selam arkadaşlar ben de tedaviye başlayacaım ama yeni yönetmelğe göre biz de ssk dan yararlanabiliyormuşuz heyet raporu çıkartırsak...ama nasıl çıkartmam gerektiğini bulamıyorum ve yeni yönetmelikde kimler heyet raporu çıkartabilr diye net bir bilgi bulamıyorum.
rapor çıkmasa da karşılamaya dayancaz ama madem devlet ödeyecek neden almayalım ki bunu demi ??
araştırma hastanlerinden oluyormuş . rahim filmi ve sperm tesi mi istiyorlar ? başka ne gerekiyor _??? süreç ne oluyor ???
bilen varsa bilgilerini bekliyorum. ben anadolu yakasında maltepedeyim. nereden alabilrim.
haydarpaşa numune
kartal araştırma
göztepe araştırma
yeditepe araştırma
fatih sultan mehmet araştırma
maltepe üni. araştırma bunları buldum ama sadece haydarpaşadan bilgi azcık edindim. gidip randevu alcakmışız. detay vermedi...
bilenlerin yardımını rica ederim. tşk.
canım demek sen de tedaviye karar verdin ben de aşılamayla başlıyorum bu ay kısmetse sabırla bekliyorum regl olmayı hamile değilim ama regl de olamıyorum daha baslamadan stresı baslıyormus zor işler Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bol şans diliyorum sana da Allah tez vakitte kucagımızı doldursun hepımızın inşallah
amin sermest amin...
inşallah bunca stres bunca koşturmaca bunca sıkıntı boşa çıkmaz..walla herşey problem...adet gününü beklemekten tut da doktora hastaneye gitmek için iş yerinden izin almaya ; masraflarına ; kaygılarına kadar hepsi stres...sözde stres olmayacak ; olduuuu nasıl başaracaksakkk
amin sermest amin...
inşallah bunca stres bunca koşturmaca bunca sıkıntı boşa çıkmaz..walla herşey problem...adet gününü beklemekten tut da doktora hastaneye gitmek için iş yerinden izin almaya ; masraflarına ; kaygılarına kadar hepsi stres...sözde stres olmayacak ; olduuuu nasıl başaracaksakkk
aynen öyle her ay erkene kayardı bu ay bekle bekle gelmez mübarek ha gittim ha gidicem doktora diye gün saymaktan gerildim resmen..işyeri olayları dersen o da cabası..git elin adamına en mahrem derdini anlat izin al herkesler duysun..başından böyleyse sonunda beklemesine nasıl dayanır yürek hele bir de mutlu son gelmezse..zor imtihan ama işte herşey o küçük melekler uğruna..şu sıralar televizyonda çıkan arçelk reklamını her izlediğimde tutamıyorum gözyaşlarımı..mayıs ayı anneler günü tedavide ilk adımlar sabır çabaları maddi manevi imtihanlar..zor bir yola girmişiz meğer yeni yeni farkediyor insan şaka olmadığını..off Rabbim yardım etsin..
sen neye karar verdin aşılamayla mı başlıyorsun sen de? umutta mı başka biyerde mi olacaksın tedavini?
aynen öyle her ay erkene kayardı bu ay bekle bekle gelmez mübarek ha gittim ha gidicem doktora diye gün saymaktan gerildim resmen..işyeri olayları dersen o da cabası..git elin adamına en mahrem derdini anlat izin al herkesler duysun..başından böyleyse sonunda beklemesine nasıl dayanır yürek hele bir de mutlu son gelmezse..zor imtihan ama işte herşey o küçük melekler uğruna..şu sıralar televizyonda çıkan arçelk reklamını her izlediğimde tutamıyorum gözyaşlarımı..mayıs ayı anneler günü tedavide ilk adımlar sabır çabaları maddi manevi imtihanlar..zor bir yola girmişiz meğer yeni yeni farkediyor insan şaka olmadığını..off Rabbim yardım etsin..
sen neye karar verdin aşılamayla mı başlıyorsun sen de? umutta mı başka biyerde mi olacaksın tedavini?
