"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaa boşver canım yaa demekki hayırlısı böyleymiş bidahaki aya kısmet

bende yatiyorum canim..yarin daha iyi olmayi umut ediyorum...ne kadar zamandr bebek istiyosun canm..sanada gecmis olsun canim migren agrisini bilirim........

neyse ben kaçıyorum kızlar acayip uykum var iyi geceler kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

bende isterdimannemlere yakin olmak..bir hafta sonu onlari ziyaret etmek..yemek felan ah ah..simdi annem olsa bana ne güzel bakardi:sinifsinif:senağlama

bende yatiyorum canim..yarin daha iyi olmayi umut ediyorum...ne kadar zamandr bebek istiyosun canm..sanada gecmis olsun canim migren agrisini bilirim........

inşallah canım kendine iyi bak canım.. valla ben evlendiğimden beri istiyorum ama eşim istemiyordu artık o da istiyor:))) benim bayadır tutmuyordu ağrım ama tuttumu da çok fena oluyorum kafamı oynatamıyorum saol canım

ne yapıyım canım annemdeydim gün boyu gezdik dolaştık biraz sonrada yemekti maçtı derken yoruldum baya
neyse kaçtım ben haydin görüşürük

oyyy tamam canım yat dinlen sen. bende birazdan çıkarım zaten opuyorumnanaktan

insaallah enyakin zamanda olur bebisiniz canim.. benimkide istemiyodu..kiskaniyodu bence:)))))))))) erkeklerde cocuk gibi..

bende isterdimannemlere yakin olmak..bir hafta sonu onlari ziyaret etmek..yemek felan ah ah..simdi annem olsa bana ne güzel bakardi:sinifsinif:senağlama

canımm yaaa deme öyle kıyamam senağlama bak ne diyeceğimi şaşırttın bana akşam akşam üzdün beni..

selam herkese .ben geldimmmmm
galiba herkesi kaçırmışım :sinifsinif:

kizlar yaziyolar bazen anneme gittim veya annemdeyim diye...ozaman ahhhh cekiyorum ama onu ailenden uzaga evlenmeden önce düsüncektin diyorum kendime...üzülme canim..üzmek cin söylemedim..kimseye söyleyemiyorum zaten hemen yanlis anlasiliyor..

insaallah enyakin zamanda olur bebisiniz canim.. benimkide istemiyodu..kiskaniyodu bence:)))))))))) erkeklerde cocuk gibi..

amin canım hepimizin inşallah :Saruboceq: valla bilmiyorum canım yaa ilk başlarda çok üzülüyordum niye istemiyor diye.. ama o da haklı yaa ev kira allaha şükür işi iyi ama özel sektör sonucunda bende çalışmıyorum şuan da o da korkuyor tabi doğal olarak ama ne yapıcan ev alıp çocuk yapalım desen 60 yaşını buluruz heralde eeehhh o yaştan sonra istesende çocuk olmaz zaten sırnaşık şey artık o da istiyor. bide 2 ay regl görmiyince o doktor senin bu doktor benim gezinip durdum çok üzüldüm sıkıldım bişey olucak diye o halimi gördükten sonra iyice yumuşadı.

sen nasıl kandırdın kız seninkini kaydirigubbakcemile3

yanlız üzülme be güzelim bak biz burdayız anneciğinin yerini tutmayız ama napalım hayat böyle işte.sağlık olsunda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…