"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydin kizlar yarin doktora gidicem benim icin dua edin insallah hersey yolundadir:Saruboceq:

ben gelince sen ugrama zaten hiçalsanaalsanasmile
şaka şaka delüm bende bugün izinliyim.demin kalktım.kociş uyuyo hala ben kaçak yaptım hihi:))
allah senı derınkaydirigubbakcemile3
bende beklıyorum ama burası hayalet sehır malumkaydirigubbakcemile3
benden baska kımse yoksempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3evet bir görünüp bir kayboluyoruz ugrayamadım da tekrar,uykum geldi odada dalmışım kocişte uyuyıo musunnn diye girdi odaya bi fırladımmm:mymeka:ödümü patlattı .
günaydin kizlar yarin doktora gidicem benim icin dua edin insallah hersey yolundadir:Saruboceq:

günaydın canımmŞenizhadi hayırlısı zeynim inşallah herşeyy çok normal çok güzel çıkacak.muayene mi test mi yaptırıcan canım ?

kızlarrr günaydın hepinizeopuyorumnanaktan
ben bugün izinliyim.yeni uyandım hemen buraya geldim.
şimdi kociş uyurken ben ortalıgı süpüreyim kızacak ama napiyim sonra vakit olmuyo.
tozları alıyım çamaşır atıcam.bide balkonu yıkayacam...çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkk

günaydın canımopuyorumnanaktanbende bakınıyorum öyle bi yandan kalkıp kalkıp işleri hallediyorum:)))

ne guzel yaa ıkı ısı aynı anda yapabılmek ben bılg. basına oturunca kıtlenıyorum hıc kalkamıyorum kaydirigubbakcemile3

bende şuanda o moda geçtim merak etme ama kociş uyandı gelir tepeme şimdikaydirigubbakcemile3aman iş dedigim de kalktım yatak odayı toparladım katlanacak eşyalar vardı...çamaşır attım makineye geldim gene:)

şimdi gidiyorum ama yatagı halledeyim,sonrada süpürücem iyice.o uyurken açamadım kaydirigubbakcemile3kayınvalidem kahvaltıya çagırdı dün ordanda tül bakmaya gideriz dedik.neyse öptüm seni canım görüşürzopuyorumnanaktan

kolay gelsın cnm sana :) gorusuruz

slm fıstıklarrrrrrrrr
bugün yogun bi gündeyimmm misafirlerim gelicek ögleden sonra bi bakim dedim işlere ara verdim:)
zeyncim umarım kontrolun ii geçer gidince ikili testi de yaptırıcan galiba temiz sonuclar al inş canım
ebroşum dün gelemedim canım başım acaip agrıdı gece yatana kadar sanki tepemde bişeyle bastırıyolardı ilaçda alamadım agrı kesici öylece uyudum sen nasılsın gezmelere devam mı? gezzz yavrım bebik olunca gezemessinn:)
derinim bugün evdesin datlum işte yapıyon kolay gelsin beni m gibi yogunsun sende :)
pingucum sen nasılsın canım nasıl gidiyo bebikle:)

canım sanada kolay gelsin..ben işleri bitirdim birazdan çıkıyoruz kocişle.
kocaman öptüm hepinizi kıslar görüşmek üzereopuyorumnanaktan

mrb kızlar....

biliyo musunuz dün korkudan öldüm...bir an suyum geliyo sandım...az bişey hissettim devamı gelmedi ama ölüp ölüp dirildim hemen doktora koştuk çok şükür ki sularında bir azalma yoktu...doktor akıntıdır o dedi...ama hala korkuyorum ya...kabus gibi bir gündü...bana dua edin nolur bişey olmasın bu kez....

derincim ebrarcım richicim çok sağolun allah herkesi kaza beladan korusun...
derin bu gün evdemisin kolay gelsin tül bakacakmışın hadi inşallah gönlğne göre bulursun..
gökçecim kolay gerlsin yorma kendini bek bebeğide yorma misafir bulduğunu yisin:),
bende bugün günümüz vardı canım istemiyordu ama mecburi gittik eski arkadaşlarla toplandık gülüştük geldik...
kimseler yok ben gezineyim

ah senacım allah korumuş sizi inşallah bir daha bu korkuyu yaşamazsın canım allah şifa versin bebelerini size bağışlasın..

selam güzeller yine baş ağrısıyla geldim ( off nedir bu anlamadım..
derinim izinlisin demek bugün hava soğuktu yaa balkon falan yıkamasaydın hasta olursun..
zeynim daha gelmemişsin ama inşallah güzel haberlerle gelirsin..
gökçem sanada geçmiş olsun canım senin baş ağrıların oluyomuş.çok artarsa minoset iç sadece canım..
senam sana da büyük geçmiş olsun canım dikkatli ol doktorun gerekeni söylemiş zaten sana..akıntı oluyor bazen ben bile korkuyorum.ama bişey olmayacak Allahın izniyle korkma sen

arkadaslar hayirli aksamlar makbercim ben yarin gidicem doktora derincim gökcecim sagolun kizlar ben normal kontrole gidicem allahin izniyle insallah güzel haberlerle gelirim senacim sende dikkat et kendine canim yat dinlen yarin görüsürüz kendinize iyi babin öptümolumunekankayizsmile:gitme:

slm hanımlar
zeyncim naptın sonuç inş iyidir canım
makbuşum şimdi daha iyiyim ama ilaç almak istemedim agrı kesici türü nede olsa kendisi geçsi n istedim evde var minoset bide parol var onları kullanabilirmişim sagol canım söyledigin için
nuruncum sanada ii akşamlar canım

zeyni m yarın gitcektin hee neyse hayırlısı olsun yarın güzel haberle gel inş canım
kızlarr bende yoruldum çokkk yorgunluktan bayılıjjjjaaaammmmm bennn yafff
derinimm bu neee yaaaa ne yaa hep pizzaaaaa?????????? hadi ötm datluş
ebroş nerdesin sen delümm özkedim seni
richim bersum senam zeynom kızlar sizide öpeyrummmmm

selam gökcecim ben yarin gidicem canim ama bugün ilk defa felaket karnim agridi sicak su torbasi koydum ayagimin altina uzandim simdi daha iyiyim ama cok korktum sendede olmusmuydu karin agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…