"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım demek doktora gidiyosun güzel haberlerle gel inşallah minişini görüceksin oyy teyzesi yesin onu..opuyorumnanaktan

canım yerleşme desek yeni bitmiş yumurtlama günlerin .belkide yeni yumurtluyosundur .
allahım enkıa zamanda yollasın inşallah ikinci evladını..
merhaba arkadaşlar..
hamişleri tebrik ederim diğer anne adaylarınada ALLAH en kısa zamanda bebiş verir inşallah bende dahil

selam canım hoşgeldin.
inşallah rabbim minişini yollar canım..opuyorumnanaktan

Slm canlarim hepinize hayirli hafta sonlari
gokcemmm masallahhh allahim esirgesin baciii
kizlar acilis benden oldu galiba neyse kahvalti yapaicaz sonra gelirim kismetse
hepinizide bol bol opuyorum hayirli sabahlarrr

canım nasılsın?
minişin gelmesine az kaldı heyecan doruktadır .hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah..opuyorumnanaktan

inşallah ebrar saol canım güzel dileğin için hayırısıyla nasip etsin RABBıM bebek özlemi çeken herkese inşallah..

Slm canlarim hepinize hayirli hafta sonlari
gokcemmm masallahhh allahim esirgesin baciii
kizlar acilis benden oldu galiba neyse kahvalti yapaicaz sonra gelirim kismetse
hepinizide bol bol opuyorum hayirli sabahlarrr
canım özledim seni yaa bebiş doğmadan sık sık gelmeye çalış sonra istesende gelemicen :)))
canım adet günüme var demişsin ama belki hamilesindir ve lekelenmede yerleşme kanamasıdır..emin olmak için test yaptır inşallah gönlünden geçen sonucu alırsın
merhaba arkadaşlar..
hamişleri tebrik ederim diğer anne adaylarınada ALLAH en kısa zamanda bebiş verir inşallah bende dahil
canım hoşgeldin dilerim Rabbim sen ve senin gibi bebiş isteyen herkesi biran önce sevindiriropuyorumnanaktan
canım demek doktora gidiyosun güzel haberlerle gel inşallah minişini görüceksin oyy teyzesi yesin onu..opuyorumnanaktan
canım gittimde geldim doktora pek ayrıntılı bişey demedi canımı sıktıguclubacismileama suyu eşi falan çok iyi dedi kilosuda ayına göre iyiymiş maşallah..ayrıca ultrasonda 30+6 olarak görünüyor benim bebiş biraz iri olck galibakaydirigubbakcemile3ayrıca beni öksürükten dolayı dahiliyeye gönderdi ama hafta sonu olduğu için yokmuş doktor çarşamba günü gidicem yeniden hem dahiliyeye muayene olcam hemde doktorumla görüşücem..bu sefer ayrıntılı şekilde konuşayım diyorum doğumu falan.yine haber veririm sizeŞeniz

kızlar merhaba nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir makbercim maşallah bebişine zaman ne güzel geçmiş az kaldı doğuma canım
ebrar ağlama derin gökçe ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar umalrım iyisinizdir Allahım inşallah gönlünüze göre versin dileklerinizi

merhaba kızlar hastaneden geliyom çok üzgünüm yaa
kan değerim düşmüş birde yumurtam yavaş büyüyormuş
dozu arttırdılar bi kutu daha verdiler moralim çok bozuk inşallah yükselir artık yanlarım morardı inşallah doz artınca büyürler ama hani göbek deliği varya işte onun sol tarafı çok ağrıyo doktor yumurta ordadır dedi elleyince kalp gibi atıyo pıt pıt inşallah salıya büyür tekrar gidecem acaba ben gçmi yumurtluyom çünkü 30 günde bir adet oluyom.

slm kızlar iyisiniz inşallahhhh..

nurcum büyür inşallah merak etme sen geç olsun nolcak hayatım büyüsünde geç olsun üzülme hiçde öle büyümücek diye düşünmezemuszemus

buarada gökçecim maşallah sana kızına sağlıkla cnm

canım hıc bellı olmaz belkı de yerlesme oluyodur cunku bende de oldu doktorum bıle anlayamadı yerlesmeyı

