"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçem gelmenle gitmen bir oldu yaa neyse dinlen sen canım öpüyorum seni çok iyi geceler

güldecim geçmiş olsun canım yaa hayır olsun nie agrıyo belin işmi yaptın
makbuşum yaa aslında daha erken girerdim ama ablam girdi nete sonrada ben gelene kadar baktım kimse yok öyle dolandım azcık şimdide gideyim dedim inş yarın muhabbet ederiz ya

sanada ii geceler makbuşum kızlar hepinize ii geceler görüşmek üzre kib by

yarın çıkarırız acısını canom selam söyle ablacığınada..
ylnzcım hoşgeldin canım

valla arkadaşlar adet olamadım niyeyse
böyle bir gariplik var vucudumda
1 hafta önce hep yattım durum kolumu bile kaldıramıyordum
1 hafta sonra iileştim ama afedesiniz de kasıklarımdan genital bölgeme doğru ağrılar oluştu eğilip kalkmalarımda
midem desem bir acayip zaten midemde gastrit var bu ara tam uçtu yani fabrika gibi
lavoboda sürekli ağrı yaşıyorum bende anlamdım arkadaşlar doktora gitmek de istemiyorum daha doğrusu tembelliğimden giemiyorum..
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar

canım geçmiş olsun adetinde geçmiş test yaptınmı peki belki bebiş vardır yoksada ihmal etme doktora git

valla makbercim şüphelenip adetten iki üç gün önce yaptım ama negatif yok yani
ama şikayetlerim hala devam ediyor

eğer idrar testi yaptıysan doğru sonuç vermeyebilir canım ya testi tekrarla yada kanda baktır

as makbuşum hadi ben kaçar inş görüşürüz hadi kaçtım ben
ii geceler kızlar hepiciginizi öpüyorum

bilmem ki hiç içimden gelmiyor
öööyle buzdolabı gibi oturuyorum
sanki biri beni ya yatağa ya koltuğa bağlamış...
yağ içmişim sanki

kız delü var o zaman sende bişeyler hayır olsun yarın yapsana bi test

slm kızlar makbercim geçmişi okudunmu canım ben bu gün kırmızılarıma kavuştum:))) artık 10 kasıma eklersin beni dimii yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…