herkese iyi haftalar nasılsınız bizim ev uçuyo yine bu tozlar nerden geliyo anlamıyom...
ohhh maşallah sizlere bebeklerinize darısı bizlere inşallah tez zamanda hayırlısıyla :Saruboceq:
ayy ne heyecanlı bekleyıs ınsallah hamılesındırrrslm kızlar 2 ay aradan sonra gelebildim tekrar hatırlayan varsa evdeydim o zamanlar işe başladım sorunlarım vardı biliyosunuz onlarla falan uğraştım derken şükür her şey yoluna girdi umarım herkes iyidir herkese slmlarrr derinsu cnm sen kesin hatırlarsın :)) bu arada tedaviyi kesmiştim yazmıştım bunu guatır ilacından bu yana 4 aydır adetim sekmeden oluyodu şu an iki gün geçti bakalım hayırlısı
valla kızlar rabbim e çok şükür hissetmesemde var olmasını bilmem de yetiyo bazen yazıyolar ya oynadı die ondan etkileniyorumyoksam testlerde ii çıktı onu sonra hissetsemde olur :)
makbuşum valla büyüdükçe bende korkar oldum karın üstü uyumaya annem dedi ki göbek kordonu boynuna dolanır yüzüstü sırt üstü yatma die sen gibi saglı sollu yatmaya çalışıyom
senacım maşallah canım seninkilerde 13 hafta olmuşlar az kaldı cinsiyet ögrenmeye zaten ikili yapılmıyo ikizlere :)
nuruncum sanada kolay gelsin haa bide yumoşlar büyüsün die bol bol muz ve kivi ye canım
oyy oy benim bitanem ya kıyamamne kusuru canım olabilir :))) evet önden gidiyomuş sıpacık maşallah anası gibim iri olcek heraldekaydirigubbakcemile3ya senin prenses ne çabuk büyüdü maşallah çabucak geçiyor günler gökçem..iyi günlerindesin tadını çıkart daha uykusuz gecelerin başlamadı.ben gece uykusunu unuttum desem yeri dün gecede aşırı bulantım vardı ağladım gece boyunca..sırt üstü yatamıyorum karnım geriliyo diye kafamda 2 yastık kalçamda bi yastık sandal gibi :))) sürekli soluma yatıyorum her yerim uyuşuyor.zaman geçtikçede 3 buçuk atıyorum herşey iyi güzelde nasıl çıkıcak ordan diyekaydirigubbakcemile3o yüzden bu günlerin tadını çıkarabildiğin kadr çıkaropuyorumnanaktan
anamm hatırlamaz mıyımmm:))) ismini okur okumaz film şeridi gibi geçtin gözümdenkaydirigubbakcemile3çok sevindim aramıza dönmene canım cidden.ay günün de geçmiş ne iyi haber bu yaaa inşallah hamilesindir gelişin muhteşem olmuş olurropuyorumnanaktanslm kızlar 2 ay aradan sonra gelebildim tekrar hatırlayan varsa evdeydim o zamanlar işe başladım sorunlarım vardı biliyosunuz onlarla falan uğraştım derken şükür her şey yoluna girdi umarım herkes iyidir herkese slmlarrr derinsu cnm sen kesin hatırlarsın :)) bu arada tedaviyi kesmiştim yazmıştım bunu guatır ilacından bu yana 4 aydır adetim sekmeden oluyodu şu an iki gün geçti bakalım hayırlısı
senamm kuşumm merhaba nirelerdesin canım sen..iyisin umarım..çok öpüyorum seni senamopuyorumnanaktanhepimize mrb kızlar...
ya gökçem zaman ne çabuk geçiyo maşallah yaaaa........yarıya az kaldınız...bişi söleyim benim bebeğim daha önceki(( ilk 16 haftalıkken hissettirdi kendini sonra 17de tık yoktu sonra galiba bi süre hissetmedim 18-19 gibi başladı tekrar tutarsız oluyo yani...
ayy ne heyecanlı bekleyıs ınsallah hamılesındırrr
yatma konusunda ben de cok rahatsızlanıyorum canım duz yatamıyorum yanlarım tutuluyo sola saga yatmaktan zaten donerken yanlıs bı hareket yapsam hemen sancı gırıyo yavas yavas kaplumbaga gıbı donuyorum
canım yaz geldi ya artık toz eksik olmaz hele benim mobilyalar gibi koyu renkse aman uğraş dur :))herkese iyi haftalar nasılsınız bizim ev uçuyo yine bu tozlar nerden geliyo anlamıyom...