Bende sizler gibi bu zorlu yollarda yıprandım derya beril dediğin gibi herşey problem ama o güzel şeye hamile kaldığında yaşadığın bütün sıkıntıları unutacaksın
sermest sakın üzülme anneler günü son kez bu sene ağlatıyor seneye sende bebeğinle inşallah anneler gününü kutlarsın tabi deryaberil sende
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
evet haklısın canım herşey zor ve heycan verici...ben umuta karar verdim süleyman bey doktorumuz. guatr testleri istedi onları alıp gidicem . muayene edicek .hangi adetimde başlanacağına karar vercek . bakalım bu aykinde başlarmıyız önümüzdeki aya falan atar mı ? ufak bir kist vardı ama süleyman bey sorun değil o dert etme onu dedi . bakalım ...
Bende sizler gibi bu zorlu yollarda yıprandım derya beril dediğin gibi herşey problem ama o güzel şeye hamile kaldığında yaşadığın bütün sıkıntıları unutacaksın
sermest sakın üzülme anneler günü son kez bu sene ağlatıyor seneye sende bebeğinle inşallah anneler gününü kutlarsın tabi deryaberil sende
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
SELAM KIZLAR......
süleyman bey bana guatr testleri yazmıştı onları yaptırdım cuma günü bir de hazır gitmişken kendim ekleme yaptım kolestrol ; şeker ; sarılık testlerimin hepsine baktırıyorum .yarın sabah alacağız sonuçları gün içinde falan gidebilirsem gitmek istiyorum umut'a .....
bakalım ne diyecek ? ne zaman başlayacağız.. hep güzel şeyler diliyor hayal ediyorum. Allah yüzümüze güler ; bizi güldürür inşallah....yumurtalarım , ebriyo haline gelir gerekli kaliteli hale gelir inşallah. transfer yapılınca hemen rapor alıcam ve çok dikkatli bakıcam kendime... yorulmadan ve iyi beslenerek...tutunması için herşeyi yapıcammmmm...
şimdi düşünüyorum da ne kadar tuhaf bir şey...bir bebek var dışarda dölleniyor. o mercimek gbi minicik bir yumurtayken onu görebiliyoruz. ve tutunması için dualar ediyoruz..sonra da tutunup tutunmadığını öğrenmek için bekliyoruzzz.... tüp bebek yaptıranlar olarak şanssız gibi gelsekde normal doğum yapanlar bunu göremiyorlar ; biz görebileceğiz....bu gerçekten çok farklı bir duygu ...
Allah'ım inşallah hepimizin yüzünü güldürür..bu kadar çok arzularken bizi bu isteğimizden mahrum bırakmaz kavuşturur inşallah...öncwe göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldurrur inşallah...
Allah hepimize yardım etsin ...
saolasın canm inşallah dediğin gibi olur bu son yalnız anneler günü olan isteyen herkesin
evet haklısın canım herşey zor ve heycan verici...ben umuta karar verdim süleyman bey doktorumuz. Guatr testleri istedi onları alıp gidicem . Muayene edicek .hangi adetimde başlanacağına karar vercek . Bakalım bu aykinde başlarmıyız önümüzdeki aya falan atar mı ? Ufak bir kist vardı ama süleyman bey sorun değil o dert etme onu dedi . Bakalım ...
Fatmacım çok saol yaaaa....umutun sitesinde bir fatma var yorum yazmış o sen misin??? Bize hikayeni anlatsana birazcık merak ediyorummm. Doktorun kimdi ...
doktorum ulun bey 39 yaşında 6 denemede hamile kaldım
fatmaanur allah inşallah bize nasip eder mutluluğu
inşallah canım
bebişgeliyor galiba bana öğle geliyor
hayırlısı olsun
kalbindeki muradın gerçekleşsin inş.
bende yaptırmak istiyorum ama eşim erkek doktara karsı bayan dorktor olan bı tup bebek merkezı bılen varmı :bbo:
bende yaptırmak istiyorum ama eşim erkek doktara karsı bayan dorktor olan bı tup bebek merkezı bılen varmı :bbo:
zey_cem bence eşini ikna et ve umut tüp bebek merkezine git sonuçta hergün muayene olmuyorsun toplamda 4-5 kez muayene oluyorsun ben umut merkezini kesinlikle tavsiye ederim.
Hakkında hayırlısı olsun