- 29 Ocak 2009
- 8.183
- 3
selam arkadaşlar ben de tedaviye başlayacaım ama yeni yönetmelğe göre biz de ssk dan yararlanabiliyormuşuz heyet raporu çıkartırsak...ama nasıl çıkartmam gerektiğini bulamıyorum ve yeni yönetmelikde kimler heyet raporu çıkartabilr diye net bir bilgi bulamıyorum.
rapor çıkmasa da karşılamaya dayancaz ama madem devlet ödeyecek neden almayalım ki bunu demi ??
araştırma hastanlerinden oluyormuş . rahim filmi ve sperm tesi mi istiyorlar ? başka ne gerekiyor _??? süreç ne oluyor ???
bilen varsa bilgilerini bekliyorum. ben anadolu yakasında maltepedeyim. nereden alabilrim.
haydarpaşa numune
kartal araştırma
göztepe araştırma
yeditepe araştırma
fatih sultan mehmet araştırma
maltepe üni. araştırma bunları buldum ama sadece haydarpaşadan bilgi azcık edindim. gidip randevu alcakmışız. detay vermedi...
bilenlerin yardımını rica ederim. tşk.
canım demek sen de tedaviye karar verdin ben de aşılamayla başlıyorum bu ay kısmetse sabırla bekliyorum regl olmayı hamile değilim ama regl de olamıyorum daha baslamadan stresı baslıyormus zor işler Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bol şans diliyorum sana da Allah tez vakitte kucagımızı doldursun hepımızın inşallah