Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm evet bende senin olduğunu tahmin ettim 7 şubatta yumoşların toplandığını söleyince.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.hepimize umutta umut olursun.umarım tekrar karşılaşırız oralarda karnımız burnumuzda.senin test sonucuna çok az kaldı inşallah sende hamiş olucakın allahın izniyle.

inşallah arkadaşım dualarına yürekten amin diyorum ve içtenlikle diliyor ve diyorumki Allahın izniyle içime inanılmaz doğuyor ilk transferinde kesin hamile kalacaksın çok yoğun hissediyorum bunu benim tahlilim hafta sonu pazara geliyor ya cumartesi yaptırıcam yada pazartesi hakkımda hayırlısı olsun hep böyle dua ediyorum sende hiç moralini bozma arkadaşım inan bana herşeyde bir hayır vardır

çok saol tursercim hayırlı duaların ve temnnilerin için adet olmayı bekliyorum işte 21 ocakta olmuştum enson gecikme olmazsa 19-20 şubatta olmam lazım.sonra belera die bir ilaç verdi doktorum onu kullanmaya başlıcam.bittikten sonra olacağım regl de gidicem inşallah transfer içinde uygun zamanı beklicez ama nisanı bulucak.geç olsunda güç olmasın napalım kısmet böleymiş.transferden sonraki 12 gün nasıl geçer diyordum rabbim daha büyük bir bekleyiş verdi.her şerde var bir hayır diyip bekliyorum.ama blastokist evresinde olmaları tek umudum yani.moralimi düzelten detay.seninle hatta serum takılıp beklerken konuşmuştukya sen demiştin hatta 5.gün transfer etseler daha iyi filan die umarım sonuçta güzel olur.allah kucağım alamayı nasip eder.sen nasılsın belirti filan var mı transferden sonra kaç gün yattın.neler yaptın neler yapmadın.kan testini umuttamı yaptırcaksın.

bugün 6.günüm belirti olarak kasıklarımda ara ara batmalar oluyor karnımda şişlik falan yani hemen hemen herkesyte olan şeyler hatta belirtimi onu bile bilemiyorum sadece hakkımda hayırlısı için durmadan dua ediyorum Rabbime ben doğru düzgün yatmadım canım zaten doktorda diyor tamamen psikolojinizi rahatlatmak için istiyorsanız yatın diyor ama gerek yokmul hatta kan dolaşımını yavaşlatığ kabızlığa neden oluyormuş önemli olan dinlenmek uzanmamak ağır iş yapmamak ağır şey kaldırmamak yani ister çalışın ister gezin sorun değil dediler bende hiç yatmadım ama dinlendim 3 gün iş güç yapmadım ama sonrasında normal yaşama devam ettim etmeyince zaman geçmiyor hep aklında oluyor gerçi sonlara doğru yine heyecanlkı olur ama hayırlısı bakalım bekliyorum işte evet canım sen çok şanslısın inan bak Allahın izniyle ilk transferde alacaksın bebişini kucağına gör bak öpüyorum canım geç olsun güç olmasın

tursercim olumlu sonuç alacaksınve bize müjdeni yazacaksın buradan..canı gönülden inanıyorum buna..benimde yarıntransferim var ve çok heyecanlıyım cnm ya..İnşallah önce sen arkandan da ben sevincimizi yazıcaz buraya inanıyorum buna kendine iyi bak

canım Allah yardımcın olsun hiç korkma transfer yumurta toplamadan daha kısa sürüyor sonrada yarım saat yatırıyorlar sonrasında hatice hemşire gelip ilaçlarını falan anlatıyor sende beklemeye geçiyorsun inşallah dediğin gibi ilk ben sonrasındada sen güzel haberlerimizi veririz burda canım sen şimdi heyecanlısındır transferde bende çok heyecanlıydım hadi hayırlısı arkadaşım

