"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

amin canım hepimizin inşallah :Saruboceq: valla bilmiyorum canım yaa ilk başlarda çok üzülüyordum niye istemiyor diye.. ama o da haklı yaa ev kira allaha şükür işi iyi ama özel sektör sonucunda bende çalışmıyorum şuan da o da korkuyor tabi doğal olarak ama ne yapıcan ev alıp çocuk yapalım desen 60 yaşını buluruz heralde eeehhh o yaştan sonra istesende çocuk olmaz zaten sırnaşık şey artık o da istiyor. bide 2 ay regl görmiyince o doktor senin bu doktor benim gezinip durdum çok üzüldüm sıkıldım bişey olucak diye o halimi gördükten sonra iyice yumuşadı.

sen nasıl kandırdın kız seninkini kaydirigubbakcemile3[/QUOT

esinde hakliymis canim..bastan biraz birikim yapmak lazim sonra bebek olunca daha zorlasiyo hayat malesef..valla ben yanlizliktan kafayi yiyodum bide artik ona sarmaya baslamistim delikafadulden mecburen oda istedi hihoyyyt

yanlız üzülme be güzelim bak biz burdayız anneciğinin yerini tutmayız ama napalım hayat böyle işte.sağlık olsunda ..

iyiki varsiniz canlarm yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hep okuyodum ama üye olsam banada yazarlarmi die düsünüyodum:kedi ama iyiki katildim araniza oh iyi ettim tanidim sizleriopuyorumnanaktan

kizlar yaziyolar bazen anneme gittim veya annemdeyim diye...ozaman ahhhh cekiyorum ama onu ailenden uzaga evlenmeden önce düsüncektin diyorum kendime...üzülme canim..üzmek cin söylemedim..kimseye söyleyemiyorum zaten hemen yanlis anlasiliyor..

niye yanlış anlaşılsın canım yaa benim abim senelerdir almanyada yengem de türkiyeden gelin gitti almanya ya bazen yengemle de dertleşiyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım.. sen boşver bende anneme yakınım ama iş güç sık sık görüşemiyoruz sağlık sıhat olsun önemli olan o canım

ebrarcım hoşgeldin canım yaaa kızlar kaç yaşındasınız hep sorucam unutuyorum

ah canim türkiyem..evlenmeden önce banada bi anlatan olsaydi keske:)))))) aslinda biz severek evlendik...onun icin kimseye bisey demeyede hakkim yok.. kendim ettim kendm buldum yanii:lepi:
ben 26 yasindayim canim..ya sen

tuanacım hoşbulduk canım..nasılsın?
buarada ben 31 yaşındayım baya yalandım yani:kedi:
yanlızım bizde seni iyki tanıdık burda gerçekten güzel dostluklar kuruluyor.insan herşeyi paylaşabiliyo..

slm canlar
bu saatte kimse olmaz diyodum valla
iyi oldu yalnız olmadığım
bu gece de düğündeydik o yüzden giremedim

amin canım hepimizin inşallah :Saruboceq: valla bilmiyorum canım yaa ilk başlarda çok üzülüyordum niye istemiyor diye.. ama o da haklı yaa ev kira allaha şükür işi iyi ama özel sektör sonucunda bende çalışmıyorum şuan da o da korkuyor tabi doğal olarak ama ne yapıcan ev alıp çocuk yapalım desen 60 yaşını buluruz heralde eeehhh o yaştan sonra istesende çocuk olmaz zaten sırnaşık şey artık o da istiyor. bide 2 ay regl görmiyince o doktor senin bu doktor benim gezinip durdum çok üzüldüm sıkıldım bişey olucak diye o halimi gördükten sonra iyice yumuşadı.

