Umursamıyorum artık !

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
Merhaba hanımlar başlığa bakarak umursamıyorsan neden konu açtın diyebilirsiniz fakat bu normal mi diye merak ediyorum o yüzden size danışmak istedim
Uzun bir aradan sonra aile büyüklerinin yanına gittik tabii o kadar yaşanan şeyden sonra yine ilk kv ye gidildi ama bu defa yatılı kalmayacaktım bir kaç saat durduktan sınra kendi ailemin yanına geçeçektim malum eşim bırakack hazırlandım kapının önünde bekliyorum birden kv geldi sen git oğlum gelmeyeck dedi ne alaka dedim eşyam var toplu taşımaya binemem vs beni ilgilendirmez oğlumu alamazsın götüremezsin diye feryat etmeye başladı o sırada eşim geldi noluyor dedi nolsun oğlum dedi gelin bana nispet yapıyor bak artık yatılı kalmıyorum böyle böyle koparcm oğlunu senden diye eşim inanmadı saçmalama falan dedi hadi seni götüreyim tamam dedim üstelemedim çıkarken görümcede yolda birbirinize girersiniz de güleriz bizde inşallah dedi kapıyı çektim çıktım yolda hiç konuşmadım eşimde konusunu açmadı gelme yukarı git dedim ben çıktım ailemin yanına açıkçası yoruldum tükendim bu insanlardan hırs üzüntü sinir hiç bir şey yok sadece koca bir boşluk gibi değişik duygulardayım uzun oldu dertleşmek istedim k.b

Bırkere geldıgımız su fani dunyada boyle çiğ cahil ve ezik insanlarla omur gecırmek ceza gibi olmalı. Uzuldum.

Dusunsene ortalama omrun altmıs falan olsa, yirmibeste evlensen otuz bes sene bu koca ve ailesiyle muhattap olacaksın.
Allah duzgun iyi ınsanlarla karsılastırsın tum kadınlarımızı.

Aa o nasıl kadın oyle yani.
Goz gore gore iftira atmis iki disinin arasinda.
Daha sonra esinizle konustunuz mu?
Genel olarak boyle sovmen cirkef tipler midir kayinaile?
Yeni evli misiniz?
Siz ne tepki vereceksiniz?

Aa o nasıl kadın oyle yani.
Goz gore gore iftira atmis iki disinin arasinda.
Daha sonra esinizle konustunuz mu?
Genel olarak boyle sovmen cirkef tipler midir kayinaile?
Yeni evli misiniz?
Siz ne tepki vereceksiniz?
Hep bi vardı da göstermedi açık açık alttan alttan yaptı yapacağını son zamanlarda açık oynuyor

Yani umarım inanmamaya devam eder
Esının inanıp inanması onemlı degıl kı, tepki vermeye vermeye ailesıne, kadın kapıya cıkıp kocan icin baya aynı yastığa bas koyduğun adam icin korkmadan sen git o gelmeyecek diyor.

Kocan da seni bırakıp oraya donuyor.
Hayır, bu adam inansa nolur annesıne inanmasa nolur?

Kimin ahını aldım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…