,

cnm çok saol .senin şafak 5.karar verdinmi ctesimi pazartesimi yaptırcan testi.aslında umutta yaptırmak zorunda değilsen başka yerde de yaptırabilirsin pazar günü.özel hastaneler 1,5-2 saatte veriyorlar sonucu yinede sen bilirsin tabikide.ben olsam öle yaptırırdım 2 gün sonra tekrar istcek nasıl olsa testi onuda umutta yaptırırdım.çok iyi moral oldun bana zaten yüzünden belliydi çok pozitif bir insansın.rabbim gönlüne göre versin.sıkıntılarımızın mükafatını alalım hep beraber inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz nasipse.bense hala regl olmadımmmmm

sağol canım karşılıklı hisler bunlar evet geri sayım başladı ama hala karar vermiş değiliz eşimin iş durumuna göre zamanı gelsin karar veririz dedi ama dediğin gibi şartlar neyi gösteriyorsa orda yaptırırım sen stres yapma şimdi adetini beklediğin için stresten gelmiyor olabilir yada tedavi gördün neticede iğnelerden falanda gecikme olabilir duymuştum bikaç kişiden istersen ara sor için rahatlasın ilaç kullandım d.k buna rağmen gecikmesi normalmi diye sor umarım burdan güzel haberler vermek nasip olur hayırlısı neyse o olsun canım kendine iyi bak arkadaşım

kızlar birşey soracağım bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

bu estraderm bantlar varya genelde kenarlarının açılmaması için nerelerde uyguluyorsunuz?aynı bölgede üst üste olmamak kaydıyla kullanılabiliniyor diye duydum doğrumu? yani mesela bacakta çıkarttığınız bantın aynı yerine gelmemek kaydıyla aşağısına falan yapıştırılabiliniyormuş?

bana popoya yapıştır demişlerdi.(2 gün bi tarafa,2 gün öbür tarafa)

kızlarrr başlık açtım gördünüzmü bilmiyorum ama 8.gün kan değerim 28,22 çıktı arkadaşlar hamiş olduğumu söylüyor değerim düşük ama lütfen dua edin sağlıklı gebelik olsun dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım sizlerede umut olsun diye burayada yazmak istedim canı renkli özgezümra sıra sizlerde kızlarr

canım benim bence de hamilesin hihoyyyt
bir sonraki testi 12. gün yap ama tamam mı , garanti olsun diyesengözlerimebaksanab
hadi bakalım , sabredebilirsen ptesi , sabredemezsen ctesi yaptır testini.. ben 11. gün yaptırmıştım , mecburen oldu malum regl olduğumu zannetmiştim ve sağolsun dr.um Levent bey " yaa nasıl sabredicem 12 gün , bu kez çok heyecanlıyım " dediğimde gülerek tamam sen 11. gün yaptırabilirsin demişti kaydirigubbakcemile3

hatice hemşire 22 sinde gel dedi pazar günü gidicem canım doktor var diye dedi heralde yada ben işimi sağlama alıp cumadan arayıp öğreneyim doktor olacakmı pazara diye ona göre cumartesi pazar pazartesi birinde giderim eşiminde müsait olduğu bakalım gerçek günümde kesin yaptırıcam yaptırmaz olurmuyum asıl önemli olan o zaten 12.gün tahlili gidişşatı herşeyi belirleyecek olan o ilaçlara devammı tamammı falan herşey o günki değere bağlı dua edin kızlar değerim katlamış olsun inşallah

umut kızları desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız

bütün dualarım sana cnm tüm arkadaşlarımızada.. hepimiz bir gün anne olacağız inşallah.sıra bizde ama arada transfer olan arkadaşlar var onlardan mutlu haberlerini bekliyoruz.rabbim sonra da bana nasip etsin bu heyecanı mutluluğu...

turser çok sevindim cnm inşallah hamilesindir..benimde bugün transferimin 3.günü dayanamıyorum çok merak ediyorum cnm hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...

hatice hemşire banada 12.gün yapılacak dedi ama dayanamıyorum 9.gün falan idrar testinde silikte olsa belli olurmu acaba kızlar...

TURSER tebrikler canım süper bir haber ....darısı başımızaaaaa inşallah....

inşallah arkadaşlarım darısı başınıza ama yinede sizler bana dua edin neticede çok erken yaptırdım inşallah pzar günüde katlamış olur değerimde koca bir ohh çekerim

cano sen inanıyorum burda bizlere haber vereceksin demiştin içine doğmuş olmalı yüreği temiz arkadaşım desteğin için çok sağol 3.gün çok erken ama 9.gün için bişey diyemem neticede sabıkam var benim bide başkalarını ayarttı diye azar işitmiyim :)))) şaka bi yana çıkar heralde 9.gün ama en kesini 10 gün çıkarmış cano ona kesin diyorlar

renkli teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza inşallah

canoooo arkadaşım kaç gündür senden haber bekliyorum sonuç olumlu yada olumsuz bildirirsen sevinirim arkadaşım unutma herşeyde vardır bir hayır olumludada olumsuzdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…