canım yumurtlama günlerindesin anladıgım kadarıyla..adet olma ihtimali de yok.ben anlayamadım neden kanama geldiginibilmiyorumkismileyerleşme de oldugunu sanmıyorum çünkü yeni yumurtluyosun...son adetin az mı oldu çok mu?belkide üstüne falan gördün ay ne bilim kafam karıştı...hayırlısı inşallah.:Saruboceq:
aminn canım hoşgelmişsin ..hepimize nasip etsin rabbim inşallah..bende hamile degilim bekliyoruz işte ne zaman olursa artık..
bebişkom canım benimmmopuyorumnanaktanodanız gelmedi demek niçin öyle yapmış mannaklar:mymeka:ben olsam çokk sinir olurdum haa
klava:neyse geç olsun güç olmasın dimi...bebiş de iyimiş sevindim bitanem..kız ne dicem telde görüşemiyoz burdan diyimkaydirigubbakcemile3dün koraya didim kine;haftaya makbuşlara gidelim mi?olur bakarız dedi :dance:
canımcım merhabaaaopuyorumnanaktanbiz iyiyz eylülüm seni sormalı canım nasıl gidiyo.herşey yolunda inşallah?
oyy üzülme canım benim yaaa..salıya inşallah hayırlı haberlerle gelersin datlum.bozma moralini yumoşlar büyüsün ..Şeniz
zorum nasılsın canım?karşılaşamıyoruz seninlede hiç
umarım iyisindir...
kıslar yaaa offf..benim başım neden böyle uzun zamandır neredeyse hergün agrıyooomafoldumbentüm gün baş agrısı çektim..ama öyle böyle degil kızlar yaa..o geçen çarşıda oldugum gibiydim dükkanda zor durdum agladım ..gidemiyom da duracak kimse yoktu...adalet ablayı aradım evde yoktu..digeri desen tüm gün aramadı eşekler gibi elim mahkum çalıştımmmafoldumbenneden böyle çok baş agrım oluyo çok fenayım.size bakmak için girdimmafoldumben