- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm büyükdoğuma gidiyorum inş bebeğim olurda doğum önemli deil orda yaparım diye düşünüyorum
cnm büyükdoğuma gidiyorum inş bebeğim olurda doğum önemli deil orda yaparım diye düşünüyorum
en iyisini yapıyorsun tatlım diyorum ya benimde aşırı ağrım olmuştu hatta tekrar dış gebelik geçiriyorum sanmıştım.Allahın izniyle hiçbişey olmayacak sadece biraz sabır ve dua canımsaol makbercim bende öyle yapıyorum yastık koydum devamlı yatıyorum bu ağrı çok farklı iki gnüdr düşüyorum adet ağrısı olsa çoktan olurdum diye hiç böyle günlerce süren ağrım olmamıştı inş dediğiniz gibi olur düşürmem bebeğimi
ske cnm özür dileyecek bi şey yok cnm sende haklısın tabi burda iyi kötü herkes paylaşım içinde büyük doğum konusuna gelince evet dediğin gibi orda durum öyle biliyodum ama 3 ablamda yakın zamanlarda ordadoğum yaptı bu sorunlar kalmadı diye biliyorum doktorum orda çalışıyo bakalım eğer değişmezse düşünüyorum ama tabi belli de olmaz başkentte çok iyi diyolar o günlere bi gelelimde allahın izniyle nerde olsa olur inş
he kız benim için farketmez koca göbüşümlende çekerim halayı kaydirigubbakcemile3makbercim rabbim sendende razı olsun kız kıyamam sana ama ogün gelirse eğer koca göbükünle çek başı hergünmü hamile kalıyoz değilmi kaydirigubbakcemile5
sende gezmeye gidecekmişin dikkat et kendini üşütme buradada havalar bozuk bi yanıyo bi yağıyo görüşürz...
slm kızlar
bugün köye gittim bende annemlerle güzel geçti acık yoruldum ama olsun :) pazarteside dr agiderim onda n sonra evime geçerim
ske cim hoşgeldin aramıza rabbim umarım yine minigini gönderir canım
makbuşş kızz okey i bende severim ama uzun zaman oldu oynamayalı ama sen çok geç uyuma canım uykusuzluk seni çok yorar öptm
derinim ebroşum nurum sizleride öpüyorum kib
nuruncum olur öyle şeyler boşver adamda neden öyle davrandıgını anlamıştır sıkma canını
kızlar bana cvp verin ltfen durumu çoğunuz biliyo zaten bende değişiklikler olmaya başladı mesela göğüs çevremde mavi mavi kalın damar gibi şeyler oluştu hala ağrım çok fazla ama dün akşam başka bi doktorada sordum bu değer hamile değil dedi moralim çok bozuldu dedim ama idrarda çift çizgi çıkıyo kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemedim sonra kendi doktorumu tekrar ardım bak dedi çok net bişey yok hamile bigi değerin ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik bu dedi
benım kasıklarım oyle batıyodu kı anlatamam hafıf koyu renklı kanamam da olmustu sıksık tuvalete gıdıyordum ama anlamıstım hamıle oldugumu cunku ılk kez yasıyordum bu seylerı ssen de hamılesın zemuszemussen yazınca farkettim yanlış yazdığımı 31.3 aslında ama bende anlamadım işte biri gebelik var diyo biri yok diyo varsa bile boş gebelik diyo iyicie sinirlerim bozuldu tutunma kanamasıda olmadı acaba herkeste oluyomu bu bilmiyorum hala ağrılarım şiddetli özellikle ayaktayken oluyo yatınca geçiyo şu bekleme süresi insanın ömründen ömür alıyo resmen alah hakkımızda hayırlısını versin
bak sena cok guzel acıklamıskaydirigubbakcemile5asumancım tutunma kanması herkeste olmuyo...ama şunu söleyim tüp bebk yaptıran bi arkadaşın da transfreden sonra 7. gün 25 çıkmıştı şimdi kaç aylık oldu..yani senin de yeni bir gebelik ise düşük çıkması normal...gerçi o tüp bebek ama dediğim gibi senin de gebelik yeni başlamış olabilir...inşallah yükselir dua et içini ferah tut....
cnm bende 5 yıllık evliyim banada bi sürü doktor senin çocuğun olmaz falan dediler ama oluyo sıkma canını şu an hamileyim inşallah öncesinde kimyasal gebeliğim oldu
kıızzzlaar hepinize iyi pazarlarkaydirigubbakcemile5
selam tatlışlar hepinize güzel bir pazar diliyorum.opuyorumnanaktan
derinim,makbuşum,gökcem,pingucum,zeynim,günüm,asumancım,senacım,nurum hepinizi öptüm güzeller..
SKE hoşgeldin aramıza umarım tez zamanda ikinci meleğin gelir..