kizlar sizlere haber vermeye geldim transferim oldu cumartesi 2 embro kondu kuzu kuzu bekliyorum gari:))
semacim Allah bize de gostersin o uykusuz geceleri Insallah.
haftaya sali carsamba gb test yaptiririm, sonucu hemen sizlerle paylasacagim.
biraz agrim var yumurtaligim buyumus diye, Insallah bebegime kavusmak nasip olur.
hepinizi kocaman opuyorum.
nuruncum Insallah karsilikli mujde veririz bu ay.
derincim Insallah harika sonuclar alirsiniz sperm testinden.
makbercim gecmis olsun.
ebrarcim sen nasilsin?
gokcecim bir sag bir sol yativer, zamanla alisirsin umarim. tum hamislerin ortak derdi, olsun tek derdiniz bu olsun ama di mi:))
rcihim biliyormusun benim tup bebegi? umarim keyfin yerindedir.
kizlar sizlere haber vermeye geldim transferim oldu cumartesi 2 embro kondu kuzu kuzu bekliyorum gari:))
biraz agrim var yumurtaligim buyumus diye, Insallah bebegime kavusmak nasip olur.
canımm seninde bebişlerinde iyi olmanıza çok sevindim.zaman ne hızlı geçti maşallah kocaman olmuşlar bile.sağ salim evine gitte senle bol bol hasret giderelim opuyorumnanaktancanlarım ne kadar özlemişim sizleiiiii kayınvaldemlerdeyim burada da net yok o yüzden giremiyom
ben ve bebekler allaha şükür iyiyiz her ne kadar geceleri beni uyutmasalarda .....
4 gün sonra 2 aylık olucaklar allahın izniyle ikiz bakımı çok zormuş yardımcı olmadan olmuyo o yüzden kayınvaldemler de bu kadar uzun kaldım evime gidicem artık görümcemide alıcam yanıma bakıcaz artık sizler nasılsınız ne alemdesiniz ay burada yokum ama aklım hep sizlerde çook özlemişim yaa az kaldı kavuşmamıza evime geçince ayrılmayacaz artıkkk sizleri çoook seviyom
komşuda net vardı dayanamadım artık sizlere yazmak istedim allaha emanet olunnnnnnnn
sağol canım benimmmopuyorumnanaktancanım hayırlı haberler alırsın inşallah.opuyorumnanaktan
semoşum yaa nerelerdesin özledik seni maşallah büyümüş ufaklıklar .allahım kolaylık versin bitanem zor ama tatlı zorluk .bizde seni seviyoruz canım allaha emanetsiniz.opuyorumnanaktan
canım sonuçların güzel çıkmış maşallah demek geç yumurtluyomuşsun olsun geç olsunda güç olmasın demi :))) inşallah sonuda güzel biticek ben inanıyorumopuyorumnanaktanherkese iyi günler opuyorumnanaktan
semacım ikizlerine maşallah ne güzel rabbim sağlık versin onlara..
bende gittim geldim kan değerim çok iyi çıkmış ama bir kutu daha iğne verdiler meğer ben geç yumurtluyormuşum bilmiyorumkismile adetlerim 30 günde bir ya ondanmış daha yeni anladılar aman ne zormuş perşembe yine gidecem muhtemel pazartesi yaparız dediler inşallah başka sorun çıkmaz ve iğnede gerekmez hepinizi öpüyorum asumancım inşallah hamilesindir..
günüm benim gözün aydın transferin yapılmış..inşallah o beklediğimiz pozitif haberiyle geliceksin:Saruboceq:kizlar sizlere haber vermeye geldim transferim oldu cumartesi 2 embro kondu kuzu kuzu bekliyorum gari:))
amin canım benimm:Saruboceq:
canım iyiyim şükür sagolasın.seninde günün geçmiş hadi inşallah yaaa:Saruboceq:hoşbulduk kızlar hepinize tek tek tşk ederim geçmiş yazıları fazla okuyamadım ama bekleyen herkes kavuşmuştur inşallah ben bugünde olmadım daha inşallah bebek yüzünden gecikmiştir işe tekrar dönünce aklımdan çıkarmıştım oluruna bırakmak en iyisi dedim kafaya iyi takmıştım bi ara ve olmuyo takınca derinsu sen nasılsın cnm umarım iyisindir öptüm
semoşşşş kız kaç gündür aklıma geliyodum..hatta dün seni andım yaa..canım benim iyi olmana sevindim tatlım..bebişleri benim için kokla misler gibi cennet kokuyolardır şimdicanlarım ne kadar özlemişim sizleiiiii kayınvaldemlerdeyim burada da net yok o yüzden giremiyom
ben ve bebekler allaha şükür iyiyiz her ne kadar geceleri beni uyutmasalarda .....
