Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlarrrrrrr
müjdemi isterimmmmmmmm
sonucumm pozitif ++++++++++++++++
dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederimm .
dilerim Rabbimden bekleyen isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın sonuna kadat inş.

canım ya kendimin gibi sevindim Allahım kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere inş

Merhabalar bende temmuz ayında umut tüp bebeğe gidip tedaviye başlıycam smear ve kan tahlili yaptırarak gitmeyi planlıyorum dr olarakta Ulun beyi düşünüyorum çok heyecanlıyım inşallah sonuç pozitif olur
Bu arada hamile olan Pınarı tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

darısı bütün isteyenlerin başına
ilk denememdi
ben daha önce laparoskopi ve hist.operasyonu geçirdim sadece sağ tüpüm iptal edildi onun dışında başka bi sorun yoktu .ilk seferinde allahım nasip etti .

darısı bütün isteyenlerin başına
ilk denememdi
ben daha önce laparoskopi ve hist.operasyonu geçirdim sadece sağ tüpüm iptal edildi onun dışında başka bi sorun yoktu .ilk seferinde allahım nasip etti .

tebrikler pınar..tedavi sürecinden bahsetsene..kan tahlili degerlerin naısldı_?
benim tsh ve kan pıhılaşma degerlerime baktırdı hoca.
yardımlarını bekler
sana da bu güzel beklemeli yolda sağlık dilerim .. bebişini kucagına alacagın güne kavuşman dileğiyleeee.

merhaba arkadaşlar ben temmuz ayında tüp bebek için ilk adımı atıyor olucam bizde problem teşkil eden durum eşimin sperm sayısı ve kalitesinin düşük ve sürekli düşyor olması bu ay aşılama yapıldım ne yazıkki 3 gün önce negatifi gördük dr lar ikinci aşılamanın olumlu bir sonuç vermeyeceğini direk tüp bebek denememizi önerdi .erzurumda ikamet ediyorum fakat tedavime burada değil ist.da kaliteli ve alanında oldukça profesyonel bir klinikte başlamak istiyorum araştırmalarım sonucu kafamda netlik kazanamayan üç yer var memorial umut ve bahçeci...içimden umut tüpbebekte umutlarımı yeşertmek geliyor fakat yanılmaktanda korkuyorum çünkü 2.yi maddi olarak deneme şansım yok
memorial sadece fiyat konusunda bilgilendirdi umut ise çok ayrıntılı aydınlatıcı bilgiler verdi bahçeciden ise dr halit erden beyle görüştük oda biraz olumlu geldi ama kararsızım bilgisizim ve tecrübesizim...deneyimli ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi beyan ederseniz gerçekten çok mutlu olurum şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk.ler
oldukça uzun yazmışım şimdi fark ettim umarım gözlerinizi yormamışımdır

opuyorumnanaktan

ayrıcaaa
bebek isteyen dileyen tüm arkadaşlarıma allahtan hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum umarım sizlerle birlikte bende anne olurum..rabbim gönlünüze göre hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:

Derya beril
kasım 2009 da ameliyat oldum laparoskopi ve hist.bunları atlatmam kendime gelmem falan derken 20 Mayıs ta ilaçlara başlandı 16 Haziranda sonuç aldım Kan testi sadece BHCG için yapıldı sonucum 442 idi.30 Haziranda ilk kontrolüm var .Onun dışında benden bahsettiğin tahliller istenmedi.Çok teşkler iyi dileklerin için.Allah isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben temmuz ayında tüp bebek için ilk adımı atıyor olucam bizde problem teşkil eden durum eşimin sperm sayısı ve kalitesinin düşük ve sürekli düşyor olması bu ay aşılama yapıldım ne yazıkki 3 gün önce negatifi gördük dr lar ikinci aşılamanın olumlu bir sonuç vermeyeceğini direk tüp bebek denememizi önerdi .erzurumda ikamet ediyorum fakat tedavime burada değil ist.da kaliteli ve alanında oldukça profesyonel bir klinikte başlamak istiyorum araştırmalarım sonucu kafamda netlik kazanamayan üç yer var memorial umut ve bahçeci...içimden umut tüpbebekte umutlarımı yeşertmek geliyor fakat yanılmaktanda korkuyorum çünkü 2.yi maddi olarak deneme şansım yok
memorial sadece fiyat konusunda bilgilendirdi umut ise çok ayrıntılı aydınlatıcı bilgiler verdi bahçeciden ise dr halit erden beyle görüştük oda biraz olumlu geldi ama kararsızım bilgisizim ve tecrübesizim...deneyimli ve tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi beyan ederseniz gerçekten çok mutlu olurum şimdiden cevaplayan tüm arkadaşlara çok tşk.ler

opuyorumnanaktan
arkadaşlar burası çok sessiz lütfen mesajımı okuyunca benide bilgilendirin gerçekten ihtiyacım var buna bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde umut tüp bebek merkezi seçmemdeki etkenlerden biri orda bulunan neslihan hanımın telefonda ayrıntılı olarak verdiği bilgiler oldu sonra bana ulun beyden randvumu aldı ve bütün hayatım birden değişti ve ben şimdi bebeğim gelmesini bekliyorum

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde umut tüp bebek merkezi seçmemdeki etkenlerden biri orda bulunan neslihan hanımın telefonda ayrıntılı olarak verdiği bilgiler oldu sonra bana ulun beyden randvumu aldı ve bütün hayatım birden değişti ve ben şimdi bebeğim gelmesini bekliyorum
çok teşekkürler..sizde problem neydi acaba ve ilk denemedemi oldu tebrik ediyorum allahım beklediğiniz yavruyu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...
evet neslihan hanım saolsun çok yardımcı oluyor samimide birisi bakalım bizimki umuttaamı yoksa bahçecidemi nasip nerde olcak bakalım
tekrar teşekkürler

X