"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hepiciğinize iyi hafta sonları kızlar..gece ablamlar burdaydı okey partisi yaptık :)) ezana yakın yattım nerdeyse şimdide ancak gelebiliyorum..hava serin ve yağmurlu ama ben kocişimle dışarı çıkıcam akiam görüşürüz nasipse öpüldünüz hepiniz

cnm büyükdoğuma gidiyorum inş bebeğim olurda doğum önemli deil orda yaparım diye düşünüyorum

canım benim özür dilerim ben seni hamiş sandım . bak ne dicem belkide allah söyletiyordur.eee yani yazdırıyordur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm büyükdoğuma gidiyorum inş bebeğim olurda doğum önemli deil orda yaparım diye düşünüyorum

canım benim ben sana doğum hikayemi anlatayım.2005 yılında oğlumu büyük doğumda
dünyaya getirdim.ne bana ne eşime nede aileme haber vermeden beni sezeryana aldılar.
hadi durum bunu gerektiriyordu diyelim.ameliyathaneden sedyeyle hata bakıcı odaya götürüyo oğlum bacaklarımın arasında yani sedyede.odaya geldik ve ben narkozdan yeni ayılıyorum ve sezeryandan yeni çıkmışım hasta bakıcı bana hadi kalk yatağa yat demesinmi.ben o halde nasıl kalkıp yerime yatıcaksam artık.zor bela attık neyse asıl sorunlar sonra başlıyo.annem hastane çantasıyla kaçak olarak yukarı çıkmış ve odaya geldi hee buarada biz çantayı 15 dk beledik ve oğlum incecik bez parçasında sarılı vaziyete (12.ay aralık ayı bide)neyse annem geldi bebeğimi giydirmeye başladı güvenlik gelip anneme bağırmasınmı çabuk dşarı diye.hemşirede giydirmiyo ben kalkıp giydircekmişim gözlerimi bile açamıyorum düşün.anlatsam geceler yetmez.hemşireler gelip bağırıp çağırıp gidiyorlar.taakatim olsa ben onlara o bağırmayı gösterirdim ama
yanımdaki kadının çocuğu alıyo diye hakaret üstüne hakaret.aklın varsa orda doğum yapma asla asla ve asla önünden bile geçme şimdi yazamıyorum daha neler neler

saol makbercim bende öyle yapıyorum yastık koydum devamlı yatıyorum bu ağrı çok farklı iki gnüdr düşüyorum adet ağrısı olsa çoktan olurdum diye hiç böyle günlerce süren ağrım olmamıştı inş dediğiniz gibi olur düşürmem bebeğimi

ske cnm özür dileyecek bi şey yok cnm sende haklısın tabi burda iyi kötü herkes paylaşım içinde büyük doğum konusuna gelince evet dediğin gibi orda durum öyle biliyodum ama 3 ablamda yakın zamanlarda ordadoğum yaptı bu sorunlar kalmadı diye biliyorum doktorum orda çalışıyo bakalım eğer değişmezse düşünüyorum ama tabi belli de olmaz başkentte çok iyi diyolar o günlere bi gelelimde allahın izniyle nerde olsa olur inş

makbercim rabbim sendende razı olsun kız kıyamam sana ama ogün gelirse eğer koca göbükünle çek başı hergünmü hamile kalıyoz değilmi kaydirigubbakcemile5
sende gezmeye gidecekmişin dikkat et kendini üşütme buradada havalar bozuk bi yanıyo bi yağıyo görüşürz...

saol makbercim bende öyle yapıyorum yastık koydum devamlı yatıyorum bu ağrı çok farklı iki gnüdr düşüyorum adet ağrısı olsa çoktan olurdum diye hiç böyle günlerce süren ağrım olmamıştı inş dediğiniz gibi olur düşürmem bebeğimi

