Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebekte süleyman tosunda tedavi olacağım 37 yaşındayım 6 yıllık evliyim...2 bebek kaybım var evliliğimin ilk yılında erken yumurta yetmezliği sorunum...ınşallah Rabbim en kısa sürede sağlıklı,hayırlı bebeklere kavuştursun bizleri...

tuba ben kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim....parasal açıdan bildiğim kadarıyla umut bahçeciden daha uygun ve baştada dediğim gibi umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim..benimde dr.um ulun bey fatmanurla aynı dr.daydık...
hakkında hayırlısı olsun...

Benimde senin gibi korkularım vardı ben uzaklardan gelip bu tedaviyi umut tüp bebek merkezinde yaptım ve doğru bir karar vermenin mutluluğunu şuan karnımdaki bebeğimi hissetiğimde daha da iyi anlıyorum umut tüp bebeği kesinlikle sana tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacağına eminim ve sende benim gibi karnındaki bebeğini hissettiğinde doğru bir karar verdiğini anlayacaksın

Allah yardımcın olsun

benimde randevumu neslihan hanım almıştı doğum iznindeydi demek dönmüş

tadavin hayırlı olsun canım sana birşey soracagım benimde dr. süleym an hocaydı çok memun kaldım 2 bebek kaybım var dedin genetiklerine bakıldımı her hangi bir test yapıldımı kaç haftalıktı kayıpların ben tüp bebekle hamile kaldım kaybetitm çok kısa süre önce bol şans sana

Panadol benimki tüp değildi doğal gebelikti 2 side genetiğe bakıldı sorun yok yumurta kalitesinden kaynaklanıyor panadolcum...yumurta kaliteli olmayınca döllenme gerçekleşiyor fakat gelişim devam etmiyor..bENDE SÜLEYMAN BEYDEN ÇOK MEMNUNUM AMıN CANIM ALLAH HEPıMıZE TEZ VAKıTTE BEBEKLERıMıZı KUCAĞIMIZA ALMAYI NASıP EYLESıN..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar durumumuzu öğrendiğim günden beri ağlıyorum en son sonunda ağlamayı bırakıp artık bununla mücadele etmeye karar verdim erkek infertilitesi ile ilgili doktorum bana umut tüp bebek merkezini ve doktor emre beyi önerdi bende merkez ve doktor hakkında araştırma yapmaya başladım merkezden çok fazla memnun kalan var ama yinede çok doğru bir karar vermek için sizinde görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
fisfisfis

turkal sorununuz neydi canım.. benim eşimde azosperm yani sıfır sperm .. bizde emre beyde muayene olduk ameliyatla sperm bulundu çok şükür .. emre bey doğru bir karar bence:)

ben henüz tedaviye başlamadım ama gerçekten çok iligili bir merkez tavsiye ederim

arkadaşlar
bebeğimi kaybediyorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktorum .Dün keseyi görmemiz gerekiyordu ama yok((
tekrar kan tahlili yapıldı değerim düşmüş ....
öyle şaşkın öyle mutsuzum ki tarifsizim ....

canım üzülme desek de boş.. fazla yıpratma kendini allah önce bizlere sağlık versin. sanırım ilk denemendi bir daha denersin umutlu olmalıyız hep .. fazla üzme kendini hayırlısı böyleymiş belki bebeğinin sağlığı yerinde olmayacaktı.. vardır bunda da bi hayır

pınarcım çok geçmiş olsun..
ne desek boş biliyorum..bende ilk denememde bu yaşadığını yaşadım...defalarca kan verip durdum her kan vermede umutla gittim fakat benimde değerim düştü ve ardından sıfırlandı....herşey kısmet...inş diğer denemende evladını kucağına alırsın...

yaaa kızlarr artık hiç umudum yok çünkü yarında kan vermek için gidicem ilk değerim çok iyiydi nasıl böle oldu kimse tam manasıyla açıklayamıyor sebebini artık buna da şükür diyorum beterin beteri var.Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım kısmet değilmiş demek ki o yüzden kendimi çok fazla üzmemek için çabalıyorum .Çünkü ben ne kadar çok üzülürsem başta eşim ve annem olmak üzere onlar 2 kat üzülüyor .Çarşamba günü durumu öğrendiğimde berbattım ama bugün daha iyiyim .her geçen gün daha iyi olacağım .Biliyorummmm ....dua edin bundan sonrası güsel olsun.Hepinize teşekkür ederim ...

kutaycım
benim tedavim olumlu sonuç verdi şu an hamileyim:)

canım önce iyi haberinle sevindim ama sonra üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok üzüldüm ne yapacaksın dondurulmuşun var mı?

PINARCIM ÇOK ŞAŞIRDIM VE NE DİCEM BİLEMEDİM...kan degerin kontrol edilebilir durumda ise buna mani olcak bişey yapılamıyormu ya...hastaneye yatırsınlar .hareket etme ...ilc vs versinler bişey yapsınlar olmuyormu ?? kese yoksa yokmuymuş kimsayal gebelik hk da çok bilgim yok ...
ama lü,tfen salıını bozacak dercede yıpratıp üzme kendini...
ALLah bir şekilde yüzlerimiz gülderecek....

canım çok üzüldüm ne yapacaksın dondurulmuşun var mı?

canım dondurulmuş 2 adet emb. daha var ama şu an beklemek istiyorum kendime gelmem zaman alacak gibi .Ben düne kadar olayın ciddiyetini kavrayamamışım bunu anladım ctesi gecesi şiddetli şekilde karın ağrım başladı pazar gecesi saat gece 23:30 a kadar devam etti olduğum yerden fırladım hissettim içimden bişey koptu evet hissilerim doğru imiş o kadar minikti ki ama onu görmek bizim için çok ciddi yıkım oldu o ana kadar daha metanetliydim eşim de benim o halimden güç alıp beni teselli ediyordu ama onun da bittiği an oldu sarıldık birbirimize saatlerce ağladık.İnsan gözüyle görene dek hiç bişeyin gerçekten olduğuna ve ne yaşadığını anlayamıyor.( Böyle şeyler yazıp daha fazla sizlerinde canını sıkmak istemiyorum hepinize tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Herkese Merhaba,
Bende 22 Haziran da ilk tedavime başladım, hiç merkez doktor gezmeden, siteden edindiklerimle Umut' un yolunu tuttum ve kendimi Ulun Bey'e teslim ettim. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı 7 adetti, dün aradılar sadece 5 tanesi istenen olgunlukdaymış, onun da 2 tanesi embriyoya dönüşmüş, yarın transferim olacak çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…