"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

adetın 21.günü progestrona bakılıyor sanırım yalnıs hatırlamıyorsam yumurtlama gerceklestımı catladımı dıye mızmızcım

tatlı ruyalar sekercıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkka.s.

ıyıgecelr derıncım ve gökcm kendınıze ıyı bakın öptümopuyorumnanaktan

ne kadannn benziyo beylerimizz kibarlarrr kalkalım diyonlarrrrŞeniz bende seni seviyorum mikemmel arkadaşım hepinizi seviyoumolumunekankayizsmile
canım adet olunca 3 günü gitcen dr bakıcak yumurtlama başlamışmı diye sonra klomen verirse yumurtan çok olsun die adetinin 5. günü başlarsın içmeye 5 gün boyunca içersen bikaç kez takibe gidersin çatlama olacagı zamanı dr un söyler ona göre birlikte olursunuz
kızlar kib öptm kaçar ben byyyyyyyysssssssssssss

adetın 21.günü progestrona bakılıyor sanırım yalnıs hatırlamıyorsam yumurtlama gerceklestımı catladımı dıye mızmızcım

sımdı cnm ben kıstım oldugunda doktor bana yumrutalaman oluyor fakat catlamıyor o yuzdende kıste cevırıp adetın gecıkıyor dedı

sımdı ben doktora gıttıgımde bu olayı bu sekılde dıyım demı

saol tatlıs saglıklı mutlu gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

evet bence öyle de mızmızcım ne bılıyosan söyle bazen doktorları zorlamak lazım soru sormadan bılgı alamıyoruz çünkü

mızmızım sende kacmıssın tatlım sen ıyıgeceler dılemeden kacmıssın ama ben dım barı ıyıgceler cnm kiba.s.

anaa acık kalkıyım dedim pcden maşallah karılar toplaşmışınız yine klava:
şaka bi yanada özlemişim geçmiş okumayı..
sözde gelicektim işimi halledip ama kociş yukardan geldi morali bozuk çay demledim dertleştik biraz sizide kaçırmışım..neyse inşallah yarınada böyle toplaşırsınız yakalarım sizi..
kapanış benden hepiniz öpüldünüz

mızmızım sende kacmıssın tatlım sen ıyıgeceler dılemeden kacmıssın ama ben dım barı ıyıgceler cnm kiba.s.

ay cnm kusura bakma benım uyuz pc bır saatte bır kapanıo kardesım oyle ayrlamıs kapanınca koca tutturdu hadı hadı gelemedım

kusura bakma cnm opuyorumnanaktan

yaa kıslarrr.benim içime bi kurt düştü yafff...rahim filminden sonra iki kerecik çalıştık ama sankim kasıklarımda garip agrılar dolaşıyo acaba diyom yaa:)

güle güle nuruncum kib öptm canım

tamam canım yine damdan düşer gibin kaçtın bu ne yaaa bu ne yaaaaa:roflol: öpüyom nunişşşşşşŞeniz

kusura bakmayın ama kaçtığımı dedim yinede:) gece gece nette gezinmeme kızıyo benimki bende dellendirmek istemiyorum oni hoş o zaten hep deli sempatiksalakcinni

ebroşum nerelerdesin bacım merak ettim seni yaa?? umarım iyisindir dünden beride gelmedin hiç kk ya msn de yoksun herşey yolunda inşallahhholumunekankayizsmile

neyse benim kociş gelir birazdan işten yemek hazırlıyordum ( makarna) :) zor bi yemek :) kociş surat etcek ama napıyım her dakka yemek yapmaktan sıkıldım (((( neyse hadi kaçtım ben bysss

neyse benim kociş gelir birazdan işten yemek hazırlıyordum ( makarna) :) zor bi yemek :) kociş surat etcek ama napıyım her dakka yemek yapmaktan sıkıldım (((( neyse hadi kaçtım ben bysss

hııhh bikerem o mikemmel bi yemek :tomato: alışsın bebiş gelince napacak yaaasempatiksalakcinni

turkuazcım nasılsın özeline attığım mesajı aldınmı dün gece kulağını çok çınlattım ebay maceramızı konuştukkaydirigubbakcemile3

turkuazcım nasılsın özeline attığım mesajı aldınmı dün gece kulağını çok çınlattım ebay maceramızı konuştukkaydirigubbakcemile3

cnm çalışırken sayfayı alta çekiyorum,görmedim kusura bakma özelden mesaj attım sana
sen bana bilgilerini ver çarşamba izne çıkıyorum üç günlüğüne, izinli günümde senin emaneti de yollayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…