- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Yani umarım inanmamaya devam ederMerhamet ve insanlık olmayınca böyle oluyor işte ayak üstü iftira atmış ne kadar üzücü
Gerçekten umursamayin size yazık cevabını verin ya da duymamazliktan gelin .
Eşiniz inanmamis ne güzel bosverin
Ya da ben mi ekmeğe nimete bastım da denk geldim bunlaraUçan süpürgeleri de var mı bu zatı muhteremlerin?
Ekmeğe, nimete falan mı basmışlar da böyle kalpleri çarpılmış, yamulmuş bunların?
Inanirsa bu kötü insanlara katlanmayinYani umarım inanmamaya devam eder
Hep bi vardı da göstermedi açık açık alttan alttan yaptı yapacağını son zamanlarda açık oynuyorAa o nasıl kadın oyle yani.
Goz gore gore iftira atmis iki disinin arasinda.
Daha sonra esinizle konustunuz mu?
Genel olarak boyle sovmen cirkef tipler midir kayinaile?
Yeni evli misiniz?
Siz ne tepki vereceksiniz?
Esının inanıp inanması onemlı degıl kı, tepki vermeye vermeye ailesıne, kadın kapıya cıkıp kocan icin baya aynı yastığa bas koyduğun adam icin korkmadan sen git o gelmeyecek diyor.Yani umarım inanmamaya devam eder
Kimin ahını aldım acabaBırkere geldıgımız su fani dunyada boyle çiğ cahil ve ezik insanlarla omur gecırmek ceza gibi olmalı. Uzuldum.
Dusunsene ortalama omrun altmıs falan olsa, yirmibeste evlensen otuz bes sene bu koca ve ailesiyle muhattap olacaksın.
Allah duzgun iyi ınsanlarla karsılastırsın tum kadınlarımızı.
Yolunu şaşırmış bir huri diyelim biz onaYa da ben mi ekmeğe nimete bastım da denk geldim bunlara
Evlilik icin yanlıs secim yapmissın sadece.Kimin ahını aldım acaba
Zaten benden bu kadar artıkBu kadar istemiyorsanız ki haklısınız ikili oynayıp ortalık karıştırıyorlar, görüşmeyin. Çok lazım değildir herhalde. Yok illa görüşülecekse eşinizin ağızlarını kapatması lazım kayınvalide ve görümcenizin.
Kocası niye iyi değil, ben o detayı kaçırdım.Evlilik icin yanlıs secim yapmissın sadece.
Kocan iyi bir koca degıl.
Boyle insan ıcıne dusup neden hatayı kendinde arıyorsun ki ah aldım diyerek?
Çünkü insanların bu kaar kötü olabileceğini düşünemiyorum hala aklım almıyr bizzat yaşadığım haldeEvlilik icin yanlıs secim yapmissın sadece.
Kocan iyi bir koca degıl.
Boyle insan ıcıne dusup neden hatayı kendinde arıyorsun ki ah aldım diyerek?