Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaşım hangi aşamadasınız?

Tedaviye başladın mı sermest ben yarın sabah başlıyorum

yok canım daha var günüme 25nden sonra her an başlayabilir biz de bakalım nasıl bir süreç olacak heyecan dorukta sen de aşılama mı yaptırıyorsun doktorun kim bir de
baslayınca takip edeyim senden süreç nasıl işliyor şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorum inş müjdeni almak nasip olur bruadan hakkımızda hayırlısı..
habersiz bırakma bizi

Canım ben tüp bebek tedavisi yaptırıyorum doktorum süleyman bey süreç hakkında tabiki bilgi veririm süleyman beyin topiğine yazıyorum ordan bakabilirsin belki geldiğinde karşılaşırız???

Canım ben tüp bebek tedavisi yaptırıyorum doktorum süleyman bey süreç hakkında tabiki bilgi veririm süleyman beyin topiğine yazıyorum ordan bakabilirsin belki geldiğinde karşılaşırız???

hayırlı olsun tedavın canım benm doktorum ulun bey bız ay sonuna dogru asılamayla baslıycaz nasıpse bakarm dıger topıge de ıns hayrlı haberler verırız hepımız

merhaba arkadaşlar
bende umutta başlıyorum inş temmuzda.daha önce başlıyacaktım ama hayat şartları başka şehre taşındık.
bizim sorunumuz erkek inf.mikrotese olacak emre beye.inşallah iyi sonuçlanır.sperm çıkar.
bu arada vitamin ilacı yada folik asit hapı kullanan varmı?bende kullanmalımıyım acaba başlamadan önce

inş eşinden sperm çıkar ardındanda pozitif sonuç alıp yoluna hamile olarak devam edersin canım...teedavin hayırlı olsun...
vitamin ilacına gelince dr.la görüşmeye gittiğinizde zaten dr veriyor...biz dr.a gittiğimizde bize vermişti...

hayırlı olsun tedavın canım benm doktorum ulun bey bız ay sonuna dogru asılamayla baslıycaz nasıpse bakarm dıger topıge de ıns hayrlı haberler verırız hepımız

slm senin ilk aşılamanmı olucak hayırlısı olsun.bende daha önce 3.aşılama yaptırdım ama olmdı şimdi tüp için umuta gittim ulun bey birkez daha aşılama deneyelim dedi.sizde problem ne ben infertilite gurubundayım.

canım tedavin hayırlı olsun ben tedaviye başlamadan önce vitamin hapı ve folik asit kullandım doktorun kim?

evet canım ilk olacak nasipse inşallah tutar da son olur:Saruboceq:
hareket ve morfoloji sorunumuz var benm de fsh 8 miş sanırım kimi sorun görüyor bunu kimi görmüyor çözemedim bir yılımızı dolduralı iki ay olunca artık başlayalım biyerden dedik biz de
inş hepimizin sonucu pozitifi olur

arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var. umut tüp bebek merkezi iki yer ile anlaşmalı olduklarını yazmışlardı. biri konak otel diğeri neydi hatırlayamıyorum bir pansiyondu. ismini verirseniz çok sevinirim..

hayırlısı olsun iyi yapmışsınız zaman su gibi akıp gidiyor ilk aşılamanda pozitif sonuçlar alırsın inşallah.bende doktorumla konuştum aşılama istemiyorum tüp yapalım dedim oda o.k verdi pzt gidicem başlıyacagız.

arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var. umut tüp bebek merkezi iki yer ile anlaşmalı olduklarını yazmışlardı. biri konak otel diğeri neydi hatırlayamıyorum bir pansiyondu. ismini verirseniz çok sevinirim..

üsküdar pansiyon diye biliyorum bende il dışından geldim bir ara oralarda kalmayı düşündüm ama daha sonra burda bir arkadşımda kalmaya karar verdim ......

selam arkadaşlar ben de tedaviye başlayacaım ama yeni yönetmelğe göre biz de ssk dan yararlanabiliyormuşuz heyet raporu çıkartırsak...ama nasıl çıkartmam gerektiğini bulamıyorum ve yeni yönetmelikde kimler heyet raporu çıkartabilr diye net bir bilgi bulamıyorum.
rapor çıkmasa da karşılamaya dayancaz ama madem devlet ödeyecek neden almayalım ki bunu demi ??
araştırma hastanlerinden oluyormuş . rahim filmi ve sperm tesi mi istiyorlar ? başka ne gerekiyor _??? süreç ne oluyor ???

bilen varsa bilgilerini bekliyorum. ben anadolu yakasında maltepedeyim. nereden alabilrim.

haydarpaşa numune
kartal araştırma
göztepe araştırma
yeditepe araştırma
fatih sultan mehmet araştırma
maltepe üni. araştırma bunları buldum ama sadece haydarpaşadan bilgi azcık edindim. gidip randevu alcakmışız. detay vermedi...

bilenlerin yardımını rica ederim. tşk.

üsküdar pansiyon diye biliyorum bende il dışından geldim bir ara oralarda kalmayı düşündüm ama daha sonra burda bir arkadşımda kalmaya karar verdim ......

sağol canım ben ismini bulmuştum. ama güzel gönlün için çook teşekkür ederim. rabbim tüm dileklerini gerçekleştirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…