"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbercim gökçecim sağolun allah razı olsun başka dert vermesin evet karşı tarafın sigortası karşılıyo herşeyi ben onu geçtim bi hız nelere maal oluyo öteki arabada kadında varmış bide çocuk olsaydı daha kötüydü..

mavi2505 hoşgeldin inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
NURUM çok geçmiş olsun canım rabbim korumuş eşini ve karşı tarafı allah bidaha yaşatmasın canım .
DERıNıM geçmişi okumamıştım cano kusura bakma gözümden kaçmış demekki .saol düşündüğün için canım..baş ağrın nasıl daha iyisin inşallah.burada adete az kalmış inşallah olmazsın cano yaa..
RıCHıM selam canım naber?

MAVı2505 hoşgeldin aramıza umarım enkısa zamanda sende hamiş olursun canım..

herkese iyi günler.. ebrarcım özlettin kedini opuyorumnanaktan
benim canım çok sıkkın dün eşim kaza yapmış mafoldumben hamdolsun ona bişey olmamış :Saruboceq: ama arabanın önü uçmuş mafoldumben yüzde yüz karşı taraf suçlu ara sokaktan hızla çıkınca benimki ana caddeden çıkarken duramamış ve güm ayy anlatırken kötü oluyom kemerde bağlı değil camdan uçabilirdi mafoldumben ay gece hiç uyuyamadım rüyalarıma girdi eyvahedigeldismile
nurummm ay çok geçmiş olsun canım yaaa Allahım korumuşş..rabbim beterinden saklasın.çok daha kötü sonuçlar olabilirdi düşünmek bile istemiyorum.çok çokk geçmiş olsun canım.
merhabalar sizleri bir haftadan beri takip ediyorum eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum
tabiki tatlım hoşgeldin aramıza..ama çok üzülme 9 ay çok uzun bir zaman degil canım.inşallah en kısa zamanda gelecektir melegin.opuyorumnanaktan
sağol bitanem amin...sende geziyosun he oh ne güzel takıl kafana göre bacım :dance:

canım merak etmişsin evet geç kalktım biliyosun meşhur baş ağrıları akannehiranca kalktım bişeyler yedim işte..
liste konusunda haklısın düzenliyim ama kimseler yeni tarihini tam olarak vermiyor ki..listeyi düzenleyecek biri varsa ona devrediyim belkim uğurlu gelir :))

canım geçmiş olsun Allah korumuş eşini..üzülme sende cana geleceğine mala gelsin:teselli:

ne demek canım tabiki hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
canım benim ya nolcak böyle senin bu baş agrıların.doktora söylesen ya bitanem belki bi ilaç bişey verir...:uhm:
listeyi de sen bilirsin canom ya ben öylesine dedim..belki de takip etmemek daha iyi unutuyoruz sürpriz oluyo:)))
selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
NURUM çok geçmiş olsun canım rabbim korumuş eşini ve karşı tarafı allah bidaha yaşatmasın canım .
DERİNİM geçmişi okumamıştım cano kusura bakma gözümden kaçmış demekki .saol düşündüğün için canım..baş ağrın nasıl daha iyisin inşallah.burada adete az kalmış inşallah olmazsın cano yaa..
RİCHİM selam canım naber?

oy ne kusuru be cano ..beni es gçemezsin genelde de o bakımdan dedim yani:))
valla bilmiyom olacak gibiyim ebrarım bakalım hayırlısı Allahtan.
yanlız sol kasıgım sürekli batıyor,tık tık tık atıyo,bide akıntım var çok afedersin:kedi:ne bilim acaba demiyo degilim...yok yaaa ilaçtan şiştim ben gögüslerde acaip acıyo ama biliyom yani bu ilaç yaptı beni böyle boshayallersmile

nurum cok gecmıs olsun cnm allah korumuş:Saruboceq:
prensesım saglık olsun cnm ıyı olmana sevındım kib
mavişeker hosgeldın cnm aramızaa.s.

ooo gelmişsin canım bende maillerime bakıyodum ne çok birikmiş hiç ilgilenmiyorum da.
iyiyim fıstıgım sen napıyosun?bekliyorum işte birileri gleir diye.sen geldin şükür:)

iyi geceler hanımlar kusura bakmayın uğrayamadım yine.kociş okuldan gelince yemek yiyip dışarı çıktık eve geldim ortalığı toparla falan derken banyo yaptım bi bakıyım dedim..sabah erkenciyim yine o nedenle kalamıcam anneme gidicem gün boyu uğrayamayabilirim..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler Allaha emanet olun

allah senı derınkaydirigubbakcemile3
bende beklıyorum ama burası hayalet sehır malumkaydirigubbakcemile3
benden baska kımse yoksempatiksalakcinni

X