"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bugün cok aciktik teyzesi baska bisey olmadi birazda kasik agrisi yapti akilli durdu bugün yani

bugün cok aciktik teyzesi baska bisey olmadi birazda kasik agrisi yapti akilli durdu bugün yani

yerim ben onun teyze diyen dillerini, oaferin üzmemiş annesini birazcık nazlanması da olur artık annesi, bizim bebeklerin ne kadar nazlı olduğu bizi bekletmelerinden belli zaten:sinifsinif:

haklisin merseraycim yaaa valla ben bu cocugu ya yemek yaparken yada temizliklte yada ütü camasir basinda dogururum yoruldum yaaa bi ise baslayinca sura kalmis sura duruyo derken birde bakiyorum aradan kac saat geciyooo

haklisin merseraycim yaaa valla ben bu cocugu ya yemek yaparken yada temizliklte yada ütü camasir basinda dogururum yoruldum yaaa bi ise baslayinca sura kalmis sura duruyo derken birde bakiyorum aradan kac saat geciyooo

aman bırak kalsın ev işi bitmez hiçbir zaman, yorma kendini güzelim ya sen hamişliğinin tadını çıkar bence:hulya:

hg tatliiimmm nerdesin merseraycim sen canim yaaaaa nerde bu kizlar bugün kac oldu bu sorum valla kimsecikler yoookkkkk

cikartmaya calisiyorum tatlim ama evde birtane var zaten koca bebegim onun pesinden kosturmakla ancak zamanim geciyo az oturuyorum yoruluyorum

ooooo hocam gelmiss hg hocam nasilsin iyisin umariimmm..........
merseraycim ben yine aciktim kalktim biseyler atistirdim ne olcak kiz böyle doguma kadar bi fici olurum galibaa

ooooo hocam gelmiss hg hocam nasilsin iyisin umariimmm..........
merseraycim ben yine aciktim kalktim biseyler atistirdim ne olcak kiz böyle doguma kadar bi fici olurum galibaa

boşşşver beeee, canının istediği gibi hamileliğin tadını çıkarcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kiz dur yüzverme yoksa evde bisey kalmayacak bizim yüzümüzden valla yaaa ben acikmalara cabukmu basladim nedir yoksa yavas yavas aciliyormuyum dururken acikiyorum hic doymayacammi nedir yaaa

canım aslına bakarsan ilk üç ay kilo alınmaması daha uygunmuş yani ilk üç aydaki aldığın kilolar bebekle ilgili değil, doğumda sonra vermekte zorlanırım biraz dikkat edeyim dersen 3.ayından itibaren yavaş yavaş almaya başla, asıl kilo alımı 5.aydan sonra başlıyor zaten, sen sağlıklı beslenmeye dikkat et canım, çok hamurişine tatlılara falan girme, balık ve sebzeye ağırlık ver

sagol canim bilgilerin icin yedigim suan zaten et falan kermeste yapiliyorya o yüzden canim cekiyo birazda sakiz oluyo agzimda acikiyorum sakiz olmasa bu defada migdem bulaniyo oyy oyy karisigim yanii
eski topigimizi okudum neler yasamisiz ama simdi ne oldu bize kizlar neden gelmiyolar biz neden böyle olduk mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…