cnm çalışırken sayfayı alta çekiyorum,görmedim kusura bakma özelden mesaj attım sana
sen bana bilgilerini ver çarşamba izne çıkıyorum üç günlüğüne, izinli günümde senin emaneti de yollayayım...
slm kızlar nasılsınız ben fazla giremiyorum kaynımı evlendirecez düğün hazırlıkları temizlik derken fırsat bulamıyorum hepinizi çok özledim veeeeeeeee ben adet oldum üzülmedim desem yalan olur ama rahatladım doğum kontrol hapı kullanacam 6at pko için 1sene bebişe veda yani bakalım hakkımızda hayırlısı artık hepinizi öptüm kendinize ii bakın
huhu ben geldim gine kimse yok
prensescim hayırlısı canım umarım ilaçların işe yarar rabbimde bekletmez fazla gönderir minigini inşş
nuruncum bencede mikemmelllll bi yimekkk ama uyusss kociş kıymet vermiyoama yedi mecburen:)
sağol bitanem amin...sende geziyosun he oh ne güzel takıl kafana göre bacım :dance:gökcem merak etmişsin saol kuzu demiştimya pikniğe gittik geç geldim yorgunluktan ölüyodum erkenden yattım oyüzden katılamadım aranıza.saol datlum beni düşündüğün için..
makbuşum kızına cicilermi aldın güzel günlerde giysin canım sağlıkla inşallah..
derinişkom sen ezeli izlemiyosun galiba?türk malını sevemedim ben bitürlü yaa..
canım merak etmişsin evet geç kalktım biliyosun meşhur baş ağrıları akannehiranca kalktım bişeyler yedim işte..selammmm günaydınlarrropuyorumnanaktan
makbuşum uyuyosun heralde bitanem inşallah iyisindir bu saate kalmazsın çünküm
ebrarım canım benim..aşkol bende merak ettim seni canoalsanaalsanasmileiyimisin kuşum.
ya ezeli fazla izlemiyorum bu aralar.ama akşam biraz baktık.türk malına kitlendikde:))
riçim canım benim sen naptın fıstıgım?opuyorumnanaktan
pinguu gece gelmişsin keşke toplandıgımız ana denk gelseydin muhabbet ederdik..bende girmedim dün pek.
kıslarrr hepinize çokkk güzel bir gün diliyorum.
istanbul çok serinn dışarı çıkmak bile istemiyorum.dükkanda üşüyorum bütün gün karnım agrıyor.zaten wc yede çok gidemiyom biliyosunuz:çok üzgünüm:böbreklerimde bişey oluşacak diye çok korkuyorum...bu arada hapım dün bitti 2 mayısta adet günüm bakalım merakla bekliyorum:))
makbuşum çoktandır listeyi düzenlemedik kuşum ya.sana zahmet bi öne alsan benimkini de 2 mayıs yazsan.ugraşmak istemezsen bende tutarım listeyi ama biliyosun senin gibi yapamıyorumkaydirigubbakcemile3
neyse kızlar yatagımı toplayım üstümü giyinip çıkayım öptüm hepiniziŞeniz
canım geçmiş olsun Allah korumuş eşini..üzülme sende cana geleceğine mala gelsin:teselli:herkese iyi günler.. ebrarcım özlettin kedini opuyorumnanaktan
benim canım çok sıkkın dün eşim kaza yapmış mafoldumben hamdolsun ona bişey olmamış :Saruboceq: ama arabanın önü uçmuş mafoldumben yüzde yüz karşı taraf suçlu ara sokaktan hızla çıkınca benimki ana caddeden çıkarken duramamış ve güm ayy anlatırken kötü oluyom kemerde bağlı değil camdan uçabilirdi mafoldumben ay gece hiç uyuyamadım rüyalarıma girdi eyvahedigeldismile
ne demek canım tabiki hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanmerhabalar sizleri bir haftadan beri takip ediyorum eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum