"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım misafirleri vardır belki yada misafirliktelerdir, yoksa evde olsalar ve müsait olsalar emin ol girerlerdi

canım bol bol ye.merak etme zararı olmaz.miden filan bulanmıyormu senin.iyiyim iş güç yoğunluk.misafirlerim vardı.

hocam gelmisin ama ben kacirdim seni yineee....bulantim sabahlari oluyo canim

canim haklisin olabilir belki ama gecmisi okudum diger topigimizde gercek duygulandim ahhhh makbusum neler cekmisiz bacim gel kis hadiiii exsim özledim senii yaaa

selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle
uzun zamandır girmiyodum kk yabi selam edeyim dedim arkadaşlar hepinizi çok özledim
ama bir süre kkdan uzak kalmanın kendime çok iyi geldiğini gördüm ama sizleri özlüyorum o ayrı
hep aynı şeyleri düşünmek yaşamak canımı sıkmaya başlamıştı artık
bilgisayarı büyük ölçüde çıkardım hayatımdan öncelikle günde 1 en fazla iki saat takılıyorum önceden elimden düşmezdi nerdeyse
evde vakit geçiriyorum genelde okul hariç
eski hobilere devam resim çizimlerime tekrar başladım
yakında da tekrar dekoratif bişiyler yapmayı düşünüyorum yine
bebek fikrinden uzaklaşmama çok yardımcı oldu bunlar
biraz daha iyi hissediyorum kendimi beni merak eden arkadaşlar olmuş
gireyim bi durumumdan haber edyim dedim beni merak etmeyin iyiyim arkadaşlar çok şükür
kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi teker teker
sizleri özlüyorum ama kk sız hayat şuan daha iyi geliyor
allah emanet olun bu arada yeni hamişler varmış tebrik ederim kızlar sizleri
darısı topicte bekleyen bizlere olsun aminnnn
hoşçakalın

ceyalanim hg tatlim ama kacirdim seni caniimm nasilsin yaaaa cok özledik valla ceylanim bak ne kadar dertlenmistim burdaki dostlugumuz herseyden önemli siz dostlarimin hep iyi olmasini cani gönülden dilerim inss birgün birtanem inss birgün hepimizde hayirlisiyla anne olacaz caniiiiimmmm mafoldumben

kimse yok yazanda yok ben cikiyorum uykum geldi yatacagim ama böyle bitti bugünde cok özledim hepinizide konusamadik bi türlü zaten bi duygusallik allahim korusun hepinizide allahima emanet olun canlariiiimmm

........makbusum ayrica seni canim bekledim ama mac uzun sürdü bu gece bacim bizimkide hala yok ortada inss yeneriz hadi türkiyem bastiiiiiiirrrrrrrrr ben kactim canim öptüm senide özledim hem inss yagrin burda kalirsin konusuruz baciiii opuyorumnanaktan

ben geldim ama biraz geç kalmışım kimseler kalmamış
ceylanım uğramışsın canım gerçi msnde görüştük ama bende seni çokk özledim valla ne diyim hiçbiriniz gelmez oldunuz sevilimide günüde çok merak ediyorum (((
off neyse belkim geleniniz olur acık dolanıyım topicte

ayy belim çok ağrıyor sanki ikiye ayrılacak
öldüm yaa

slm güzellerrrr bende geldim
bugün erkenden ablamı görmeye geldim ve haliyle hiç giremedim yarın gidicekler die muhabbet ettik yarın evime dönerim bol bol muhabbet ederiz artık şuan da kalmak isterdimama yorgunumda biraz dışarda gezdik epeycee o yüzden uykumda gldi sabah erken kalktıgım için neyse yarın görüşürüz herkese ii geceler
ceylancım ii olmana sevndim canım arada haber ver bizlere kib öptmm
ylnzcım sende kan testi yap güzelim de artık kendine ona göre ilaç alırsın
ebroşum canom hediye vermişsin gene bana ayy mutlu oldum yaa bebişlermin artık kıyafeti tamam :) kib datlum öptüm seni
makbuşum kız belirtilerin varmış sende bi test yapsana bacım yaa
derinim nirdeee onuda çokk özledim yaaa
esmam eltim karşılaşamadık ben geldim sen gitmişsin yogunmuşsun kolay gelsin kib öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…