ben gelince sen ugrama zaten hiçalsanaalsanasmileiyi geceler hanımlar kusura bakmayın uğrayamadım yine.kociş okuldan gelince yemek yiyip dışarı çıktık eve geldim ortalığı toparla falan derken banyo yaptım bi bakıyım dedim..sabah erkenciyim yine o nedenle kalamıcam anneme gidicem gün boyu uğrayamayabilirim..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler Allaha emanet olun
kaydirigubbakcemile3evet bir görünüp bir kayboluyoruz ugrayamadım da tekrar,uykum geldi odada dalmışım kocişte uyuyıo musunnn diye girdi odaya bi fırladımmm:mymeka:ödümü patlattı .allah senı derınkaydirigubbakcemile3
bende beklıyorum ama burası hayalet sehır malumkaydirigubbakcemile3
benden baska kımse yoksempatiksalakcinni
günaydin kizlar yarin doktora gidicem benim icin dua edin insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
günaydın canımopuyorumnanaktanbende bakınıyorum öyle bi yandan kalkıp kalkıp işleri hallediyorum:)))
ne guzel yaa ıkı ısı aynı anda yapabılmek ben bılg. basına oturunca kıtlenıyorum hıc kalkamıyorum kaydirigubbakcemile3
bende şuanda o moda geçtim merak etme ama kociş uyandı gelir tepeme şimdikaydirigubbakcemile3aman iş dedigim de kalktım yatak odayı toparladım katlanacak eşyalar vardı...çamaşır attım makineye geldim gene:)
şimdi gidiyorum ama yatagı halledeyim,sonrada süpürücem iyice.o uyurken açamadım kaydirigubbakcemile3kayınvalidem kahvaltıya çagırdı dün ordanda tül bakmaya gideriz dedik.neyse öptüm seni canım görüşürzopuyorumnanaktan
slm fıstıklarrrrrrrrr
bugün yogun bi gündeyimmm misafirlerim gelicek ögleden sonra bi bakim dedim işlere ara verdim:)
zeyncim umarım kontrolun ii geçer gidince ikili testi de yaptırıcan galiba temiz sonuclar al inş canım
ebroşum dün gelemedim canım başım acaip agrıdı gece yatana kadar sanki tepemde bişeyle bastırıyolardı ilaçda alamadım agrı kesici öylece uyudumsen nasılsın gezmelere devam mı? gezzz yavrım bebik olunca gezemessinn:)
derinim bugün evdesin datlum işte yapıyon kolay gelsin beni m gibi yogunsun sende :)
pingucum sen nasılsın canım nasıl gidiyo bebikle:)
mrb kızlar....
biliyo musunuz dün korkudan öldüm...bir an suyum geliyo sandım...az bişey hissettim devamı gelmedi ama ölüp ölüp dirildim hemen doktora koştuk çok şükür ki sularında bir azalma yoktu...doktor akıntıdır o dedi...ama hala korkuyorum ya...kabus gibi bir gündü...bana dua edin nolur bişey olmasın bu kez....