- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
çokk sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu banada saglıkla kucaklamak nasip etsin inşallahhhhhhhh
darısı isteyen herkese olsun aminnn....
makbuşum geçmiş olsun datlum benim yarında minigin eşyalarımı gelcek saglıkla kullanın inşşş mniginizeee
derinim sperm analizimi yapcanız hayırlı haberler alın inşşş deger güzel çıksınnnnn inş
nuruncum yumoşlar büyümüşler canım umarım daha çok olur bebek olarak sana gelirler canım
zeynim sende iyisin inş canım kib öptm senide
slm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
bismillahirrahmanirrahim MAŞALLAHHHH :)
kızlar bu sabah felaket bi acıyla uyandım bacağıma kramp girmiş( şimdiden başladı kramplar ne yapıcam ya hala acıyor bacağım uzatmaya korkuyorum mafoldumben
neyse kimseler yok yine hepinize iyi geceler diliyorum..bu arada yarın bebişimin odası geliyor nasipse..dün oda boyandı yarın temizliğini yapıcaz annemle tek sıkıntım perde onuda diktirip eklicem resim size..
makbuş kaçar
çokk sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu banada saglıkla kucaklamak nasip etsin inşallahhhhhhhh
darısı isteyen herkese olsun aminnn....
makbuşum geçmiş olsun datlum benim yarında minigin eşyalarımı gelcek saglıkla kullanın inşşş mniginizeee
derinim sperm analizimi yapcanız hayırlı haberler alın inşşş deger güzel çıksınnnnn inş
nuruncum yumoşlar büyümüşler canım umarım daha çok olur bebek olarak sana gelirler canım
zeynim sende iyisin inş canım kib öptm senide
slm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
selam tatlışlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
hepiniz iyisinizdir inşallah..
ya kızlar semoş hiç uğramadı bebişlerden fırsat bulamıyo galiba.merak ediyorum onu..
pingucum saol tatlım .nasılsın bebişin de iyi inşallah...
makbuşum sen napıyosun kuzum herşey yolundamı minik cimcimemiz tekmeliyomu ?
derinim seninle dün konuştuk zaten .buarada eşinin sperm analizi yapılcakmış inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım..
gökcem sen nerelerdesin datlum havalar ısındı dışardan içeri girmiyosun galiba..minişin nasıl başladınmı hissetmeye kuzum.
zeynim senide çok öptüm bitanem..
senam ikizler ve sen iyisinizdir inşallah .sorunsuz sıkıntısız kucağına al minişlerini inşallah..
ağlamacım sen nasılsın?az kaldı hadi hayırlısı inş..
kızlar hepinizi öpüyorum .olumunekankayizsmile
oyy oyy maşallah bebıse de annesıne deslm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
kızlar bu sabah felaket bi acıyla uyandım bacağıma kramp girmiş( şimdiden başladı kramplar ne yapıcam ya hala acıyor bacağım uzatmaya korkuyorum mafoldumben
neyse kimseler yok yine hepinize iyi geceler diliyorum..bu arada yarın bebişimin odası geliyor nasipse..dün oda boyandı yarın temizliğini yapıcaz annemle tek sıkıntım perde onuda diktirip eklicem resim size..
makbuş kaçar
iyi MAAŞALLAH canım yaa..inşallah bizede öyle nasip olur..sagol duaların için pingumm...opuyorumnanaktan
tatlımm ay hadi gözünaydınnn...Allah analı babalı büyütsün şimdiden canım..sag salim kucagınada alırsın inşallah:dance:
canım benim sagol..bakalım pazartesi kesin gibi yaptırıyouz yani.:Saruboceq:
off nurum.diger topicte yazdım sana gıcık oldum hemşireye..sıkma canını kuşum..herşey iyi gidiyo bak sonu da iyi olacak inan:Saruboceq:
oyy MAAŞALLAHHHH 41 kere canım benim..inşallah bebişkoyla nanak nanaga resminizide görcezŞeniz
makbuşumm canım benim öpüyom bitanem seni..noldu sana yaa(( öksürükde geçmiyo offff...dikkat et kendine canım arkadasımŞeniz