"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yellowcum bugün çok canım sıkılıyoyaa kimseciklerde yok.herkes gezmelerde galiba.sen neler yaptın bugün?

merhaba hanımlar merhaba demek için geldim annemdeyim şuan kocişim maçı burda izlicekmiş sonra eve geçicekmişiz..şimdi yemek yicez gelirim yine öpüyorum sizi

mrb kızlar uzun zamandır yoktum geldim topiği bulamadım ilk başta:)))
nys ki buldum sonunda eee nasılsınız bakalım????

iyiy akşamlar hatunlar, hafta sonu ve akşam yemeği vakti olunca buluşmak zor oldu galiba

eeee kimse yok yineee bende kacar valla hadi öptüm gelirim yine delü garulaaarrrrrrr opuyorumnanaktan

hani canim nerdesin merseraycim ben geldim baaakkk ayyy icime fenalik geliyo valla nerdesiniz kizlaarrrr özledim o sohbetlerimizi makkbusss exsim nerdesin kiss mafoldumben

burdayim kiss gerci birtek ben varim nerde bu kislar yaaa nerdeler ne yapiyolar bunlarr

hmm öyle olmus tatlim sikildim valla yaa ne yapayim
ne yaptin tatlim iyimisin canim

hmm öyle olmus tatlim sikildim valla yaa ne yapayim
ne yaptin tatlim iyimisin canim

canım benim sağol bitanem iyiym hala regl olmadım ve hala bi belirtim yok,
hafta sonunu kızlar gezerek değerlendiriyor galiba bi senle ben varız dediğin gibi:1rolleyes:

öyle tatlim geziyo bu garularr bizde evde kös kös oturalim bakalim ne yapalim baskaa canim hayirlisi rabbimden canim inss umdugun gibi olur yalniz birakmayin beni yaaa canlariiimmm arkamdan gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…