"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyyim canim hg kisss kis ben aciktim bu kocadan bana hayir yok birakti gitti beni canim et cekiyo kermese gidemiyorumda araba yok aciktim beeennn mafoldumben

yanlızım sende hoşgeldin canım .nasılsın?varmı değişiklik?

iyyim canim hg kisss kis ben aciktim bu kocadan bana hayir yok birakti gitti beni canim et cekiyo kermese gidemiyorumda araba yok aciktim beeennn mafoldumben

oy kıyamam canım gel ben sana yapıyım canım .bu bebiş seni baya etkiledi cano .yaramaz bebiş

bende pazara gidicem evde bişey kalmadı canımda istemiyo ama mecbur işte...

yok bacim üzerimi giyindimde gayinim birakacak inss
valla aciktim ebrarim yaaa hemen acikiyorum yaaa biz gidelimde doyurayim bebegimi yoksa acliktan kivranacaz karnimdan her cesit ses geliyoo kaydirigubbakcemile3

ebrarim canim cikayim ben artik kib tatlim görüsürüz inss canimmm öptüm opuyorumnanaktan

makbercim sonunda kırmızıları gördüm biraz önce, o kadar mutluyum ki anlatamam.. inşallah doktor da bir problem olmadığını söyler de o zaman tamamen rahatlarım hayırlısıyla.. herşeyde bir hayır varyaa allahın izniyle bunda da bir hayır var sanırım rahatsızlığımdan sonra eşim de çocuk konusunda yumuşadı :lepi: neyse 10 kasıma bir rezarvasyon yaptırmak istiyordumm tabi listenizde boş yer varsa sırnaşık şey opuyorumnanaktan

kızlar ben hala regl olmadım ve hiç belirtim yokCADIARZU
geçen ay da yine cuma günü regl olmam gerekiyodu cumartesi öğlen saatlerinde olmuştum
bu ay da yine cuma günü olmam gerekiyordu yani dün) hala olmadım ve hiç bir ağrı, şişlik falan hiçbir şey yok:çok üzgünüm:

yanlızım sende hoşgeldin canım .nasılsın?varmı değişiklik?

canim ben yazdigini görmeden ciktim galiba..ilac icmedigim icin iyilesemiyorum..yatiyorum hala..regli olmadim , kasiklarim cok agriyo ,,
hayirlisi canim ,, bende sabirsizlikla pazertesiyi bekliyorum iste:uhm:

slm canim test yaptim ikinci cizgi cikti aslindakaydirigubbakcemile3 ama ben daha öncede böyle bisey yasamistim ve test yanlis cikti ..simdi kan testi yaptirma´dan heveslenmek istemiyorum..

cnm öncekini hatılıyorum,şimdi kaç gün geçti hiç belirtin yo mu şuan

5 gün gecti..normalde gcikmez...hasta oldugum icin pek belirti anlayamiyorum..zaten heryerim agriyor..ama kasiklarimda ara ara agri oluyo batmalar seklinde...öksürünce felan midem bulaniyo..dedigim gibi hastaliktanda olabilir..insallah bebistir:Saruboceq::Saruboceq:

ayyy cnmm inşallahhh yaaa ne kadar bereketli bi topic oldu durası böylee yaawww
pazartesi yaptır cnm bence en azından kafan rahatlarr

evet canim bende merak ediyorum..bebis istiyoduk zaten ama simdi esimde bende hastayiz pek stres heyecan yapacak durumda degiliz...simdilik varsa bile cok rahattir onu rahatsiz edecek düsünceler yok cünkü kafamda...hayirlisi demekten baska bisey gemiyo elimden..ben yeniyim burda evet topic ugurlu geldi demek istiyorum

balışlar canlar banada dua edin bu ay hamiş olmak istiyom inşallah kasıklarım çok arıyo neden acaba bide pıtır pıtır ediyo yani rahmim ayaklandı heralde çok korkuyom dr a gidemiyom korkuma kötü bişey söler diye of!! hayırlısı inş :ecrin_bebek:

insaallah canim seninde güzel haberlerini duyariz yakinda..
hepimiz istiyoruz canim,,insaallah enyakin zamanda kavusuruz:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…