4 gün sonra 2 aylık olucaklar allahın izniyle ikiz bakımı çok zormuş yardımcı olmadan olmuyo o yüzden kayınvaldemler de bu kadar uzun kaldım evime gidicem artık görümcemide alıcam yanıma bakıcaz artık sizler nasılsınız ne alemdesiniz ay burada yokum ama aklım hep sizlerde çook özlemişim yaa az kaldı kavuşmamıza evime geçince ayrılmayacaz artıkkk sizleri çoook seviyom
komşuda net vardı dayanamadım artık sizlere yazmak istedim allaha emanet olunnnnnnnn
evet ya hadi az kaldı senam okullar kapancak artık.derinim iyiyim ben çok şükür canım...şu okulu kapatsaydık daha iyi olacam...ben de çok opüyorum seni...
tatlım gelişmeler iyi yönde..aman anlamışlar ya sonunda geç yumurtladıgını bu da bişey..canını sıkma bişeye inşallah düzgün gidecek canımopuyorumnanaktanherkese iyi günler opuyorumnanaktan
bende gittim geldim kan değerim çok iyi çıkmış ama bir kutu daha iğne verdiler meğer ben geç yumurtluyormuşum bilmiyorumkismile adetlerim 30 günde bir ya ondanmış daha yeni anladılar aman ne zormuş perşembe yine gidecem muhtemel pazartesi yaparız dediler inşallah başka sorun çıkmaz ve iğnede gerekmez hepinizi öpüyorum asumancım inşallah hamilesindir..
günümm canım benim..face den de yazdım kuşum..çok özledim seni yaaa.ay hadi sabırsızlıkla bekliyorum diger haftayı yaaa:Saruboceq:Allahım yar ve yardımcın olsun canım benimmmmŞenizbenim içinde dua etmişsin Allah razı olsun.bakalım yarın gidiyoruz spermiyogram için..inşallah olumlu çıkar.nuruncum Insallah karsilikli mujde veririz bu ay.
derincim Insallah harika sonuclar alirsiniz sperm testinden.
makbercim gecmis olsun.
ebrarcim sen nasilsin?
gokcecim bir sag bir sol yativer, zamanla alisirsin umarim. tum hamislerin ortak derdi, olsun tek derdiniz bu olsun ama di mi:))
rcihim biliyormusun benim tup bebegi? umarim keyfin yerindedir.
evet sıra geldi bugünümü anlatmaya doktora gittim kızlar ama hastanede deliye döndüm sözde özel hastane ne bi ilgilenme var ne bişey doktorun yanına koymuşlar bi salak tersleyip druyor paramızla rezil oluyoruz yani..
neyse doktor muayene etti muhtemelen ciğerlerde iltahaplanma var dedi.1 kutu antibiotik 2 tande şurup yazdı 1 hafta sonra kontrole gel dedi..yarın kendi doktoruma gidip sonucumu göstericem hemde doğumla ilgili konuşucam..
şimdilik kaçıyorum sabah erken kalktım ve çokkk yorgunum belki annemler çaya gelicek onlar gelene kadar dinleniyim öpüyorum hepinizi
canım hadi gözünaydın inşallah son kutu olur tatlım.allahım yüzünü güldürsün sağlıkla kavuş minişine inşallah..herkese iyi günler opuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun inşallah miniştendir gecikme .stres yapma inşallah herşey güzel olucak..saol cnm hoşbulduk bi belirti yok henüz ama işte heyecan yapıyo insan bu aralar çok gergindim ondanda gecikmiş olabilir ama inş değildir
günüm benim hadi hayırlısı inşallah çok sevindim dualarımız seninle canım .inşallah sıkı sıkı tutunur embriyoların..müjdeni bekliycez dört gözle..kizlar sizlere haber vermeye geldim transferim oldu cumartesi 2 embro kondu kuzu kuzu bekliyorum gari:))
amin amin inşallah mızmızım..
