arkadaşa katılıyorm ben de kendısıyle yüzyüze bır kez görustum- yarın ikincisi olacak insallah -gayet acık ve net umut tüccarlıgı yapmadan konusuyor..belkı bizler umut arayısıyla bizi motive edicek ikna edicek mutlaka oalcagına inandıracak sözler bekledıgımızden yadırgıyoruz bu üslubu ama gercekçi yaklasımı bence sonradan yasayabılecegımız hayal kırıklıklarından korunmamız için..biz daha yolun cok basında arastırma safhasındayız ilk gittimizde bızı hıcbır tedavıye baslamada acele etmemızın daha ıyı olacagı strese gırmemızın daha cok sorun yaratacagı konusunda acıkca uyardı dogal yoldan beklememızı ıstedı bunun dışında bu işin nasip işi oldugunu tüp ya da asılama da olsa olmıycaksa olmayacagını da söyledi..bunlar da belki beklediğimiz sözler değil ama yalan da değil..neticede istese menfaat pesnde olsa bizi bekletmeden de işlemlere baslayabilir bu öneride hic bulunmayabılırdı..işe gercekci yaklasarak bizi hazırlaması her kondua haberdar kılması ve para tüccarlıgına soyunmaması bizi ilk görüşmede yeterince tatmin etti..belki üslup farklı sert belki bizim için biraz acımasızca duygularımıza göre tabii..ama içimden bir ses en baştan beri kendisine güvenmeyi saglamayı yetiyor..bu kadar kişi de memnun oldguna göre kendinize bir şans daha tanıyın derim ben..Allah hepmızın yardımcısı olsun..kucaklarımızı doldursun ınsallah..
arkadaşım hangi aşamadasınız?
aşılama için gelecek regl dönemini bekliyoruz bizde daha yeni yeni adım atmaya başladık anlayacagınız
Hadi hakkında hayırlısı olsunnnn
aşılama için gelecek regl dönemini bekliyoruz bizde daha yeni yeni adım atmaya başladık anlayacagınız
Tedaviye başladın mı sermest ben yarın sabah başlıyorum
yok canım daha var günüme 25nden sonra her an başlayabilir biz de bakalım nasıl bir süreç olacak heyecan dorukta sen de aşılama mı yaptırıyorsun doktorun kim bir de
baslayınca takip edeyim senden süreç nasıl işliyor şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorum inş müjdeni almak nasip olur bruadan hakkımızda hayırlısı..
habersiz bırakma bizi
Canım ben tüp bebek tedavisi yaptırıyorum doktorum süleyman bey süreç hakkında tabiki bilgi veririm süleyman beyin topiğine yazıyorum ordan bakabilirsin belki geldiğinde karşılaşırız???
Hayırlı olsun canım burda güzel :CüvCüv:haberlerini okuruz inşallah bizleri habersiz bırakmaa.s
İnşallah canım vitamin ilaçlarına falan başladım.Yarında adetin 2.günü olduğu için gideceğim.Umarım güzel sonuçlar elde ederiz.
hayırlı olsun tedavın canım benm doktorum ulun bey bız ay sonuna dogru asılamayla baslıycaz nasıpse bakarm dıger topıge de ıns hayrlı haberler verırız hepımız
merhaba arkadaşlar
bende umutta başlıyorum inş temmuzda.daha önce başlıyacaktım ama hayat şartları başka şehre taşındık.
Bizim sorunumuz erkek inf.mikrotese olacak emre beye.inşallah iyi sonuçlanır.sperm çıkar.
Bu arada vitamin ilacı yada folik asit hapı kullanan varmı?bende kullanmalımıyım acaba başlamadan önce
slm senin ilk aşılamanmı olucak hayırlısı olsun.bende daha önce 3.aşılama yaptırdım ama olmdı şimdi tüp için umuta gittim ulun bey birkez daha aşılama deneyelim dedi.sizde problem ne ben infertilite gurubundayım.
evet canım ilk olacak nasipse inşallah tutar da son olur:Saruboceq:
hareket ve morfoloji sorunumuz var benm de fsh 8 miş sanırım kimi sorun görüyor bunu kimi görmüyor çözemedim bir yılımızı dolduralı iki ay olunca artık başlayalım biyerden dedik biz de
inş hepimizin sonucu pozitifi olur
arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var. umut tüp bebek merkezi iki yer ile anlaşmalı olduklarını yazmışlardı. biri konak otel diğeri neydi hatırlayamıyorum bir pansiyondu. ismini verirseniz çok sevinirim..
üsküdar pansiyon diye biliyorum bende il dışından geldim bir ara oralarda kalmayı düşündüm ama daha sonra burda bir arkadşımda kalmaya karar verdim ......