ske cnm özür dileyecek bi şey yok cnm sende haklısın tabi burda iyi kötü herkes paylaşım içinde büyük doğum konusuna gelince evet dediğin gibi orda durum öyle biliyodum ama 3 ablamda yakın zamanlarda ordadoğum yaptı bu sorunlar kalmadı diye biliyorum doktorum orda çalışıyo bakalım eğer değişmezse düşünüyorum ama tabi belli de olmaz başkentte çok iyi diyolar o günlere bi gelelimde allahın izniyle nerde olsa olur inş
en iyisini yapıyorsun tatlım diyorum ya benimde aşırı ağrım olmuştu hatta tekrar dış gebelik geçiriyorum sanmıştım.Allahın izniyle hiçbişey olmayacak sadece biraz sabır ve dua canım
makbercim rabbim sendende razı olsun kız kıyamam sana ama ogün gelirse eğer koca göbükünle çek başı hergünmü hamile kalıyoz değilmi kaydirigubbakcemile5
sende gezmeye gidecekmişin dikkat et kendini üşütme buradada havalar bozuk bi yanıyo bi yağıyo görüşürz...
he kız benim için farketmez koca göbüşümlende çekerim halayı kaydirigubbakcemile3
valla bizim burda baya serin hırka giydim çıkarken ama yine de yandım hormonların etkisimidir nedir bi yanıyorum bi üşüyorum

iyi geceler kızlar..
kimseler yok nerelerdesiniz??
ben demin çok aptalca bişey yaptım bilmiyorumkismile
bi doktor keşfetmiştim netten ona arada bir soru sorardım, bu gün msnmi açtım biri beni eklemiş ama taaaa çoktan eklemişti ben sildim o ekledi neyse, bi kaç kez bana selam verdi bedne dayanamadım kimsiniz dedim???
demezmi ...... doktorum ben ??? tabii önce yemedim biri benimi işletiyor
dedim hangi doktor soru soran hastasını msnsine ekliyorki dedim bilmiyorumkismile adam msnsini kapadı bi baktım resimdeki kişi o doktor çıktı, doktor o kadar sorumu cevapladı bende onu tersledim olacak şeymi birde evliymiş iki çocuk babasıymış sempatiksalakcinni

slm kızlar
bugün köye gittim bende annemlerle güzel geçti acık yoruldum ama olsun :) pazarteside dr agiderim onda n sonra evime geçerim
ske cim hoşgeldin aramıza rabbim umarım yine minigini gönderir canım
makbuşş kızz okey i bende severim ama uzun zaman oldu oynamayalı ama sen çok geç uyuma canım uykusuzluk seni çok yorar öptm
derinim ebroşum nurum sizleride öpüyorum kib
nuruncum olur öyle şeyler boşver adamda neden öyle davrandıgını anlamıştır sıkma canını

he kıss gökçe oda bana baştan adınız diye sormasaydı ben nebilim doktor olduğunu..
kızın dedisini görmeyemi gitti ne güzel..

selam canlarımmm...Şeniz
makkoşş okeyci karu neettin geçlere kadar ourmuşsun delümmm ohh olsun olsun birazda kendini düşün eglen canım benimŞeniz
nurum naptın kıs doktora kaydirigubbakcemile3Allah iyiligini versin..aman ne bilcen kim oldugunu boşver iyi olmuş.bu arada senin güzel sonuçları vermene az kaldı inlallah kuşummmm:Saruboceq:

gökçem ebrarım nurum diger tüm kıslar hepinizi çokk öpüyorum.
asumancım geçmişi iyice okuyamadım canım umarım iyisindir öpüyorum senideŞeniz

saol derincim iyi olmaya çalışıyorum devamlı yatıyorum işte kızların söylediğini yapıyorum yarın bakalım değerim ne durumda olcak idrar testindeki çizgi dahada koyulaştı bugün ama yinede içimdeki korku devam ediyo cnm umarım sende iyisindir öptüm

slm kızlar
bugün köye gittim bende annemlerle güzel geçti acık yoruldum ama olsun :) pazarteside dr agiderim onda n sonra evime geçerim
ske cim hoşgeldin aramıza rabbim umarım yine minigini gönderir canım
makbuşş kızz okey i bende severim ama uzun zaman oldu oynamayalı ama sen çok geç uyuma canım uykusuzluk seni çok yorar öptm
derinim ebroşum nurum sizleride öpüyorum kib
nuruncum olur öyle şeyler boşver adamda neden öyle davrandıgını anlamıştır sıkma canını

hoşbulduk canım sağol.pazar kahvaltısını bitirip bir an önce kızlar neler yazmış bii bakim dedim.canım bende yarın doktora gidicem,klomen bitti sanırım çatlatma iğnesi yapcak NOOOLLUURR BENİM İÇİİİNNN DUA EDİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

derinim,makbuşum,gökcem,pingucum,zeynim,günüm,asumancım,senacım,nurum hepinizi öptüm güzeller..
SKE hoşgeldin aramıza umarım tez zamanda ikinci meleğin gelir..

