kızlarrrrrrr
müjdemi isterimmmmmmmm
sonucumm pozitif ++++++++++++++++
dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederimm .
dilerim Rabbimden bekleyen isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın sonuna kadat inş.
sen sanırım şu an tedavidesin ben daha başlamadım temmuzda başlıycam inşallah çok iyi bi dr olduğuna inanıyorum inşallah uğuru devam eder.kutay
beniim doktorumda ulun bey
kutaycım
benim tedavim olumlu sonuç verdi şu an hamileyim:)
kutaycım
benim tedavim olumlu sonuç verdi şu an hamileyim:)
teşekkür ederim fatmmacım ...
darısı bütün isteyenlerin başına
ilk denememdi
ben daha önce laparoskopi ve hist.operasyonu geçirdim sadece sağ tüpüm iptal edildi onun dışında başka bi sorun yoktu .ilk seferinde allahım nasip etti .
arkadaşlar burası çok sessiz lütfen mesajımı okuyunca benide bilgilendirin gerçekten ihtiyacım var buna bilmiyorumkismilemerhaba arkadaşlar ben temmuz ayında tüp bebek için ilk adımı atıyor olucam bizde problem teşkil eden durum eşimin sperm sayısı ve kalitesinin düşük ve sürekli düşyor olması bu ay aşılama yapıldım ne yazıkki 3 gün önce negatifi gördük dr lar ikinci aşılamanın olumlu bir sonuç vermeyeceğini direk tüp bebek denememizi önerdi .erzurumda ikamet ediyorum fakat tedavime burada değil ist.da kaliteli ve alanında oldukça profesyonel bir klinikte başlamak istiyorum araştırmalarım sonucu kafamda netlik kazanamayan üç yer var memorial umut ve bahçeci...içimden umut tüpbebekte umutlarımı yeşertmek geliyor fakat yanılmaktanda korkuyorum çünkü 2.yi maddi olarak deneme şansım yok
memorial sadece fiyat konusunda bilgilendirdi umut ise çok ayrıntılı aydınlatıcı bilgiler verdi bahçeciden ise dr halit erden beyle görüştük oda biraz olumlu geldi ama kararsızım bilgisizim ve tecrübesizim...deneyimli ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi beyan ederseniz gerçekten çok mutlu olurum şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk.ler
oldukça uzun yazmışım şimdi fark ettim umarım gözlerinizi yormamışımdır
opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar ben temmuz ayında tüp bebek için ilk adımı atıyor olucam bizde problem teşkil eden durum eşimin sperm sayısı ve kalitesinin düşük ve sürekli düşyor olması bu ay aşılama yapıldım ne yazıkki 3 gün önce negatifi gördük dr lar ikinci aşılamanın olumlu bir sonuç vermeyeceğini direk tüp bebek denememizi önerdi .erzurumda ikamet ediyorum fakat tedavime burada değil ist.da kaliteli ve alanında oldukça profesyonel bir klinikte başlamak istiyorum araştırmalarım sonucu kafamda netlik kazanamayan üç yer var memorial umut ve bahçeci...içimden umut tüpbebekte umutlarımı yeşertmek geliyor fakat yanılmaktanda korkuyorum çünkü 2.yi maddi olarak deneme şansım yok
memorial sadece fiyat konusunda bilgilendirdi umut ise çok ayrıntılı aydınlatıcı bilgiler verdi bahçeciden ise dr halit erden beyle görüştük oda biraz olumlu geldi ama kararsızım bilgisizim ve tecrübesizim...deneyimli ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi beyan ederseniz gerçekten çok mutlu olurum şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk.ler
oldukça uzun yazmışım şimdi fark ettim umarım gözlerinizi yormamışımdır
opuyorumnanaktan
çok teşekkürler..sizde problem neydi acaba ve ilk denemedemi oldu tebrik ediyorum allahım beklediğiniz yavruyu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde umut tüp bebek merkezi seçmemdeki etkenlerden biri orda bulunan neslihan hanımın telefonda ayrıntılı olarak verdiği bilgiler oldu sonra bana ulun beyden randvumu aldı ve bütün hayatım birden değişti ve ben şimdi bebeğim gelmesini bekliyorum