Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallahhh

Merhaba arkadaşlar, ben de Ulun Bey ile ilk görüşmemi yaptım, reglime göre tedavi başlangıç tarihine karar vereceğiz... Hepimiz için güzel haberler diliyorum :1rolleyes:

bende ulun beyın hastasıyım
ve onda bu 2,denemem
suan uzun protokolde lucrınle basladık ve 19,gundeyım
menegona baslayalıda 4gun oldu bakalım bızde yarın sabah umuttayız
dua edın canlar

öğle demeyin benim doktorumunda çok hastası var bende onun ve umut tüp bebeğin sayesinde gebe kalmış biriyim

merhaba kızlar
benımde carsamba gunu yumurtalar toplandı 4 tane cıktı bukez az ama hayırlsı 2 tanesı dollendı suan beklıyoruz gelısımlerını
yarın 3,gunu olucak bana haber verıcekler
nasıl oldukları halde
allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsalah herkesın son tedavısı olsun
benımde oyle allahım saglıcakla yavrularımızı nasıp etsın ınsallah yaa

fatmanur senın nasıl gıdıyor canım hamılelık kac haftan kaldı canım baya azalmıstır

canım benim eşimde tese ameliyatı olacak bana çıkardıkları fiyat ilaç dahil toplam 5000 TL. 1450 TL Mikro tese için ödeyeceğim Ek olarak Embriyo dondurmaktan ve saklamaktan ücret almadıklarını söylediler sperm dondurma işleminide yapıyorlarmış

Son düzenleme:

Ben umut tüp bebek merkezi 5000TL.

Son düzenleme:
kızlar ne zamandır girmiyordum siteye bende geçen yıl umut tüp bebek te tedavi olmuştum çok şükür 9 aylık bir erkek bebeğimiz var(darısı hepinizin başına) tabi o zaman Enver Kurt vardı ve başarı çok yüksekti geçenlerde baktım Lab.dakiler değil ama Dr kadrosu değişmiş başarı oranını soracaktım sizlere hala aynımı

valla benim doktorunm ulun bey ve labaratuarın çok önemli olduğuna inan biri olarak umut tüp bebek merkezini araştırdım araştırmalarıma görede umut tüp bebeğin başarı oranı oldukça yüksek

Turkal merhaba,bize emre bakırcıoğlu yüzde elli gibi şans verdi operasyonun basaılı olmasında.size ne dedi açıkçası cok merak ediyorum.birde eşine teseden önce herhangi bir tedavi önerdimi?

Turkal merhaba,bize emre bakırcıoğlu yüzde elli gibi şans verdi operasyonun basaılı olmasında.size ne dedi açıkçası cok merak ediyorum.birde eşine teseden önce herhangi bir tedavi önerdimi?

mafoldumben %20 size göre şansımız daha az

:umursamaz:Tedavi önermedi ama bir takım tahliller istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…