Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bencede eşine ikna etmelisin ve umuta gitmelisin...kadın dr.a gidicem diye başka merkezler aramamalısın.

Arkadaşlar merhaba; öncelikle hamiş olan olanlara Allah kucağına almak nasip etsin, tedavi olacaklara da hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.

inşallah biz de temmuz ayında Umut ta tüp bebek denemesi yapıcaz. Problem eşimde Azospermi Emre beyin hastasıyız. Yalnız benim için Ulun bey mi Süleyman bey mi? Çünkü bu ay bir kontrole gitmek istiyorum. Ay sonuna doğru belki. Az çok tedavi de izlenen yolları okudum biliyorum ama bakalım doktor nasıl planlayacak. Benim bir de temmuz ayında yaptırmam gerekiyor inşallah bir aksilik çıkmaz da yoksa işyerinden dolayı taa seneye kalacak. Allah büyük rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

Ben ulun bey derimmmmmm hayırlısı olsun

Bende Umut tüp bebek merkezinde tedavimi oldum ve dr um Süleyman Bey di ve sonucum pozitif.Ben çok memnun kaldım hem merkezden hem doktorumdan ve tüm çalışanlardan.Herkes çok güleryüzlü ve ilgili.Süleyman bey de Ulun bey de işlerini çok iyi yapan dr lar.Benim 2. denememdi ve herkese tavsiye ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

nikin gibi pozitif sonuç almışsın ne güzelll
tebrik ederim, hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin inşşşş hepimiziii...

sayes merhaba benim eşimde azosperm emre bey nasıl bi tedavi uyguladı eşinde bahseder misin biraz bizimde emre beye 10 haziranda randevumuz varda ilaç tedavisi uyguluyormu yoksa direk tese ni diyor

inş sedemsannnnn....
herkes 1 kişi gidip 2 yada 3 kişi gelsin inşşşşşşşş...

kızlarr
uzun bir aradan sonra aranıza hızlıca bir dönüş yapıyorum .tdavim başladı.......
benimde doktorum ulun bey
fatmanur senide çoookkkk ama çoookk tebrik ediyorum

kızlarr
uzun bir aradan sonra aranıza hızlıca bir dönüş yapıyorum .tdavim başladı.......
benimde doktorum ulun bey
fatmanur senide çoookkkk ama çoookk tebrik ediyorum

ne güzel bir hızz bu....
tedavin hayırlı sonucunda pozitif olsun inşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…