iyi geceler kızlar cumartesi yumurtalarım toplanacak lütfen benim için dua edin
fatma hadi hayırlısı...zor döneme giriyorsun demek...dualrımız seninle canım...
kızlar ücreti ne kadar peki bn rapor cıkaramıyorum bn 1 sene once dıs gebelk yasadım ve tek tüpüm alındı diger tüpüm saglma yumrtlaıklarımda calsıyor ancam 1 senedr kalmadım ve umutsuzlastım iyice o yüzden tüp bebek düsünüyorumm
canım slm malesef kalp atışını duyamadım bebegim gelişmiyomuş 4.5 gün bekleyelim dedi dr. alalım dedi çok kötüyüm yıkıldım 2 bu acıyı yaşayışım benim hep aynı noktaya kadar herşey aynı uff
slm arkadaslar bende umut tup bbek merkezınd eon gorusme yaptım.bana yardımcı olurmusunuz ılk deneyımım olucek ve cok tecrubesızım.oncelıkle adetın ıkıncı gunu tedavı baslanıyo dendı pekı ondan önce hıc tahlıl felan ıstıyorlarmı once muayene edıyolarmı yoksa.tedavıye baslamak ıcın ılk ne zamn gıtmme gerekıyo lutfen yardımcı olun allah rızası ıcın
slm arkadaslar bende umut tup bbek merkezınd eon gorusme yaptım.bana yardımcı olurmusunuz ılk deneyımım olucek ve cok tecrubesızım.oncelıkle adetın ıkıncı gunu tedavı baslanıyo dendı pekı ondan önce hıc tahlıl felan ıstıyorlarmı once muayene edıyolarmı yoksa.tedavıye baslamak ıcın ılk ne zamn gıtmme gerekıyo lutfen yardımcı olun allah rızası ıcın
slm canım.ne diyeceğimi bilmiyorum fakat inş 4 gün içinde bebeğin gelişmesi düzelir..neden gelişmiyormuş bebek..2.kez dedin ya ondan diyorum....bu tedaviden önce test felan yapılmadımı??hakkında hayırlısı olsun...
canım çok üzücü sorma daha öncede dogal yoldan kalmıştım hamile kalp atışına kadar iyidi herşey genetik testler falan yapıldı kan pıhtılaşmasına bakıldı herşey normaldi inanki çok zor...[/QUO
tabiki zordur canım inanki çok üzüldüm inş bu yaşadığın son olur ve en yakın zamanda evladına kucağına alırsın..
kızlarrr heyecandan ölüyorumm
bugün 11 .günüm yarın test yapılacak
allahım ne olur hemen yarın olsun
benim için dualarınızı eksik etmeyin .güzel bir sonuçla karşılaşmak tek dileğim....
Kızlarrr heyecandan ÖlÜyorumm
bugÜn 11 .gÜnÜm yarın test yapılacak
allahım ne olur hemen yarın olsun
benİm İÇİn dualarınızı eksİk etmeyİn .gÜzel bİr sonuÇla karŞılaŞmak tek dİleĞİm....