ohhh maşallah sizlere bebeklerinize darısı bizlere inşallah tez zamanda hayırlısıyla :Saruboceq:
asucum hoşgeldin tekrardan dilerim bu sefer bebişten gecikmiştir kırmızılarslm kızlar 2 ay aradan sonra gelebildim tekrar hatırlayan varsa evdeydim o zamanlar işe başladım sorunlarım vardı biliyosunuz onlarla falan uğraştım derken şükür her şey yoluna girdi umarım herkes iyidir herkese slmlarrr derinsu cnm sen kesin hatırlarsın :)) bu arada tedaviyi kesmiştim yazmıştım bunu guatır ilacından bu yana 4 aydır adetim sekmeden oluyodu şu an iki gün geçti bakalım hayırlısı
aman canım ben bilmiyodum bu kordon olayını ama karnımın üstüne normalde de yatamam zaten..ayrıca hamişlere özellikle solunuza yatın diyor doktorlar kalbe giden damar sağdan geçiyormuş o tarafa yatınca kan akışı azalıyomuş buda bebişi etkiliyomuşvalla kızlar rabbim e çok şükür hissetmesemde var olmasını bilmem de yetiyo bazen yazıyolar ya oynadı die ondan etkileniyorumyoksam testlerde ii çıktı onu sonra hissetsemde olur :)
makbuşum valla büyüdükçe bende korkar oldum karın üstü uyumaya annem dedi ki göbek kordonu boynuna dolanır yüzüstü sırt üstü yatma die sen gibi saglı sollu yatmaya çalışıyom
senacım maşallah canım seninkilerde 13 hafta olmuşlar az kaldı cinsiyet ögrenmeye zaten ikili yapılmıyo ikizlere :)
nuruncum sanada kolay gelsin haa bide yumoşlar büyüsün die bol bol muz ve kivi ye canım
canım keşke sorun sadece yastıktan yataktan olsa ah ahh dilerim en kısa zamanda hamiş kalırsında anlarsın biziboshayallersmilekocaman bi göbiş bacaklarını uzatamıyosun karnın geriliyor bi tarafına yatıyon orası uyuşuyo hele alta baskı yapınca mişe sıkışıyon gecenin körü korka korka kalkıyon yetmezmiş gibi sıcakta cabası ohaoldumsmileyinede şükürler olsun prensesim benimle ve iyi herşey onlar için....oyy oy benim bitanem ya kıyamam(( ortopedik yastıklar alsan canım?yada yer yatagı yapsan geniş genişbilmiyorumkismileçok zor sırt agrısı yaa bide hamilelik off.Allahım yardımcın olsun canım benim:gitme:
anamm hatırlamaz mıyımmm:))) ismini okur okumaz film şeridi gibi geçtin gözümdenkaydirigubbakcemile3çok sevindim aramıza dönmene canım cidden.ay günün de geçmiş ne iyi haber bu yaaa inşallah hamilesindir gelişin muhteşem olmuş olurropuyorumnanaktan
senamm kuşumm merhaba nirelerdesin canım sen..iyisin umarım..çok öpüyorum seni senamopuyorumnanaktan
Allahım senin de yardımcın olsun pingum yaa..zor iş valla.hareketlere dikkat etmek gerekiyo.bebişin saglıgı için..Allahım sag salim güzelce bi dogum nasip etsin hepinizeopuyorumnanaktan
kıslarr ben geldim yine kimseler yokkibilmiyorumkismileoff çarşambayı iple çekiyorum kızlar..ben çok takıntı yapmazdım bu spermiyogramı..nedense çok düşünür oldum nasıl çıkacak diye..of bide oraya gidince ki stres eşimin yanibilmiyorumkismileAllah yardımcımız olsun.ben bide ebuşun topice uçayım
canım hayırlı haberler alırsın inşallah.opuyorumnanaktankızlar normalde çarşamba hastaneye gidicektim ya öksürük için ama yarın gidicem 19 mayısa denk geliyor çarşamba doktor olmayabilir..hemde ilaç falan ne verirse biran önce başlıyımki geçsin..çarşambada sadece sonucumu doktora göstermeye gidicem hemde bebişimi görcem geçen gittiğinde göstermedi gıcık doktor guclubacismileneyse uyku saatim geldi hepinizi öpüyorum iyi geceler
canlarım ne kadar özlemişim sizleiiiii kayınvaldemlerdeyim burada da net yok o yüzden giremiyom
ben ve bebekler allaha şükür iyiyiz her ne kadar geceleri beni uyutmasalarda .....
4 gün sonra 2 aylık olucaklar allahın izniyle ikiz bakımı çok zormuş yardımcı olmadan olmuyo o yüzden kayınvaldemler de bu kadar uzun kaldım evime gidicem artık görümcemide alıcam yanıma bakıcaz artık sizler nasılsınız ne alemdesiniz ay burada yokum ama aklım hep sizlerde çook özlemişim yaa az kaldı kavuşmamıza evime geçince ayrılmayacaz artıkkk sizleri çoook seviyom
komşuda net vardı dayanamadım artık sizlere yazmak istedim allaha emanet olunnnnnnnn