"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese iyi pazarlar kimseler yok gezmeleremi gittiniz opuyorumnanaktan
ebrarcım ağol makbercim sende evet sitres yapmamaya çalışsamda yapıyom galiba bakalım salı günü herşey belirlenecek bilmiyorumkismile bende gezineyim biraz

selam tatlışlar hepinize güzel bir pazar diliyorum .hepiniz iyisinizdir inşallah.
makbuşum bebişin odası istediğiniz gibi olmamış hayırlısı canım hatalarını düzeltirler inşallah.buarada perde bakmaya gidiyomuşsun hayırlı olsun canım..
derinim sen nasılsın kuzum?
gökcem uğramadı merak ettim delüyü...
nurum canını sıkma hemen olumlu düşün olumlu olsun .herşey iyi olucak canım
diğer tatlışlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

canımcım aşşağılara bak dileğim anne olmak diyorsa yazıyor işte o ebrarcımın açtığı topic..
sen nasılsın beben nasıl..

hımm tamam cnm :)
ben ıyıyım cok sukur sıcaklar fena başladı Allah yar ve yardımcımız olsun temmuzda agustosta ıyıce şişmiş olucam bu sene cok sıcak olucak galıba bellı oldu sımdıden ...

meleğim de çok şükür iyi teyzesi büyüyor bı de fena yaramazız hıc durmuyoruz hareketlerımızı hıssettırmeye basladık opuyorumnanaktan

selam hanimlar nasilsiniz bende ikigündür hastanedeydim bugün ciktim cuma günü arabamizla kaza yaptik kemerim takili oldugu icin ucuz atlattim ama doktorlar iki gün hastanede biraktilar bebegimde cok sükür iyi :Saruboceq:

selam hanimlar nasilsiniz bende ikigündür hastanedeydim bugün ciktim cuma günü arabamizla kaza yaptik kemerim takili oldugu icin ucuz atlattim ama doktorlar iki gün hastanede biraktilar bebegimde cok sükür iyi :Saruboceq:

aaaaa geçmiş olsun allah korusun senii ve bebişinii:ecrin_bebek:

slm hanımlarrr
zeyncim geçmiş olsun canım benim
derinim sanada geçmiş olsun fıstıgın başın agrıyomuş migren felan mı var dı sende ?
makbuşum minigini görmeye gitcen demek saglıkla büyüsün minigin kocaman olsun inşşş
aglamacım çok sagol bitanem çok şükür biraz daha büyüdük you yarılıyıcaz inşş
pingucum senden naber fıstık
bersum nerelerdesin datluşumm neler yapıyosun
ebroşum bugun piknige gittik kuşum o yüzden girmedim dünde halim yoktu yorulmuştum ondan gelemedi senide özledim datluş öptm

çok saol canım rabbim tez vakitte sana ve isteyen herkese hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahhh... rabbim kimseye aratmasın evlat .. bendede kan pıhtılaşması var canım ama rabbim inş banada sanada ve tüm zorluk geçirenlerede evlatlarını kucaklarına allmayı nasip etsin amin....

ohh maşallah ona yerim totosunu geçer bu günlerde merak etme bi bakmışın kucağında inşallah bizlerde yaşarız bu güzelliği...

zeyncim çok çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun şu an nasılsın, inşallah büyük bişey değildir, eşine ve kızına bişey olmamıştır inşallah opuyorumnanaktan

ayy canım yaaAllahım bir solukta kurtarsın..inşallahhh çok rahat bir dogum yaparsın eylülüm..çok öpüyorum canım.duaların için de Allah razı olsunŞeniz
canım yaa..olsun yeme kendini böyle ..herşey olacagına varır..incir kürüde bazen gereksiz yumurtlatıyomuş kiste çevirebiliyomuş o kadar takılma kürlere..Allah ne yazdıysa olcak bekleyip görücez nurum..inşallah bu çabalar boşa gitmeyecek::Saruboceq:
dıger topık nere canıım
canım gebelikte yine "dilegim anne olmak."

hay Allahım yaa tam sopalıklar heee..olsun canım sıkma canını..dogru olanı getirsinlerde haftaya olsun napalım.haftayada yanlış gelirse ben zaten orada olursam ikimiz yolarız saçını başını heriflerin:roflol:klava:
ay zeynim yaa çok üzüldüm.kaza deyince eyvahh dedim bebiş geldi aklıma hemen( çok şükürki iyimişsiniz ayy.Allahım korusun ..çok geçmiş olsun hayatım:çok üzgünüm:
canım benim selam..bilmiyorum gökçem migren olabilir..sinüzit var asıl.belkide o yapıyodur ama böyle hergün hergün ne bilim..gitçez bakalım doktora...sen nasılsın canım..piknik iptal olmuş:))
allmayı nasip etsin amin....[/QUOTE]

firstheaven canım merhaba..bende bu topictenim:)) nasılsın..seni bikaç keredir görüyorum buralarda...

