- Konu Sahibi EU3
-
özgeciğim ben yumurta toplama işleminde sol yatakta yatan kişiyim adını bile hatırlıyorum ama burda dile getirmeyeceğim senin adına o zamanda çok üzülmüştüm hatta banada aynısı olacak diye korkmuştum çünkü kendimizi o kadar adapte etmiştikki yaşadığın durum benide çok üzmüştü ama inan herşeyde bir hayır vardır bak blastokist embriyon varmış bu şansının çok ama çok olduğunu gösteriyor hatta ikinci denemeyi bile yapabilirsin tutmaması durumunda ki bence ikinciye bile gerek kalmayacak bak Allahın izniyle göreceksin nisanda hamiş olacaksın inşallah
sen nasıl oldun şimdi daha iyisindir umarım benimde doktorum Enver Bey şiddetle bende tavsiye ediyorum herkese
,çok saol tursercim hayırlı duaların ve temnnilerin için adet olmayı bekliyorum işte 21 ocakta olmuştum enson gecikme olmazsa 19-20 şubatta olmam lazım.sonra belera die bir ilaç verdi doktorum onu kullanmaya başlıcam.bittikten sonra olacağım regl de gidicem inşallah transfer içinde uygun zamanı beklicez ama nisanı bulucak.geç olsunda güç olmasın napalım kısmet böleymiş.transferden sonraki 12 gün nasıl geçer diyordum rabbim daha büyük bir bekleyiş verdi.her şerde var bir hayır diyip bekliyorum.ama blastokist evresinde olmaları tek umudum yani.moralimi düzelten detay.seninle hatta serum takılıp beklerken konuşmuştukya sen demiştin hatta 5.gün transfer etseler daha iyi filan die umarım sonuçta güzel olur.allah kucağım alamayı nasip eder.sen nasılsın belirti filan var mı transferden sonra kaç gün yattın.neler yaptın neler yapmadın.kan testini umuttamı yaptırcaksın.
kızlar birşey soracağım bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?
bu estraderm bantlar varya genelde kenarlarının açılmaması için nerelerde uyguluyorsunuz?aynı bölgede üst üste olmamak kaydıyla kullanılabiliniyor diye duydum doğrumu? yani mesela bacakta çıkarttığınız bantın aynı yerine gelmemek kaydıyla aşağısına falan yapıştırılabiliniyormuş?
kızlarrr başlık açtım gördünüzmü bilmiyorum ama 8.gün kan değerim 28,22 çıktı arkadaşlar hamiş olduğumu söylüyor değerim düşük ama lütfen dua edin sağlıklı gebelik olsun dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım sizlerede umut olsun diye burayada yazmak istedim canı renkli özgezümra sıra sizlerde kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?