merhaba arkadaşlar ben temmuz ayında tüp bebek için ilk adımı atıyor olucam bizde problem teşkil eden durum eşimin sperm sayısı ve kalitesinin düşük ve sürekli düşyor olması bu ay aşılama yapıldım ne yazıkki 3 gün önce negatifi gördük dr lar ikinci aşılamanın olumlu bir sonuç vermeyeceğini direk tüp bebek denememizi önerdi .erzurumda ikamet ediyorum fakat tedavime burada değil ist.da kaliteli ve alanında oldukça profesyonel bir klinikte başlamak istiyorum araştırmalarım sonucu kafamda netlik kazanamayan üç yer var memorial umut ve bahçeci...içimden umut tüpbebekte umutlarımı yeşertmek geliyor fakat yanılmaktanda korkuyorum çünkü 2.yi maddi olarak deneme şansım yok
memorial sadece fiyat konusunda bilgilendirdi umut ise çok ayrıntılı aydınlatıcı bilgiler verdi bahçeciden ise dr halit erden beyle görüştük oda biraz olumlu geldi ama kararsızım bilgisizim ve tecrübesizim...deneyimli ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi beyan ederseniz gerçekten çok mutlu olurum şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk.ler
oldukça uzun yazmışım şimdi fark ettim umarım gözlerinizi yormamışımdır
opuyorumnanaktan