amin canım hepimizin inşallah :Saruboceq: valla bilmiyorum canım yaa ilk başlarda çok üzülüyordum niye istemiyor diye.. ama o da haklı yaa ev kira allaha şükür işi iyi ama özel sektör sonucunda bende çalışmıyorum şuan da o da korkuyor tabi doğal olarak ama ne yapıcan ev alıp çocuk yapalım desen 60 yaşını buluruz heralde eeehhh o yaştan sonra istesende çocuk olmaz zaten sırnaşık şey artık o da istiyor. bide 2 ay regl görmiyince o doktor senin bu doktor benim gezinip durdum çok üzüldüm sıkıldım bişey olucak diye o halimi gördükten sonra iyice yumuşadı.
sen nasıl kandırdın kız seninkini kaydirigubbakcemile3[/QUOT
esinde hakliymis canim..bastan biraz birikim yapmak lazim sonra bebek olunca daha zorlasiyo hayat malesef..valla ben yanlizliktan kafayi yiyodum bide artik ona sarmaya baslamistim delikafadulden mecburen oda istedi hihoyyyt
yanlız üzülme be güzelim bak biz burdayız anneciğinin yerini tutmayız ama napalım hayat böyle işte.sağlık olsunda ..
kizlar yaziyolar bazen anneme gittim veya annemdeyim diye...ozaman ahhhh cekiyorum ama onu ailenden uzaga evlenmeden önce düsüncektin diyorum kendime...üzülme canim..üzmek cin söylemedim..kimseye söyleyemiyorum zaten hemen yanlis anlasiliyor..
amin canım hepimizin inşallah :Saruboceq: valla bilmiyorum canım yaa ilk başlarda çok üzülüyordum niye istemiyor diye.. ama o da haklı yaa ev kira allaha şükür işi iyi ama özel sektör sonucunda bende çalışmıyorum şuan da o da korkuyor tabi doğal olarak ama ne yapıcan ev alıp çocuk yapalım desen 60 yaşını buluruz heralde eeehhh o yaştan sonra istesende çocuk olmaz zaten sırnaşık şey artık o da istiyor. bide 2 ay regl görmiyince o doktor senin bu doktor benim gezinip durdum çok üzüldüm sıkıldım bişey olucak diye o halimi gördükten sonra iyice yumuşadı.
sen nasıl kandırdın kız seninkini kaydirigubbakcemile3[/QUOT
esinde hakliymis canim..bastan biraz birikim yapmak lazim sonra bebek olunca daha zorlasiyo hayat malesef..valla ben yanlizliktan kafayi yiyodum bide artik ona sarmaya baslamistim delikafadulden mecburen oda istedi hihoyyyt
hehehehehe süper taktik :))) valla ben başladım biriktirmeye canım yaa zaten ben 1 yaşına gelince çalışmaya devam etmeyi düşünüyorumm.. amann allah rızkını verir canım yaa ne insanlar var milyarder ama biran da kendilerini borç harç içinde buluyorlar bugün böyle ama yarın ne olacağını allahtan başka kimse bilemez kii
selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle
uzun zamandır girmiyodum kk yabi selam edeyim dedim arkadaşlar hepinizi çok özledim
ama bir süre kkdan uzak kalmanın kendime çok iyi geldiğini gördüm ama sizleri özlüyorum o ayrı
hep aynı şeyleri düşünmek yaşamak canımı sıkmaya başlamıştı artık
bilgisayarı büyük ölçüde çıkardım hayatımdan öncelikle günde 1 en fazla iki saat takılıyorum önceden elimden düşmezdi nerdeyse
evde vakit geçiriyorum genelde okul hariç
eski hobilere devam resim çizimlerime tekrar başladım
yakında da tekrar dekoratif bişiyler yapmayı düşünüyorum yine
bebek fikrinden uzaklaşmama çok yardımcı oldu bunlar
biraz daha iyi hissediyorum kendimi beni merak eden arkadaşlar olmuş
gireyim bi durumumdan haber edyim dedim beni merak etmeyin iyiyim arkadaşlar çok şükür
kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi teker teker
sizleri özlüyorum ama kk sız hayat şuan daha iyi geliyor
allah emanet olun bu arada yeni hamişler varmış tebrik ederim kızlar sizleri
darısı topicte bekleyen bizlere olsun aminnnn
hoşçakalın
aaa ebroşum ben nedense seni 25- 26 yaşlarında tahmin etmiştim ynlz :bbo:da 30 civarı gibi geliyodu tam tersiymiş
he vallahi hiç oturmadım oynadım da oynadım hem o kadar çok hoplayıp zıplayınca kimse gelip sormuyo bebek yok mu hala diye. iyi oldu yaninaniknanik