Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım dondurulmuş 2 adet emb. daha var ama şu an beklemek istiyorum kendime gelmem zaman alacak gibi .Ben düne kadar olayın ciddiyetini kavrayamamışım bunu anladım ctesi gecesi şiddetli şekilde karın ağrım başladı pazar gecesi saat gece 23:30 a kadar devam etti olduğum yerden fırladım hissettim içimden bişey koptu evet hissilerim doğru imiş o kadar minikti ki ama onu görmek bizim için çok ciddi yıkım oldu o ana kadar daha metanetliydim eşim de benim o halimden güç alıp beni teselli ediyordu ama onun da bittiği an oldu sarıldık birbirimize saatlerce ağladık.İnsan gözüyle görene dek hiç bişeyin gerçekten olduğuna ve ne yaşadığını anlayamıyor.:KK43:( Böyle şeyler yazıp daha fazla sizlerinde canını sıkmak istemiyorum hepinize tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

pınar inan yazdıklarını okuduğumda bende ağlamaya başladım ben hiç gebe kalamadım ama senin ki benden dahada zor bebeğini hisedim hisedim sonra kaybetmek çok zordur sanırım

Herkese Merhaba,
Bende 22 Haziran da ilk tedavime başladım, hiç merkez doktor gezmeden, siteden edindiklerimle Umut' un yolunu tuttum ve kendimi Ulun Bey'e teslim ettim. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı 7 adetti, dün aradılar sadece 5 tanesi istenen olgunlukdaymış, onun da 2 tanesi embriyoya dönüşmüş, yarın transferim olacak çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlı olsun bende yakında umut tüp bebekteyim güzel haberlerini bekliyorum

turkal ve burcu ikiniz içinde hayırlısı olsunn

umut tüp bebek doğru yer , benim doktorum ulun beyyy
sizin güsel haberlerinizi burdan takip etmek için sabırsızlanıyorummmm..
bu arada pes etmiş değilim bende yola devam edecek gücü toplar toplamaz yanınızdayımmm :)))

merhaba arkadaşlar
çokk uzun zamandır bekledim.(8 yıl)allahın izniyle ağustos adetiyle bende umutta başlıyorum.bizim erkek inf.azosperm.eşim mikro tese olacak.
şehir dışından geliyorum istanbula annemlerde kalıcam 10 u gibi başlıcam sanırım.eşimde yumurta toplanacağı gün ameliyat olacak.çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.peki kaç gün sürüyor iğneler yumurta çatlatma ve toplama günü.mesela 10 unda iğnelere başlasam......?????
herkeze allah nasip etsinnnn anne olmayı

sedasem ınsallah canım tesede sperm bulunur ve hersey guzel gıder
sen kısa protokolmusun canım
eger kısa protolsen ayın 10 da baslasan ortalama
13-14 gun sonra opu olursun
ve transfer ıcın 3 yada 5gun beklersın canım
bende ulun beyın hastasıyım ve suan tedavıdeyım ama benımkı uzun protokol ben bıraz fazlaca tedavım surecek canım
banada dua et rabbım bukez hepımıze versın

erhaba arkadaşlar,ben önümüzdeki hafta için randevu alacağım ama kafama takılan birkaç şey var arkadaşlar benim adet günüm 22 temmuz..eşim azasperm.mikrotese olacak ve sperm bulunursa orada tüp bebek yaptırmayı istiyoruz.ben bir kere muane oldum hem alttan hemde ultrasyonla baktı doktor ve bir sıkıntı yok dedi..şimdi umutta muane olmalımıyım tekrar,muane için adetimin ikinci günümü gitmeliyim,iğneler ne zaman başlıyor?kusura bakmayın ilk denemem olacak..

erhaba arkadaşlar,ben önümüzdeki hafta için randevu alacağım ama kafama takılan birkaç şey var arkadaşlar benim adet günüm 22 temmuz..eşim azasperm.mikrotese olacak ve sperm bulunursa orada tüp bebek yaptırmayı istiyoruz.ben bir kere muane oldum hem alttan hemde ultrasyonla baktı doktor ve bir sıkıntı yok dedi..şimdi umutta muane olmalımıyım tekrar,muane için adetimin ikinci günümü gitmeliyim,iğneler ne zaman başlıyor?kusura bakmayın ilk denemem olacak..

canım bence sen bir ön görüşme için git onlar sana ne gerekirse söyleyeceklerdir eğer muayenede gerekiyorsa yapacaklardır.

