ah canim türkiyem..evlenmeden önce banada bi anlatan olsaydi keske:)))))) aslinda biz severek evlendik...onun icin kimseye bisey demeyede hakkim yok.. kendim ettim kendm buldum yanii:lepi:
ben 26 yasindayim canim..ya sen
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
süpersin yaa koptum valla güzel taktik .bendemi denesem...:teytey:
buarada saol canım beni genç düşündüğün için .ama yaş kemale erdi :sinifsinif:9 yıllıkda evliyim buarada..
hoşbulduk ıtuanacım
ya geçin bu yaş mevzularını bir kadının en verimli ve ateşli zamanları 30 lu yaşlarmış Allah yaş büyüklüğü versin de baş büyüklüğü vermesin der büyüklerimiz
olur olur tatlım takma sen güzel kafanı zamanı gelince olurfisfisfisfisfisfisfisfisfis:asigim:
güzell bir laff .verimlilik sıfır galiba baksana hiçbişey yok ortada :roflol:
ne güzel işte sen mutlu ol da.. valla öyle oluyor canım insan sevdiği zaman gözü başka bişey görmüyor :sm_cool: :asigim:
rabbime sükürle olsun canim huzurum mutlulugum yerinde...zaten o olmasa hic duramam...rabbim kimsenin evinden huzuru eksik etmesin...ben kactim by
ya kızlar ya adet oldum edim ama yine hiçbirşey yok ben bir oldum mu hep tam olurum ilk defa böyle birşey başıma geldi çok çok az kanamam oldu ve şimdi de yok
bir de benim adetim hep ama hep şaşmez yani sancılıdır anlamadım gitti
korkuyorum kızlar yaa yardımcı olun lütfen
bana mı sormuştun canım ben ıtuanaya sordun sandımesmacım sen nekadarlık evlisin canım?
canım benim ilk gün hep sancılı ve çok olur hatta koyu ve çok gelir adetim
daha demin aet olduğumu sandığımda rengi açık kırmızıydı ve çok çok az geldi
günüm de 3 gün geçti