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin salı günüopuyorumnanaktan
sorma canım bi aksilik var ama anlamadım..zaten düzeltmeye mecburlar haftaya pazara kadar süre vermişler beklicez bakalım..
canım büyük geçmiş olsun Allah senide bebişinide korumuş.ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim Rabbim birdaha yaşatmasın
kız delü ben dün gittim bebişi görmeye kaydirigubbakcemile3ama göremedim zaten doktor direk dahiliyeye sevk edince bakamadık bile artık çarşambaya kaldı

ayy aman gecmıs olsun arkadasım allah korumuss
ıyıyım canımcım :) bebiş tekmeleyıp duruyor öyle guzel bı duygu kı Rabbım sızlere en kısa zamanda yasatsınnn uykumdan sıcrıyorum :)

inşallah canım hep dualarım sızlerle en kısa zamanda kavustursun Allahım sızlerı de dıleklerınıze:ecrin_bebek:

aaaaa geçmiş olsun allah korusun senii ve bebişinii:ecrin_bebek:
canim cok sagol allah razi olsunopuyorumnanaktan
sagol canim sende dikkat et kendineolumunekankayizsmile
canim sagol allahtan kizim bizimle gelmemisti korkardi yavrum biz bile bayagi korktuk aklimizda olmayan basimiza geldi dedigin gibi rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
[/QUOTE]
tatlim sagol ucuz atlattik inankimafoldumben
amin canim sagol olumunekankayizsmile

sagol tatlim sende kendinede bebisede iyi bak seninki tekmelemeye baslamis masallah darisi bizlere artik:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış rabbim bebeğinizi ve sizi korumuş ay okuyunca şok oldum şükür bişeyiniz yok .rabbim bidaha yaşatmasın..:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış rabbim bebeğinizi ve sizi korumuş ay okuyunca şok oldum şükür bişeyiniz yok .rabbim bidaha yaşatmasın..:Saruboceq:

amin canim sagolasin iste bianlik dalginlik ömür pamuk ipligine bagli derler ya gercekten onu anladim rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

slm hanımlarr nabersinizz
ayy makbuşş kusura bakma datlım yaa ben önceki yazını okuyup ona yazdım ama maşallahh minigin önde gidiyomuş saglıkla büyüsün annesi:ecrin_bebek:

pingucum benim kız biraz agırkanlı akıllı olcak galiba daha 18 haftadayız bi tekme atmadı gerçi dr lar yeri rahatsa tekmeyi hissetmek zor olur diyolar :) yda benim prenses biraz tembel:hulya:

slm hanımlarr nabersinizz
ayy makbuşş kusura bakma datlım yaa ben önceki yazını okuyup ona yazdım ama maşallahh minigin önde gidiyomuş saglıkla büyüsün annesi:ecrin_bebek:
ne kusuru canım olabilir :))) evet önden gidiyomuş sıpacık maşallah anası gibim iri olcek heraldekaydirigubbakcemile3ya senin prenses ne çabuk büyüdü maşallah çabucak geçiyor günler gökçem..iyi günlerindesin tadını çıkart daha uykusuz gecelerin başlamadı.ben gece uykusunu unuttum desem yeri dün gecede aşırı bulantım vardı ağladım gece boyunca..sırt üstü yatamıyorum karnım geriliyo diye kafamda 2 yastık kalçamda bi yastık sandal gibi :))) sürekli soluma yatıyorum her yerim uyuşuyor.zaman geçtikçede 3 buçuk atıyorum herşey iyi güzelde nasıl çıkıcak ordan diyekaydirigubbakcemile3o yüzden bu günlerin tadını çıkarabildiğin kadr çıkaropuyorumnanaktan

tatlim sagol ucuz atlattik inankimafoldumben

amin canim sagol olumunekankayizsmile

sagol tatlim sende kendinede bebisede iyi bak seninki tekmelemeye baslamis masallah darisi bizlere artik:Saruboceq:[/QUOTE]
amin canım super bı duygu kısa zamanda sen de tadarsın =)
pingucum benim kız biraz agırkanlı akıllı olcak galiba daha 18 haftadayız bi tekme atmadı gerçi dr lar yeri rahatsa tekmeyi hissetmek zor olur diyolar :) yda benim prenses biraz tembel:hulya:

gokcecım bız 14 haftalıkken doktor bıle sasırdı hıc durmuyor çok hareketlı bı bebek olucak bu sıze cektırecege benzıyor dedı ayrıntılı usg de goruntulerı dondururken bıle hareket ederken yakalandıgı ıcın sankı hayalet gıbı cıkmıskaydirigubbakcemile3 bu hafta 18ıncı haftaya gırıyoruz hele kı artık dun mahvettı benı kaydirigubbakcemile3 basladımı durmuyo ama cok sukur gece uyurken rahatsız etmıyo yok gıbı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…