kızlar bana cvp verin ltfen durumu çoğunuz biliyo zaten bende değişiklikler olmaya başladı mesela göğüs çevremde mavi mavi kalın damar gibi şeyler oluştu hala ağrım çok fazla ama dün akşam başka bi doktorada sordum bu değer hamile değil dedi moralim çok bozuldu dedim ama idrarda çift çizgi çıkıyo kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemedim sonra kendi doktorumu tekrar ardım bak dedi çok net bişey yok hamile bigi değerin ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik bu dedi

asumancım bu mesajını dıkkate almıyorum tatlım endıse ıcınde yazılmıs bı mesaj senı cok ıyı anlıyorum ama ınan endıselerın yersız cıkıcak goreceksın mınıgın sana tutundu senınle artık bıraz olumlu dusun ne olur bılıyorum cok zor ama guclu ol sonunda mutluluk sızın olucak :)
sen yazınca farkettim yanlış yazdığımı 31.3 aslında ama bende anlamadım işte biri gebelik var diyo biri yok diyo varsa bile boş gebelik diyo iyicie sinirlerim bozuldu tutunma kanamasıda olmadı acaba herkeste oluyomu bu bilmiyorum hala ağrılarım şiddetli özellikle ayaktayken oluyo yatınca geçiyo şu bekleme süresi insanın ömründen ömür alıyo resmen alah hakkımızda hayırlısını versin
benım kasıklarım oyle batıyodu kı anlatamam hafıf koyu renklı kanamam da olmustu sıksık tuvalete gıdıyordum ama anlamıstım hamıle oldugumu cunku ılk kez yasıyordum bu seylerı ssen de hamılesın zemuszemus
asumancım tutunma kanması herkeste olmuyo...ama şunu söleyim tüp bebk yaptıran bi arkadaşın da transfreden sonra 7. gün 25 çıkmıştı şimdi kaç aylık oldu..yani senin de yeni bir gebelik ise düşük çıkması normal...gerçi o tüp bebek ama dediğim gibi senin de gebelik yeni başlamış olabilir...inşallah yükselir dua et içini ferah tut....
bak sena cok guzel acıklamıskaydirigubbakcemile5
cnm bende 5 yıllık evliyim banada bi sürü doktor senin çocuğun olmaz falan dediler ama oluyo sıkma canını şu an hamileyim inşallah öncesinde kimyasal gebeliğim oldu

ıste bu mesajını cok begendım olmaz dedıler ama oluyo sıkma canını suan hamıleyım ıste buuuuuopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kıızzzlaar hepinize iyi pazarlarkaydirigubbakcemile5

selam tatlışlar hepinize güzel bir pazar diliyorum.opuyorumnanaktan

derinim,makbuşum,gökcem,pingucum,zeynim,günüm,asumancım,senacım,nurum hepinizi öptüm güzeller..
SKE hoşgeldin aramıza umarım tez zamanda ikinci meleğin gelir..

sızlere de ıyı pazarlar kızlar umarım herkes guzel bı hafta sonu gecırıyodur ınsallahopuyorumnanaktan
ebrarcım ben de kocaman opuyorumm cnmopuyorumnanaktan

kızlar güzel dilekleriniz için çok tşk ederim ama bende ağrıdan başka belirti yok malesef idrara fazla çıkmıyorum veya başka belirtiler yok yarın öğlen değerim eğer yükselmiş olsun ilk sizlerle paylaşcam bunu çünkü bana şu an en yakın sizlersiniz hepinizi çok öpüyorum iyiki varsınız

X