sen nasıl kandırdın kız seninkini kaydirigubbakcemile3[/QUOT

esinde hakliymis canim..bastan biraz birikim yapmak lazim sonra bebek olunca daha zorlasiyo hayat malesef..valla ben yanlizliktan kafayi yiyodum bide artik ona sarmaya baslamistim delikafadulden mecburen oda istedi hihoyyyt

hehehehehe süper taktik :))) valla ben başladım biriktirmeye canım yaa zaten ben 1 yaşına gelince çalışmaya devam etmeyi düşünüyorumm.. amann allah rızkını verir canım yaa ne insanlar var milyarder ama biran da kendilerini borç harç içinde buluyorlar bugün böyle ama yarın ne olacağını allahtan başka kimse bilemez kii

esmacım hoşgeldin canım..
kurtlarını döktünmü düğünde canım?

aaa ebroşum ben nedense seni 25- 26 yaşlarında tahmin etmiştim ynlz :bbo:da 30 civarı gibi geliyodu tam tersiymiş

he vallahi hiç oturmadım oynadım da oynadım hem o kadar çok hoplayıp zıplayınca kimse gelip sormuyo bebek yok mu hala diye. iyi oldu yaninaniknanik

haklisin canim ama erkekler iste .... benimkide ne planlar yapiyo...aslinda yarin icin plan yapmak sacma yasadigin anin tadini cikarmak gerek ... yarin ne olcamiz bellimi..hem bebis rizkiyla gelir demiiiiii canim

iyi geceler güzelcikler hayirli sabahlar
b-359096-hareketli_gif.gif

selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle
uzun zamandır girmiyodum kk yabi selam edeyim dedim arkadaşlar hepinizi çok özledim
ama bir süre kkdan uzak kalmanın kendime çok iyi geldiğini gördüm ama sizleri özlüyorum o ayrı
hep aynı şeyleri düşünmek yaşamak canımı sıkmaya başlamıştı artık
bilgisayarı büyük ölçüde çıkardım hayatımdan öncelikle günde 1 en fazla iki saat takılıyorum önceden elimden düşmezdi nerdeyse
evde vakit geçiriyorum genelde okul hariç
eski hobilere devam resim çizimlerime tekrar başladım
yakında da tekrar dekoratif bişiyler yapmayı düşünüyorum yine
bebek fikrinden uzaklaşmama çok yardımcı oldu bunlar
biraz daha iyi hissediyorum kendimi beni merak eden arkadaşlar olmuş
gireyim bi durumumdan haber edyim dedim beni merak etmeyin iyiyim arkadaşlar çok şükür
kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi teker teker
sizleri özlüyorum ama kk sız hayat şuan daha iyi geliyor
allah emanet olun bu arada yeni hamişler varmış tebrik ederim kızlar sizleri
darısı topicte bekleyen bizlere olsun aminnnn
hoşçakalın

canım iyi olmana sevindim çok merak ediyodum seni.sen nasıl rahat hissediceksen kendini öyle hareket et .ama aradada uğra özletme .hadi çok öptüm canımm

ben 22 yaşındayım.
ebrarcım o ne demek kız allah iyiliğini versin emii kaydirigubbakcemile3
esmacım hoşgeldin canım

:roflol:
he vallahi hiç oturmadım oynadım da oynadım hem o kadar çok hoplayıp zıplayınca kimse gelip sormuyo bebek yok mu hala diye. iyi oldu yaninaniknanik

:roflol::roflol::roflol:
süpersin yaa koptum valla güzel taktik .bendemi denesem...:teytey:
buarada saol canım beni genç düşündüğün için .ama yaş kemale erdi :sinifsinif:9 yıllıkda evliyim buarada..

hoşbulduk ıtuanacım
ya geçin bu yaş mevzularını bir kadının en verimli ve ateşli zamanları 30 lu yaşlarmış Allah yaş büyüklüğü versin de baş büyüklüğü vermesin der büyüklerimiz

kızlar insan 30lu yaşlara gelince yaşlandığını filan düşünüyo.bide çocuk olmayınca daha fazla strese giriyosun.yani kendi adıma öyleyim ben..

neyse kizlar sohbet güzeldi ama ben cikmaliyim...kocisim uyudu bende yatim artik..hepinize tatli uykulr...opuyorumnanaktan

X