hoşgeldin aramıza bu doktorlar çok tutarsın bi problemin olsa çocuk sahibi olman zor hatta imkansız deyiveriyorlar.ben pek umursama derim hem bak ikinci çocuk diyorsun birini veren Rabbim diğerinide verir sen sıkıntı yapma O ol dedikten sonra doktorlar ne derse desin olur.

X