"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ah canim türkiyem..evlenmeden önce banada bi anlatan olsaydi keske:)))))) aslinda biz severek evlendik...onun icin kimseye bisey demeyede hakkim yok.. kendim ettim kendm buldum yanii:lepi:
ben 26 yasindayim canim..ya sen

ne güzel işte sen mutlu ol da.. valla öyle oluyor canım insan sevdiği zaman gözü başka bişey görmüyor :sm_cool: :asigim:

tavsiye dedrim canım hem stres attım hem kimse canımı sıkmadı:teytey:
canım daha nice 9 yıllar yaşatsın rabbim bebişinizle tabiki inşallah:Saruboceq:

fisfisfisfisfisfisfisfisfis:asigim:
güzell bir laff .verimlilik sıfır galiba baksana hiçbişey yok ortada :roflol:

yanlızım güle güle canım iyi uykular sanada...
esmacım saol bacım allahım hayırlısıyla hepimize ogüzel duyguyu tattırsın inşallah

ne güzel işte sen mutlu ol da.. valla öyle oluyor canım insan sevdiği zaman gözü başka bişey görmüyor :sm_cool: :asigim:

rabbime sükürle olsun canim huzurum mutlulugum yerinde...zaten o olmasa hic duramam...rabbim kimsenin evinden huzuru eksik etmesin...ben kactim by

öyle tabi buna inanıyorum ama biz insanlar biraz sabırsızız galiba hemen herşey olsun istiyoruz...
canım sen nekadarlık evliydin ?kusura bakma hatırlamıyorum..

ya kızlar ya adet oldum edim ama yine hiçbirşey yok ben bir oldum mu hep tam olurum ilk defa böyle birşey başıma geldi çok çok az kanamam oldu ve şimdi de yok
bir de benim adetim hep ama hep şaşmez yani sancılıdır anlamadım gitti
korkuyorum kızlar yaa yardımcı olun lütfen

canım sakin ol nasıl kanamanın rengi filan ?belki ilk gün olduğu için öyledir ..buarada nekadar geçmişti günün ?biraz anlat canım yardımcı olmaya çalışalım..

haaa makbuş var görünüyodu bi ara gitmiş meğerse neyse
güldecim sakin ol canım yarını bekle bakayım

canım benim ilk gün hep sancılı ve çok olur hatta koyu ve çok gelir adetim
daha demin aet olduğumu sandığımda rengi açık kırmızıydı ve çok çok az geldi
günüm de 3 gün geçti

yok sakinim de içime kurt düştü şimdi
günlerdir öyle hamilelik felan hiç yormadım bişeye adetim 3 gün geçince de anlam veremedim
tam geldi ondanmış bel ağrım felan dedim şimdi de böyle oldu

güldecim inşallah vardır bi bebiş durumları canım yine söylüyorum sen yarın da bekle bence eğer olmazsan doğru eczaneyee

canım benim ilk gün hep sancılı ve çok olur hatta koyu ve çok gelir adetim
daha demin aet olduğumu sandığımda rengi açık kırmızıydı ve çok çok az geldi
günüm de 3 gün geçti

canımyaa belkide üstüne görme filandır .sen yarını bekle eğer gelmezse bitest yaparsın.böyle değişiklikler olabilir hamilede olabilirsin..ben böyle bişey yşamadım hamileliklerimdede oyüzden sana sadece bunları söyliyebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…