"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar nasılsınız ben fazla giremiyorum kaynımı evlendirecez düğün hazırlıkları temizlik derken fırsat bulamıyorum hepinizi çok özledim veeeeeeeee ben adet oldum üzülmedim desem yalan olur ama rahatladım doğum kontrol hapı kullanacam 6at pko için 1sene bebişe veda yani bakalım hakkımızda hayırlısı artık hepinizi öptüm kendinize ii bakın

huhu ben geldim gine kimse yok
prensescim hayırlısı canım umarım ilaçların işe yarar rabbimde bekletmez fazla gönderir minigini inşş
nuruncum bencede mikemmelllll bi yimekkk ama uyusss kociş kıymet vermiyo ama yedi mecburen:)

tamam canım ben masjı yeni gördüm bi okuyaym..

prenses hakkında hayırlısı denemiş oldun canın sağolsun, hiç belli olmaz canım bi bakıvermişin göbüşünde..

evet canım bende akşama yaparım belkim eee alışmıştır senin öteki güzel yemeklerine ondandır:sinifsinif:

selam kızlar kusura bakmayın bugün uğrayamadım annecim geldi sabahtan bana onunla gezdik dolaştık..bebişime bi kaç cici aldım hele bi elbise aldımkiii görseniz bayılırsınız kızlar yaa.
o kadar güzel bir duygu kii Rabbim hepinize daha fazlasını yaşatsın inşallah..
kociş maça gitti o gelene kadar buralardayım.
ayrıca prensesime çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı böyleymiş demekki..inşallah ilacı bırakır bırakmaz gelir meleği ona

selam kıslar türk malına reklam girdi de bi bakam dedim ..ama kimsecikler yokmuş
prensesim ya üzüldüm canım..hakkında hayırlısı inşallah.umutlanmıştık ama olsun..ya bide 6 ay çok uzun degil mi canım..bana sorarsan hiç bu işe girişme derim..pkonun onunla bir ilgisi yokki.tamam adetini düzenliyor bu iyi bişey ama bi yandan bebek istegini elinden alıyor.bunun başka yolu da var..bende pkoyum biliyosun ,ama d.kntrol degil cylo prognova kullanıyorum adet düzenleyici..d.ktrol gibi 21 tane içiliyor.ama gebeligi engellemiyor...valla bence hiç o kadar uzatma canım.gerekirse başka doktora git ne o öyle 6 ay d.kontrol..ugraşmak mı istemiyo nedir anlamadım...moralini bozmak istemem ama ben böyle düşünüyom gülüm.hayırlısı olsun inşallah.
makbuşum dimek ciciler aldın prensesimize yaa yerim onu ben güle güle giyinsin inşallah canım benim:)))
nurum şakalaştım dün gece kız alınma sakın..kociş gelince hemencik gidiyon ya ondan dedim:)tabii istemez adam oturasın o evdeyken.

kıslarr ben kaçıyom şimdilik..öptüm hepinizi.dizi başlar birazdan:))ay koptum gene ben gökçem yaaaaaa:)))))

Son düzenleme:
selam hanımlar iki gündür uğruyamadım çok yoğundum :))
hepiniz iyisinizdir inşallah.

gökcem merak etmişsin saol kuzu demiştimya pikniğe gittik geç geldim yorgunluktan ölüyodum erkenden yattım oyüzden katılamadım aranıza.saol datlum beni düşündüğün için..
makbuşum kızına cicilermi aldın güzel günlerde giysin canım sağlıkla inşallah..
derinişkom sen ezeli izlemiyosun galiba?türk malını sevemedim ben bitürlü yaa..

richim iyi geceler kuzum .seninle buara gece kuşu olduk biz..sempatiksalakcinni

selammmm günaydınlarrropuyorumnanaktan
makbuşum uyuyosun heralde bitanem inşallah iyisindir bu saate kalmazsın çünküm
ebrarım canım benim..aşkol bende merak ettim seni canoalsanaalsanasmileiyimisin kuşum.
ya ezeli fazla izlemiyorum bu aralar.ama akşam biraz baktık.türk malına kitlendikde:))

riçim canım benim sen naptın fıstıgım?opuyorumnanaktan
pinguu gece gelmişsin keşke toplandıgımız ana denk gelseydin muhabbet ederdik..bende girmedim dün pek.

kıslarrr hepinize çokkk güzel bir gün diliyorum.
istanbul çok serinn dışarı çıkmak bile istemiyorum.dükkanda üşüyorum bütün gün karnım agrıyor.zaten wc yede çok gidemiyom biliyosunuz:çok üzgünüm:böbreklerimde bişey oluşacak diye çok korkuyorum...bu arada hapım dün bitti 2 mayısta adet günüm bakalım merakla bekliyorum:))
makbuşum çoktandır listeyi düzenlemedik kuşum ya.sana zahmet bi öne alsan benimkini de 2 mayıs yazsan.ugraşmak istemezsen bende tutarım listeyi ama biliyosun senin gibi yapamıyorumkaydirigubbakcemile3
neyse kızlar yatagımı toplayım üstümü giyinip çıkayım öptüm hepiniziŞeniz

herkese iyi günler.. ebrarcım özlettin kedini opuyorumnanaktan
benim canım çok sıkkın dün eşim kaza yapmış mafoldumben hamdolsun ona bişey olmamış :Saruboceq: ama arabanın önü uçmuş mafoldumben yüzde yüz karşı taraf suçlu ara sokaktan hızla çıkınca benimki ana caddeden çıkarken duramamış ve güm ayy anlatırken kötü oluyom kemerde bağlı değil camdan uçabilirdi mafoldumben ay gece hiç uyuyamadım rüyalarıma girdi eyvahedigeldismile

merhabalar sizleri bir haftadan beri takip ediyorum eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum

sağol bitanem amin...sende geziyosun he oh ne güzel takıl kafana göre bacım :dance:
canım merak etmişsin evet geç kalktım biliyosun meşhur baş ağrıları akannehiranca kalktım bişeyler yedim işte..
liste konusunda haklısın düzenliyim ama kimseler yeni tarihini tam olarak vermiyor ki..listeyi düzenleyecek biri varsa ona devrediyim belkim uğurlu gelir :))
canım geçmiş olsun Allah korumuş eşini..üzülme sende cana geleceğine mala gelsin:teselli:
merhabalar sizleri bir haftadan beri takip ediyorum eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum
ne demek canım tabiki hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

nuruncum çok geçmiş olsun canım rabbim esirgesin kazalardan en azından karşı suçluysa masraf parasını alabilirsiniz

bende kendimi tanıtıyım o zaman 9 ay oldu evleneli ilklerde istemiyordum ama iki aydan beri önüne geçemediğim bir his var inşallah Rabbim banada nasip eder tabiki sizin de dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…