evet sıra geldi bugünümü anlatmaya doktora gittim kızlar ama hastanede deliye döndüm sözde özel hastane ne bi ilgilenme var ne bişey doktorun yanına koymuşlar bi salak tersleyip druyor paramızla rezil oluyoruz yani..
neyse doktor muayene etti muhtemelen ciğerlerde iltahaplanma var dedi.1 kutu antibiotik 2 tande şurup yazdı 1 hafta sonra kontrole gel dedi..yarın kendi doktoruma gidip sonucumu göstericem hemde doğumla ilgili konuşucam..
şimdilik kaçıyorum sabah erken kalktım ve çokkk yorgunum belki annemler çaya gelicek onlar gelene kadar dinleniyim öpüyorum hepinizi
bak beni ne güzel anlıyon canım benim sağol haklısın hep başkalarına kızıp acısını kendimden çıkarıyorum en büyük hatam bu olsa gerek sonunda yine ben çekiyorum...canım iyiyim şükür sagolasın.seninde günün geçmiş hadi inşallah yaaa:Saruboceq:
semoşşşş kız kaç gündür aklıma geliyodum..hatta dün seni andım yaa..canım benim iyi olmana sevindim tatlım..bebişleri benim için kokla misler gibi cennet kokuyolardır şimdiiyi bak kendine tatlım.opuyorumnanaktan
evet ya hadi az kaldı senam okullar kapancak artık.
çok çok dikkat et kendine kuşum öptümopuyorumnanaktan
tatlım gelişmeler iyi yönde..aman anlamışlar ya sonunda geç yumurtladıgını bu da bişey..canını sıkma bişeye inşallah düzgün gidecek canımopuyorumnanaktan
günümm canım benim..face den de yazdım kuşum..çok özledim seni yaaa.ay hadi sabırsızlıkla bekliyorum diger haftayı yaaa:Saruboceq:Allahım yar ve yardımcın olsun canım benimmmmŞenizbenim içinde dua etmişsin Allah razı olsun.bakalım yarın gidiyoruz spermiyogram için..inşallah olumlu çıkar.
ay aşkım benim yaa( cigerlerde iltahaplanma mıbilmiyorumkismilekıyamam..inşallah öyle degildir..çok dikkat et bitanem kendine.üşüttün sen çok fena ben biliyorum.dedim sana o kdar soguklarda çok çıktın dışarıya malum şahıslara kızıp kızıp:çok üzgünüm:
sağol ebroşum amin inşallah fayda eder ilaçlar..canım hadi gözünaydın inşallah son kutu olur tatlım.allahım yüzünü güldürsün sağlıkla kavuş minişine inşallah..
canım hayırlısı olsun inşallah miniştendir gecikme .stres yapma inşallah herşey güzel olucak..
günüm benim hadi hayırlısı inşallah çok sevindim dualarımız seninle canım .inşallah sıkı sıkı tutunur embriyoların..müjdeni bekliycez dört gözle..
bende iyiyim canım bildiğin gibi işte..
amin amin inşallah mızmızım..
canım çok geçmiş olsun niye olduki iltihaplanma .inşallah iyi gelir antibiyotik kuzum .
hastane olyları hep aynı doğru bir doktor bulmak nezor yaa .neyse inşallah enkısa zamanda geçer öksürüğün..
canım doktorum akşam hastanede olucak 6dan sonra gidicem hayırlısıyla..makbuşum doktora gidecektin canım inşallah güzel haberler alırsın canım..
canım iyi eğlenceler ..bak beni ne güzel anlıyon canım benim sağol haklısın hep başkalarına kızıp acısını kendimden çıkarıyorum en büyük hatam bu olsa gerek sonunda yine ben çekiyorum...
sağol ebroşum amin inşallah fayda eder ilaçlar..
canım doktorum akşam hastanede olucak 6dan sonra gidicem hayırlısıyla..
kızlar haber vermek için geldim pikniğe gidilicekmiş geç gelirim öpüldünüz hepiniz
ay canım gözünaydın demek kızın olucak sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ..Arkadaslar bız cınsıyetımızı ogrendık minik kuzumuz bi kızmış =)
slm kızlar bugün dördüncü günüm hala olmadım ve halada bi belirti yok sadece göğüs üstünde sivilce ye benzer bişeyler var bu nedir hiç anlayamadım umutlanmakta istemiyorum hüsran oluyo diye hep sabırsızlanıp dayanamayıp test yapıyodum inada bindirdim bu kez yapmıyorum bakalım artık inş bebiş vardır
aa topicimizin 3. kızı he maşallah canım benimArkadaslar bız cınsıyetımızı ogrendık minik kuzumuz bi kızmış =)
kız ne inatçısın yaa ben olsam 10 defa yapmıştımslm kızlar bugün dördüncü günüm hala olmadım ve halada bi belirti yok sadece göğüs üstünde sivilce ye benzer bişeyler var bu nedir hiç anlayamadım umutlanmakta istemiyorum hüsran oluyo diye hep sabırsızlanıp dayanamayıp test yapıyodum inada bindirdim bu kez yapmıyorum bakalım artık inş bebiş vardır
canım sağol geldim de pişman oldum gittiğime doktoru kapısında yakaladım acil ameliyata çıkıyomuş hemen sonuçlarıma baktı sonracıma haziranın ilk haftası gel dedi o da gitmeden önce arıcakmışım çalışma günlerini bilmiyomuş off kararsız kaldım değiştirsemmi şu doktoru yaa bilmedimboshayallersmilecanım iyi eğlenceler ..
hala gelmedin galiba hastaneden güzel haberlerle gel bitanem..
ay canım gözünaydın demek kızın olucak sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ..
kız evlat başkadır ay ne cimcime olurlar yaa
canım ay inşallah hamişsin .gögüsteki pütürciklerde hamişlik belirtisi .allahım güldürsün yüzünü canım
canım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar pinguu bi kız daha geliyor öylemi ay çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı güzeller güzeli bi kızın olur :Saruboceq:
makbercim ebrarcım derincim gökçecim ve güzeller güzeli kızlar nasılsınız bugün misafirimiz vardı 5 yaşında güzeller güzeli bi oğlan çocuğu vardı kek yapmıştım çocuk gördü ben yiyemem çünkü şeker hastasıyım dedi yavrum yaa bana çok dokundu mafoldumben çocuk iğne saatini beklediki bişeyler yesin diye annem gör bak neler var dedi evet ama biz sağlıklı bebekler istiyoruz rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah :Saruboceq:
derinim ne oldu eşinin sonuçları inşallah bomba gibidirler :)
ben yarın yine doktora gideceğim çnce kan sonra muayene inşallah yine iyi çıkar şu an ateşim yüksek yüzüm yanıyor insan kendini nasıl anlıyor ama doktorlar geç anlıyor duanızda beni unutmayın olurmu cicişler..
canim hayirli olsun insallah güzel haberlerini bekliyoruz kendine dikkat et allaha emanet olopuyorumnanaktankizlar sizlere haber vermeye geldim transferim oldu cumartesi 2 embro kondu kuzu kuzu bekliyorum gari:))
Arkadaslar bız cınsıyetımızı ogrendık minik kuzumuz bi kızmış =)
canım ınanırmısın ben o kadar aylar bekledım hep belırtı aradım durdum ama hamıle kalmısım hıc belırtım olmadı dort gun oluyosa test yap kafanı yorma bos yere derım ben =) ıns hamıssındırslm kızlar bugün dördüncü günüm hala olmadım ve halada bi belirti yok sadece göğüs üstünde sivilce ye benzer bişeyler var bu nedir hiç anlayamadım umutlanmakta istemiyorum hüsran oluyo diye hep sabırsızlanıp dayanamayıp test yapıyodum inada bindirdim bu kez yapmıyorum bakalım artık inş bebiş vardır
sagol canım saglıklı elı ayagı duzgun hayırlı evlad olur ınsallah :) Rabbım sıze de kısmet edıcek ınanıyorumcanım iyi eğlenceler ..
hala gelmedin galiba hastaneden güzel haberlerle gel bitanem..
ay canım gözünaydın demek kızın olucak sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ..
kız evlat başkadır ay ne cimcime olurlar yaa
canım ay inşallah hamişsin .gögüsteki pütürciklerde hamişlik belirtisi .allahım güldürsün yüzünü canım
sagol tatlımmm :)iyi akşamlar kızlar pinguu bi kız daha geliyor öylemi ay çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı güzeller güzeli bi kızın olur :Saruboceq:
makbercim ebrarcım derincim gökçecim ve güzeller güzeli kızlar nasılsınız bugün misafirimiz vardı 5 yaşında güzeller güzeli bi oğlan çocuğu vardı kek yapmıştım çocuk gördü ben yiyemem çünkü şeker hastasıyım dedi yavrum yaa bana çok dokundu mafoldumben çocuk iğne saatini beklediki bişeyler yesin diye annem gör bak neler var dedi evet ama biz sağlıklı bebekler istiyoruz rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah :Saruboceq:
derinim ne oldu eşinin sonuçları inşallah bomba gibidirler :)
ben yarın yine doktora gideceğim çnce kan sonra muayene inşallah yine iyi çıkar şu an ateşim yüksek yüzüm yanıyor insan kendini nasıl anlıyor ama doktorlar geç anlıyor duanızda beni unutmayın olurmu cicişler..
hepımızınkıne masallah canımm :)aa topicimizin 3. kızı he maşallah canım benim
kız ne inatçısın yaa ben olsam 10 defa yapmıştım
şaka bi yanada bence direk kanda baktır canım inşallah bebişin seninledir
canım sağol geldim de pişman oldum gittiğime doktoru kapısında yakaladım acil ameliyata çıkıyomuş hemen sonuçlarıma baktı sonracıma haziranın ilk haftası gel dedi o da gitmeden önce arıcakmışım çalışma günlerini bilmiyomuş off kararsız kaldım değiştirsemmi şu doktoru yaa bilmedimboshayallersmile
canım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan
canim hayirli olsun insallah güzel haberlerini bekliyoruz kendine dikkat et allaha emanet olopuyorumnanaktan
canim gözün aydin masallah demek kizin olucak negüzel:hulya: bende haftaya persembe gidicem doktora acaba cinsiyeti belli olurmu:uhm:
slm kızlaar beni unutmadınız inşallahzemuszemus.
evimizde internet bağlantısı yok artık hakkaten kendimi unutturacak kadar uzun süredir girmiyordumbilmiyorumkismile şimdi de annemlerden yazıyorum size hepinizi çok özledim
makbuşum doğuma az kalmış hadi bakalım sağ salim inşallah kolay gelir doğumun
gökçem canım banim senin hamişlik nasıl gidiyor tatlım benim bi sorun yoktur inşallah cinsiyetini öğrendinmi Şeniz
güncüm rabbim hakkında hayırlısını versin senin de transfer olmuş inşallah iyi sonuçlar alırsın:Saruboceq:
derinim sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor tedavi oluyomusun yokmu yeni hamiş haberleri en kısa zamanda senden alırız inşallah:Saruboceq:
ebrarım sen nasılsın canım sende durumlar nedirhihoyyyt
adını sayamadığım ve aramıza katılıp da tanımadığım arkadaşlar sizlere de selam:CüvCüv:
kızlar hepinizi nasıl özledim bilseniz ben neler atlattım
en son sizlere yazdığım yazıda 11 haftalık olduğumu yazmıştım hatırlıyorum o haftadan sonra ikili test yaptırdım ve kötü çıktı resmen dünya başıma yıkıldı doktor amniyosentez önerdi o işleminde bebek için tehlikesini biliyosunuzdur ama emin olmak için başka çarem yoktu nitekim amniyosentezi yaptırdım ve rabbime binlerce şükr olsun ki sonuç iyi çıktı ama 1 ay boyunca gözyaşlarım hiç durmadı berbat günler geçirdim amniyosentezden sonra düşük riskim vardı 15 gün annemlerde yattım çok zor günler geçti bi daha da gelmesin o günler
neyse ki şimdi her şey yolunda 6. ayın içindeyiz bebişim 23 haftalık oldu cinsiyeti de oğlanmış
bende durumlar böyle kızlar herşeye rağmen bebişimi beklemek çok güzel Allah ım burda anne olmayı bekleyen bütüüüüüüüün arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşatsın
kendinize çok iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktan