amin arkadaşım inşallah ama telaş etme daha çok yenisiniz..amiin..çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese verir inşallah...
bu arada çok geçmiş olsun nurunayn Allah beterinden korusun...
nuruncum geçmiş olsun canım...
nurummm ay çok geçmiş olsun canım yaaa Allahım korumuşş..rabbim beterinden saklasın.çok daha kötü sonuçlar olabilirdi düşünmek bile istemiyorum.çok çokk geçmiş olsun canım.herkese iyi günler.. ebrarcım özlettin kedini opuyorumnanaktan
benim canım çok sıkkın dün eşim kaza yapmış mafoldumben hamdolsun ona bişey olmamış :Saruboceq: ama arabanın önü uçmuş mafoldumben yüzde yüz karşı taraf suçlu ara sokaktan hızla çıkınca benimki ana caddeden çıkarken duramamış ve güm ayy anlatırken kötü oluyom kemerde bağlı değil camdan uçabilirdi mafoldumben ay gece hiç uyuyamadım rüyalarıma girdi eyvahedigeldismile
tabiki tatlım hoşgeldin aramıza..ama çok üzülme 9 ay çok uzun bir zaman degil canım.inşallah en kısa zamanda gelecektir melegin.opuyorumnanaktanmerhabalar sizleri bir haftadan beri takip ediyorum eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum
canım benim ya nolcak böyle senin bu baş agrıların.doktora söylesen ya bitanem belki bi ilaç bişey verir...:uhm:sağol bitanem amin...sende geziyosun he oh ne güzel takıl kafana göre bacım :dance:
canım merak etmişsin evet geç kalktım biliyosun meşhur baş ağrıları akannehiranca kalktım bişeyler yedim işte..
liste konusunda haklısın düzenliyim ama kimseler yeni tarihini tam olarak vermiyor ki..listeyi düzenleyecek biri varsa ona devrediyim belkim uğurlu gelir :))
canım geçmiş olsun Allah korumuş eşini..üzülme sende cana geleceğine mala gelsin:teselli:
ne demek canım tabiki hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
NURUM çok geçmiş olsun canım rabbim korumuş eşini ve karşı tarafı allah bidaha yaşatmasın canım .
DERİNİM geçmişi okumamıştım cano kusura bakma gözümden kaçmış demekki .saol düşündüğün için canım..baş ağrın nasıl daha iyisin inşallah.burada adete az kalmış inşallah olmazsın cano yaa..
RİCHİM selam canım naber?