canım yumurtlama günlerindesin anladıgım kadarıyla..adet olma ihtimali de yok.ben anlayamadım neden kanama geldiginibilmiyorumkismileyerleşme de oldugunu sanmıyorum çünkü yeni yumurtluyosun...son adetin az mı oldu çok mu?belkide üstüne falan gördün ay ne bilim kafam karıştı...hayırlısı inşallah.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar..
aminn canım hoşgelmişsin ..hepimize nasip etsin rabbim inşallah..bende hamile degilim bekliyoruz işte ne zaman olursa artık..
bebişkom canım benimmmopuyorumnanaktanodanız gelmedi demek niçin öyle yapmış mannaklar:mymeka:ben olsam çokk sinir olurdum haaklava:neyse geç olsun güç olmasın dimi...bebiş de iyimiş sevindim bitanem..kız ne dicem telde görüşemiyoz burdan diyimkaydirigubbakcemile3dün koraya didim kine;haftaya makbuşlara gidelim mi?olur bakarız dedi :dance:
canımcım merhabaaaopuyorumnanaktanbiz iyiyz eylülüm seni sormalı canım nasıl gidiyo.herşey yolunda inşallah?
oyy üzülme canım benim yaaa..salıya inşallah hayırlı haberlerle gelersin datlum.bozma moralini yumoşlar büyüsün ..Şeniz

zorum nasılsın canım?karşılaşamıyoruz seninlede hiçumarım iyisindir...

kıslar yaaa offf..benim başım neden böyle uzun zamandır neredeyse hergün agrıyooomafoldumbentüm gün baş agrısı çektim..ama öyle böyle degil kızlar yaa..o geçen çarşıda oldugum gibiydim dükkanda zor durdum agladım ..gidemiyom da duracak kimse yoktu...adalet ablayı aradım evde yoktu..digeri desen tüm gün aramadı eşekler gibi elim mahkum çalıştımmmafoldumbenneden böyle çok baş agrım oluyo çok fenayım.size bakmak için girdimmafoldumben

bu arada pingucum seni unuttum sanma canım..arada diger topicede gelin kıslar ya.makbuşum ugramıyon hiç digerine cano..gece oturuyom ben bu aralar..vaktin olunca gel bitanem..

canımcım merhabaaaopuyorumnanaktanbiz iyiyz eylülüm seni sormalı canım nasıl gidiyo.herşey yolunda inşallah?
sağol canım çok şükür iyi sayılırım bebekler çok fazla itikliyo canımı yakmaya başladılar sanırım bu ay sonu sezeryana alır doktor hazirana kalmaz dedi inşallah sağlıkla doğsunlar da başka bi isteğim yok Allahım inşallah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle canım

derinim geçmiş olsun canım neden böyle uzadıki bi doktora gözüksene..
ya çok üzüldüm derincim niye böyleki anlamadım neden düştü acaba yavaşladı büyümesi eşime yedireyim yedireyim dedim kendim yemedim keşke incir kürü yapsaydım diyom yada btç kürü rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

saolun kızlar hayırlısı olsun
herzaman hayırlısını istemek
lazım allah anne olmak isteyen
bütün kadınlara yaşatsın
bu duyguyu

zorum şu an tek duam bu rabbim herkese kolaylık nasip etsin..

canım hoşgeldin özledim seni ya..evet az kaldı ama senin dahada az kalmış nasıl gidiyor hamişlik iyice zorlamaya başlamıştır seni.inşallah bebişlerinle çekilmiş resminide eklersin buraya
canım üzülme ya dediğin gibi geç yumurtluyosundur ilaçlar fayda edicek inşallah
olmadımmı sanıyon anam delirdim duyunca ama ne yapıcan işin kötüsü bugün gelmiş mobilyalar ama beyaz renk değil krem gibi bişeymiş selimde hiç beğenmemiş anlayacağın haftaya kaldı bizim iş boshayallersmiledemek kabul etti eniştecik gelmeyi hadi inşallah gelirsiniz bu defaŞeniz

canım hadi gözünaydın maşallah fındık kızına demek ilerden gidiyo
niye çok bilgi vermediki ah bu doktorlar umurlarında değiliz yaa .neyse minişin iyi yaa gerisi önemli değil .allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bitanem..opuyorumnanaktan
eylülüm maşallah minişlerine az kaldı demek hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım .allaha emanet olun bende opuyorumnanaktan
nurum diğer taraftada yazdım moralini bozma stres çok etkiliyo bunu unutma inşallah kocaman olucak yumoşların rabbim güldürsün yüzünü emeklerin boşa gitmesin inşallah..opuyorumnanaktan

kuzum çok geçmiş olsun ne oluyo böyle yaa .biran önce doktora git bence sende migren var baş ağrısına mide bulantısı ekleniyosa migren belirtisidir.ama en iyi sonucu doktora gidince alırsın.birazda stres kaynaklı olabilir .rabbim dindirsin ağrılarını opuyorumnanaktan

selam fıstıklar hepinize iyi pazarlar diliyorum..
bugün evde durmıcam yine selim sınavda görevli oraya gitti çocukları yukarı postalıcam bende bebişin odasına perde bakmaya gidicem acıkta ben geziyim demi:))
neyse akşam görüşürüz öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…