Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrr ben kaçıyommm canlarımm müsadenizlee.başım zonklamaya başladı gene:bbo:
iyiki varsınız canlarım benim yaa..çok seviyorum hepinizi..çok iyi geldi bu gece konuşmak...çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun tatlı rüyalarŞeniz
ne kadannn benziyo beylerimizz kibarlarrr kalkalım diyonlarrrrŞeniz bende seni seviyorum mikemmel arkadaşım hepinizi seviyoumolumunekankayizsmilekızz bu kadannn mı olur yaaa:)))))
bende tam yazacaktım ben kaççççabilir miyim diyeekaydirigubbakcemile3
tamma canım ben kaçıyom şimdik öptüm seni.Şeniz
ayyy ne kadann seviyorum seni ben yaaa gökçem yaaaŞeniz
canım adet olunca 3 günü gitcen dr bakıcak yumurtlama başlamışmı diye sonra klomen verirse yumurtan çok olsun die adetinin 5. günü başlarsın içmeye 5 gün boyunca içersen bikaç kez takibe gidersin çatlama olacagı zamanı dr un söyler ona göre birlikte olursunuznasıl yapılcak o hanı adetın 21 gunude bır sey bakılıyormus kanda o ne ıs bılıyormusunuz
dıyelım kı 3 yumurtama bakıldı
bana klomen tarzı bırsey verırmı
cunku adetım basımı yoksa 3 gunumu dıye sormamım nededı hanı adetın basında ısmceye baslıyormussun ya kolomene 5 gun ıcıyormusun ya o yuzden ılk gıtsem dıom
adetın 21.günü progestrona bakılıyor sanırım yalnıs hatırlamıyorsam yumurtlama gerceklestımı catladımı dıye mızmızcım
ne kadannn benziyo beylerimizz kibarlarrr kalkalım diyonlarrrrŞeniz bende seni seviyorum mikemmel arkadaşım hepinizi seviyoumolumunekankayizsmile
canım adet olunca 3 günü gitcen dr bakıcak yumurtlama başlamışmı diye sonra klomen verirse yumurtan çok olsun die adetinin 5. günü başlarsın içmeye 5 gün boyunca içersen bikaç kez takibe gidersin çatlama olacagı zamanı dr un söyler ona göre birlikte olursunuz
kızlar kib öptm kaçar ben byyyyyyyysssssssssssss
mızmızım sende kacmıssın tatlım sen ıyıgeceler dılemeden kacmıssın ama ben dım barı ıyıgceler cnm kiba.s.
gökçecim geldim şimdik nasılsın??
zeyn sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik??
yaa kıslarrr.benim içime bi kurt düştü yafff...rahim filminden sonra iki kerecik çalıştık ama sankim kasıklarımda garip agrılar dolaşıyo acaba diyom yaa:)
güle güle nuruncum kib öptm canım
tamam canım yine damdan düşer gibin kaçtın bu ne yaaa bu ne yaaaaa:roflol: öpüyom nunişşşşşşŞeniz
sagol canim simdilik hersey yolunda sen nasilsin
nurum ıyıgeceler tatlımopuyorumnanaktan
neyse benim kociş gelir birazdan işten yemek hazırlıyordum ( makarna) :) zor bi yemek :) kociş surat etcek ama napıyım her dakka yemek yapmaktan sıkıldım (((( neyse hadi kaçtım ben bysss
turkuazcım nasılsın özeline attığım mesajı aldınmı dün gece kulağını çok çınlattım ebay maceramızı konuştukkaydirigubbakcemile3