merhaba arkadaşlar
çokk uzun zamandır bekledim.(8 yıl)allahın izniyle ağustos adetiyle bende umutta başlıyorum.bizim erkek inf.azosperm.eşim mikro tese olacak.
şehir dışından geliyorum istanbula annemlerde kalıcam 10 u gibi başlıcam sanırım.eşimde yumurta toplanacağı gün ameliyat olacak.çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.peki kaç gün sürüyor iğneler yumurta çatlatma ve toplama günü.mesela 10 unda iğnelere başlasam......?????

inşallah allahım sana bu sekiz yılı unutturacak hayırlı sağlıklı bir evlat verir acıların son bulur bende aynı senin durumundayım bizede 7 yıl oldu benim eşim bir kez tese oldu gelişmemiş hücreler bulundu bizde 2 umutta düşünüyoruz hayırlısı bakalım iyi haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaşlar

merhabalar benimde eşimde azospermi idi bizde umut tüp bebek merkezinde tedavi gördük ve olumlu sonuçlandı inşallah sende benim gibi bebişinle ayrılırsın 19 veya 20 si gibi işlem yapılır diye düşünüyorum önce eşini işleme alıyorlar inşallah sperm çıkar daha sonra seni işleme alıyorlar 1 gün sonra bilgi vermek için arayıp transferin ne zaman yapılacağını söylüyorlar güzel haberlerini bekliyoruz

Ben ön görüşmeye adet olmadan gitmiştim bildiğim kadarıyla öğle bir şart yokkkk

turkal ve burcu ikiniz içinde hayırlısı olsunn

umut tüp bebek doğru yer , benim doktorum ulun beyyy
sizin güsel haberlerinizi burdan takip etmek için sabırsızlanıyorummmm..
bu arada pes etmiş değilim bende yola devam edecek gücü toplar toplamaz yanınızdayımmm :)))

Sakın pes etme arkadaşım yola devam inanıyorumki sende umut annelerinin arasına katılacaksınn

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde umut tüp bebek merkezi seçmemdeki etkenlerden biri orda bulunan neslihan hanımın telefonda ayrıntılı olarak verdiği bilgiler oldu sonra bana ulun beyden randvumu aldı ve bütün hayatım birden değişti ve ben şimdi bebeğim gelmesini bekliyorum

tuba ben kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim....parasal açıdan bildiğim kadarıyla umut bahçeciden daha uygun ve baştada dediğim gibi umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim..benimde dr.um ulun bey fatmanurla aynı dr.daydık...
hakkında hayırlısı olsun...

Benimde senin gibi korkularım vardı ben uzaklardan gelip bu tedaviyi umut tüp bebek merkezinde yaptım ve doğru bir karar vermenin mutluluğunu şuan karnımdaki bebeğimi hissetiğimde daha da iyi anlıyorum umut tüp bebeği kesinlikle sana tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacağına eminim ve sende benim gibi karnındaki bebeğini hissettiğinde doğru bir karar verdiğini anlayacaksın

Allah yardımcın olsun

ben henüz tedaviye başlamadım ama gerçekten çok iligili bir merkez tavsiye ederim
çok teşekkür ederim arkadaşlar yüksek ihtimal bende temmuz 24 te umutta olucam yardımlarınız fikirleriniz için çok çok tşkler allahım hepimizin gönlündekini versin:Saruboceq:

kızlar merhaba ben topiğinize yeni yazıyıorum eşmazosperm ve 13 temmuz salı günü umutta emre beyde randevumuz var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.

tedaviye yeni başlayan arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsunn sonucunuzda inş pozitif olsun....benim dr.umda ulun beydiii ve bende çok memnun kalmıştım dr.umdan ve umut tüp bebek merkezinden....
bir arkadaş ön görüşmeyi sormuş ben ön görüşmede adet değildim..ama sen adetinde gidersen ve bir sorunun yoksa o gün tedavine başlarsın...
ben ön görüşmeden sonra adet olmayı beklemiştim ve öle tedaviye başlamıştım....

çok teşekkür ederim arkadaşlar yüksek ihtimal bende temmuz 24 te umutta olucam yardımlarınız fikirleriniz için çok çok tşkler allahım hepimizin gönlündekini versin:Saruboceq:

randevunu aldın mı canım bende sanırım cumaya tedaviye başlayacağım eğer bir aksilik olmazsa

arkadaşlar merhaba aklınızda olsun ben ağustos gibi temmuzda tedavi düşünüyorum fostimon,ovitrelle,orgalutrana ihtiyacım olacak yüzdesiyle alabilirim..

siz umut tüp bebek merkezinde mi tedavi görüyorsunuz?

evet burcu önümüzdeki ağustosta inşallah hayırlısıyla umutta tedaviye başlıyacağım süleyman tosunda elinde ilaçı olup yüzdesiyle satan arkadaşlar oluyor onun için yazdım inşallah hepimiz yavrularımıza hayırlısıyla kavuşuruz...

X