"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm canim test yaptim ikinci cizgi cikti aslindakaydirigubbakcemile3 ama ben daha öncede böyle bisey yasamistim ve test yanlis cikti ..simdi kan testi yaptirma´dan heveslenmek istemiyorum..

inşallah hayırlısıyla bu sefer hamişsindir canım müjdeli haberlerini bekliyoruz :teytey:

canim ben yazdigini görmeden ciktim galiba..ilac icmedigim icin iyilesemiyorum..yatiyorum hala..regli olmadim , kasiklarim cok agriyo ,,
hayirlisi canim ,, bende sabirsizlikla pazertesiyi bekliyorum iste:uhm::emir_bebek:

canım önemli değil .
inşallah 9 ay daha regl olmuycaksın canım .inan bizde senden gelicek müjdeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.buarada bol bol ıhlamur iç .inşallah faydası olur canım .çok geçmiş olsun..

balışlar canlar banada dua edin bu ay hamiş olmak istiyom inşallah kasıklarım çok arıyo neden acaba bide pıtır pıtır ediyo yani rahmim ayaklandı heralde çok korkuyom dr a gidemiyom korkuma kötü bişey söler diye of!! hayırlısı inş :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

inşallah hamiş olursun arkadaşım .herşey gönlünce olsun...

makbercim sonunda kırmızıları gördüm biraz önce, o kadar mutluyum ki anlatamam.. inşallah doktor da bir problem olmadığını söyler de o zaman tamamen rahatlarım hayırlısıyla.. herşeyde bir hayır varyaa allahın izniyle bunda da bir hayır var sanırım rahatsızlığımdan sonra eşim de çocuk konusunda yumuşadı :lepi: neyse 10 kasıma bir rezarvasyon yaptırmak istiyordumm tabi listenizde boş yer varsa sırnaşık şey opuyorumnanaktan

canım hadi gözünaydın .problem yoktur canım endişelenme.herşey gönlünce olsun...

saolun canlarim..öyle yanlizimki güzel dileklerinizi okumak beni cok mutlu ediyoopuyorumnanaktan
insallah ebrarim ituanam 9 ay olmaz bende mutluluk halaylari cekerim burda:teytey: insallah en yain zamanda sizlrin güzel haberlerini duyariz inanin tüm kalbimle istiyorum:1hug:

yanlızım saol canım inşallah hepimiz tadarız enkısa zamanda canım...

ben cikiyorum kizlar...kendinize iyi bakin..dualarinizda benide unutmayin insaallah..öpüyrum hepinizi

canım hadi gözünaydın .problem yoktur canım endişelenme.herşey gönlünce olsun...

saol canımmm inşallah:)) regl bitince doktor kontrole çağırmıştı. kontrollerim temiz çıkarsa bebeğe hazırlık için doktordan bir kaç test istiycem kaydirigubbakcemile5 artık ciddi ciddi çalışmalara başlıycam hayırlısıyla 2010 da bende hamiş listesinde yerimi almak istiyorum artık:CüvCüv:

kızlar bende markete gidip gelicem birazdan burda olurum .görüşürüz

saolun canlarim..öyle yanlizimki güzel dileklerinizi okumak beni cok mutlu ediyoopuyorumnanaktan
insallah ebrarim ituanam 9 ay olmaz bende mutluluk halaylari cekerim burda:teytey: insallah en yain zamanda sizlrin güzel haberlerini duyariz inanin tüm kalbimle istiyorum:1hug:

amin canım sen pazartesi güzel haberlerini ver bize inşallah önümüzdeki aylarda bizde o haberlerle seni sevindiricez:)) allah büyük canım sen mutlu ol içini rahat tut seni ümitlendirmek istemem ama acayip şekilde hamiş olduğunu hissediyorum :1hug:

kızlar bende markete gidip gelicem birazdan burda olurum .görüşürüz

amin canım hayırlısıyla inşallah:))
tamam bende birazdan dışarı çıkıcam kocişin toplantısının bitmesini bekliyorum sen gelince burda olmazsam şimdiden kocaman öptüm seniopuyorumnanaktan

ya kızlar nerelerdesiniz valla bu topic böyle boş olmazdı .:eek:lmaz:
neyse bende kaçıyorum herkese iyi akşamlar...

X