Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

sizi okumak ne güzel.sürekli bir hamileleik müjdesi var.ben de şu 3 ayı doldurup umut yolcusu olmak istiyorum.yarıda uyandırıldığım rüyama tekrar dalmak istiyorum.bu arada tedaviye başlamadan önce ne kadar öncesinde doktorla diyaloğa geçmek gerekir?ben samsun dan gelicem.belki hatırlarsınız bir düşük yaptım .acaba şimdiden telefonda durumumu anlatsam çok mu erken olur?

fatmaanur sen 6. denemede hamile kaldığını yazmışsın.umutta ilk kez mi yaptırdın?sanırım bu merkez ağır vakalarda da çok başarılı

sizi okumak ne güzel.sürekli bir hamileleik müjdesi var.ben de şu 3 ayı doldurup umut yolcusu olmak istiyorum.yarıda uyandırıldığım rüyama tekrar dalmak istiyorum.bu arada tedaviye başlamadan önce ne kadar öncesinde doktorla diyaloğa geçmek gerekir?ben samsun dan gelicem.belki hatırlarsınız bir düşük yaptım .acaba şimdiden telefonda durumumu anlatsam çok mu erken olur?

slm canım tedavin şimdiden hayırlı olsun ben umuttaki ekibe güveniyorum nedense düşük yapmısısn geçmiş olsun çok zor aşamalar bilirim benim dr. süleymen tosundu memunda kaldım istersen telle görüş ön bilgi al bir ay önce görüşmen yeterli dr. muayene için kıst vs varmı diye. herşey gönlünce olsun.

fatmaanur sen 6. denemede hamile kaldığını yazmışsın.umutta ilk kez mi yaptırdın?sanırım bu merkez ağır vakalarda da çok başarılı

evet 6 denememi umut tüp bebek merkezinde yaptım orda ilk denememde olumlu sonuç aldım bende senin gibi düşünüyorum umut tüp bebek merkezi zor vakalarda gerçekten çok iyi

fatmam
transferim cuma günü 04 06 2010 yapıldı bugün 4 .günüm çok karmaşığım
ne hissettiğimi bilmiyorum .Çok düşünmeden rahat rahat beklemek istiyorum .Sonu güzel olur inş.emek harcayan herkes için tek dileğim bu

fatmanur sorun neydi cnm sende nasıl bir tedavi uygulandı benimde 4, olucak tebrik ederim seni sevgiler

canım bende sorun mu arıyorsun hangisini saysam CADIARZUacaba yaş faktörü yumurta kalitesizliği eşiminde sperm morfolojsi bozuk yani anlayacağının bende hepsi mevcut umut tüp bebeğe gelene kadar başıma gelmedik kalmamıştı iyiki umut tüp bebek ve ulun beyle tanıştım benim hayatımda yeni bir çığır açtı umut tüp bebek benim için çok ama çok özel

fatmam
transferim cuma günü 04 06 2010 yapıldı bugün 4 .günüm çok karmaşığım
ne hissettiğimi bilmiyorum .Çok düşünmeden rahat rahat beklemek istiyorum .Sonu güzel olur inş.emek harcayan herkes için tek dileğim bu

pınar kendini çok dinleme canım..rahat olmanda fayda var...inşş sonuda güzel olucak..kaç tane embryo transfer edildi???inşş sımsıkı tutunur sana bebeişin...

hilal
sadece 1 tane blast emb.transfer edildi yeni çıkan yasadan dolayı böyle olmasıı gerekiyormuş.

evet artık yasadan dolayı böle yapıyorlar..ama blastokist embryo olması iyi tutma şansını arttırıyormuşş...inşş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana canım...

X