canım dondurulmuş 2 adet emb. daha var ama şu an beklemek istiyorum kendime gelmem zaman alacak gibi .Ben düne kadar olayın ciddiyetini kavrayamamışım bunu anladım ctesi gecesi şiddetli şekilde karın ağrım başladı pazar gecesi saat gece 23:30 a kadar devam etti olduğum yerden fırladım hissettim içimden bişey koptu evet hissilerim doğru imiş o kadar minikti ki ama onu görmek bizim için çok ciddi yıkım oldu o ana kadar daha metanetliydim eşim de benim o halimden güç alıp beni teselli ediyordu ama onun da bittiği an oldu sarıldık birbirimize saatlerce ağladık.İnsan gözüyle görene dek hiç bişeyin gerçekten olduğuna ve ne yaşadığını anlayamıyor.( Böyle şeyler yazıp daha fazla sizlerinde canını sıkmak istemiyorum hepinize tekrar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Herkese Merhaba,
Bende 22 Haziran da ilk tedavime başladım, hiç merkez doktor gezmeden, siteden edindiklerimle Umut' un yolunu tuttum ve kendimi Ulun Bey'e teslim ettim. Cumartesi günü yumurtalarım toplandı 7 adetti, dün aradılar sadece 5 tanesi istenen olgunlukdaymış, onun da 2 tanesi embriyoya dönüşmüş, yarın transferim olacak çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
erhaba arkadaşlar,ben önümüzdeki hafta için randevu alacağım ama kafama takılan birkaç şey var arkadaşlar benim adet günüm 22 temmuz..eşim azasperm.mikrotese olacak ve sperm bulunursa orada tüp bebek yaptırmayı istiyoruz.ben bir kere muane oldum hem alttan hemde ultrasyonla baktı doktor ve bir sıkıntı yok dedi..şimdi umutta muane olmalımıyım tekrar,muane için adetimin ikinci günümü gitmeliyim,iğneler ne zaman başlıyor?kusura bakmayın ilk denemem olacak..
merhaba arkadaşlar
çokk uzun zamandır bekledim.(8 yıl)allahın izniyle ağustos adetiyle bende umutta başlıyorum.bizim erkek inf.azosperm.eşim mikro tese olacak.
şehir dışından geliyorum istanbula annemlerde kalıcam 10 u gibi başlıcam sanırım.eşimde yumurta toplanacağı gün ameliyat olacak.çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.peki kaç gün sürüyor iğneler yumurta çatlatma ve toplama günü.mesela 10 unda iğnelere başlasam......?????
herkeze allah nasip etsinnnn anne olmayı
merhaba arkadaşlar
çokk uzun zamandır bekledim.(8 yıl)allahın izniyle ağustos adetiyle bende umutta başlıyorum.bizim erkek inf.azosperm.eşim mikro tese olacak.
şehir dışından geliyorum istanbula annemlerde kalıcam 10 u gibi başlıcam sanırım.eşimde yumurta toplanacağı gün ameliyat olacak.çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.peki kaç gün sürüyor iğneler yumurta çatlatma ve toplama günü.mesela 10 unda iğnelere başlasam......?????
herkeze allah nasip etsinnnn anne olmayı
erhaba arkadaşlar,ben önümüzdeki hafta için randevu alacağım ama kafama takılan birkaç şey var arkadaşlar benim adet günüm 22 temmuz..eşim azasperm.mikrotese olacak ve sperm bulunursa orada tüp bebek yaptırmayı istiyoruz.ben bir kere muane oldum hem alttan hemde ultrasyonla baktı doktor ve bir sıkıntı yok dedi..şimdi umutta muane olmalımıyım tekrar,muane için adetimin ikinci günümü gitmeliyim,iğneler ne zaman başlıyor?kusura bakmayın ilk denemem olacak..
turkal ve burcu ikiniz içinde hayırlısı olsunn
umut tüp bebek doğru yer , benim doktorum ulun beyyy
sizin güsel haberlerinizi burdan takip etmek için sabırsızlanıyorummmm..
bu arada pes etmiş değilim bende yola devam edecek gücü toplar toplamaz yanınızdayımmm :)))
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde umut tüp bebek merkezi seçmemdeki etkenlerden biri orda bulunan neslihan hanımın telefonda ayrıntılı olarak verdiği bilgiler oldu sonra bana ulun beyden randvumu aldı ve bütün hayatım birden değişti ve ben şimdi bebeğim gelmesini bekliyorum
tuba ben kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim....parasal açıdan bildiğim kadarıyla umut bahçeciden daha uygun ve baştada dediğim gibi umut tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim..benimde dr.um ulun bey fatmanurla aynı dr.daydık...
hakkında hayırlısı olsun...
Benimde senin gibi korkularım vardı ben uzaklardan gelip bu tedaviyi umut tüp bebek merkezinde yaptım ve doğru bir karar vermenin mutluluğunu şuan karnımdaki bebeğimi hissetiğimde daha da iyi anlıyorum umut tüp bebeği kesinlikle sana tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacağına eminim ve sende benim gibi karnındaki bebeğini hissettiğinde doğru bir karar verdiğini anlayacaksın
Allah yardımcın olsun
çok teşekkür ederim arkadaşlar yüksek ihtimal bende temmuz 24 te umutta olucam yardımlarınız fikirleriniz için çok çok tşkler allahım hepimizin gönlündekini versin:Saruboceq:ben henüz tedaviye başlamadım ama gerçekten çok iligili bir merkez tavsiye ederim
çok teşekkür ederim arkadaşlar yüksek ihtimal bende temmuz 24 te umutta olucam yardımlarınız fikirleriniz için çok çok tşkler allahım hepimizin gönlündekini versin:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba aklınızda olsun ben ağustos gibi temmuzda tedavi düşünüyorum fostimon,ovitrelle,orgalutrana ihtiyacım olacak yüzdesiyle alabilirim..
siz umut tüp bebek merkezinde mi tedavi görüyorsunuz?
kızlar merhaba ben topiğinize yeni yazıyıorum eşmazosperm ve 13 temmuz salı günü umutta emre beyde randevumuz var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.