kızlarr
uzun bir aradan sonra aranıza hızlıca bir dönüş yapıyorum .tdavim başladı.......
Benimde doktorum ulun bey
fatmanur senide çoookkkk ama çoookk tebrik ediyorum
çok teşekür ediyorum tedavinde hayırlı olsun senide aramızda görmek istiyoruz
UMUT TÜP BEBEK ANNELERı
bende en sonunda yarın tedaviye başlıyorum inşallah bende umut annelerinden olurum
bende en sonunda yarın tedaviye başlıyorum inşallah bende umut annelerinden olurum
inş fatma hayırlı olsun
şimdiden tedavin hayılrı olsun bol şans...
fatma bende hayırlı ve umutlu olmasını diliyorum .
yumurtalarım toplandı pazar günü acayip heyecanlıyım :)
dualarınızı bekliyorum .
sizi okumak ne güzel.sürekli bir hamileleik müjdesi var.ben de şu 3 ayı doldurup umut yolcusu olmak istiyorum.yarıda uyandırıldığım rüyama tekrar dalmak istiyorum.bu arada tedaviye başlamadan önce ne kadar öncesinde doktorla diyaloğa geçmek gerekir?ben samsun dan gelicem.belki hatırlarsınız bir düşük yaptım .acaba şimdiden telefonda durumumu anlatsam çok mu erken olur?
fatmaanur sen 6. denemede hamile kaldığını yazmışsın.umutta ilk kez mi yaptırdın?sanırım bu merkez ağır vakalarda da çok başarılı
fatmanur sorun neydi cnm sende nasıl bir tedavi uygulandı benimde 4, olucak tebrik ederim seni sevgiler
fatmam
transferim cuma günü 04 06 2010 yapıldı bugün 4 .günüm çok karmaşığım
ne hissettiğimi bilmiyorum .Çok düşünmeden rahat rahat beklemek istiyorum .Sonu güzel olur inş.emek harcayan herkes için tek dileğim bu
hilal
sadece 1 tane blast emb.transfer edildi yeni çıkan yasadan dolayı böyle olmasıı gerekiyormuş.
hilal
sadece 1 tane blast emb.transfer edildi yeni çıkan yasadan dolayı böyle olmasıı gerekiyormuş.