- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- Konu Sahibi Manolyalale
Aynen haberi yoktuKocası niye iyi değil, ben o detayı kaçırdım.
Adamın olaydan haberi yok, plana uygun hareket etmişler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen haberi yoktuKocası niye iyi değil, ben o detayı kaçırdım.
İnanın artık bunun davasını gütmüyorum gelsin gitsin birbirlerine girsinler veya birbirlerini sevsinler uöruöda değil yeter ki bana gözükmesinlerEşinizden geri dönmemesini beklerdim ben açıkçası.
İnanmamış olması birşeyin değiştirmiyor.
Size laf ettiler ama netice de birşey olmamış gibi yanlarına geri dönmüş.
Halbuki ana fikir koca nasıl kacırdınız kı?Kocası niye iyi değil, ben o detayı kaçırdım.
Kötü mü; kötü diye bencilliğe, pintiliğe, patasavsızlığa falan denir.Çünkü insanların bu kaar kötü olabileceğini düşünemiyorum hala aklım almıyr bizzat yaşadığım halde
Bu kadar geniş düşününce haklısınız kesinlikleHalbuki ana fikir koca nasıl kacırdınız kı?
Annesi oglundan zerre cekınmeden yıllardır kadına yapmadığını bırakmamıs ogluda zaten annesıne dur dememıs.
Kapıya cıkıp sen git oglum gelmeyecek derken bı gram cekınmemesı.
Oglunun karısını alıp annesıne bırakıp gene oraya donmesi.
Karısının istenmedıgını bile bile gene karısını ilk oraya goturmesı?
Bu aile bu kadına bu sekilde davranırken yuzu ogullarından alıyorlar.
Neresi iyi bu kocanın?
Benim tarzım degıl en azından.
Annesinin dediğini duymamış da kardeşinin dediğini de mi duymamış, çıkarken insanla birbirinize girersiniz de bizde güleriz demiş. Bu kadar rahat ve pervasız davranmalarınin sebebi de eşidir zaten.Kocası niye iyi değil, ben o detayı kaçırdım.
Sen de lutfen bıdaha kahve ıcmeye bile ugrama oraya, git kendi annende keyfine bak.Bu kadar geniş düşününce haklısınız kesinlikle
Kesinlikle işim olmazSen de lutfen bıdaha kahve ıcmeye bile ugrama oraya, git kendi annende keyfine bak.
Arsız insan her şeyi der, ondan yana kocalık karılık bir durum yok.Halbuki ana fikir koca nasıl kacırdınız kı?
Annesi oglundan zerre cekınmeden yıllardır kadına yapmadığını bırakmamıs ogluda zaten annesıne dur dememıs.
Kapıya cıkıp sen git oglum gelmeyecek derken bı gram cekınmemesı.
Oglunun karısını alıp annesıne bırakıp gene oraya donmesi.
Karısının istenmedıgını bile bile gene karısını ilk oraya goturmesı?
Bu aile bu kadına bu sekilde davranırken yuzu ogullarından alıyorlar.
Neresi iyi bu kocanın?
Benim tarzım degıl en azından.
TamamArsız insan her şeyi der, ondan yana kocalık karılık bir durum yok.
Kaldı ki koca bunları duymuyor, şakayla nisbet yapıyor bana diyor laf çeviriyor ve zaten planlanan şey konu sahibinin tek başına ailesinde kalması.
Daha önce konu açtı mı üye bilmiyorum ama genelde kayın aile ile sorun alışagelmiş bir durum.
E küslük de pek normal değil, kırk senede bir gidilir birkaç saat, susar oturursun.
En sevmediğimiz insanlara hayatın birçok alanımda tahammül etmek zorunda kalıyoruz, iş, sosyal hayat vs.
Eşler de birbirlerinin hatrı için birkaç saat dayanabilir, tabi bu aileye değil o ayrı.
Koca hala nerede mevzuda göremiyorum, adamın haberi yok yahu
Hiç zannetmiyorum.Annesinin dediğini duymamış da kardeşinin dediğini de mi duymamış, çıkarken insanla birbirinize girersiniz de bizde güleriz demiş. Bu kadar rahat ve pervasız davranmalarınin sebebi de eşidir zaten.
Nasıl bu kadar kalpleri kararıyor onu da anlamak güç.
Ayrı ayrı okuyunca ikinize de hak verdim açıkçası :) yani bilemiyorum diyorum ya kafam kazan gibi ve umrumda değil koca da anneai de naparlarsa yapsınlar ve dediğiniz gibi yıllarca küsülü kalınsada eninde sonunda illa bir araya geliniyor illa ve arsız korkusuz olunca da kimseyi umursamadan açık açık kötülük yapıyorlarArsız insan her şeyi der, ondan yana kocalık karılık bir durum yok.
Kaldı ki koca bunları duymuyor, şakayla nisbet yapıyor bana diyor laf çeviriyor ve zaten planlanan şey konu sahibinin tek başına ailesinde kalması.
Daha önce konu açtı mı üye bilmiyorum ama genelde kayın aile ile sorun alışagelmiş bir durum.
E küslük de pek normal değil, kırk senede bir gidilir birkaç saat, susar oturursun.
En sevmediğimiz insanlara hayatın birçok alanımda tahammül etmek zorunda kalıyoruz, iş, sosyal hayat vs.
Eşler de birbirlerinin hatrı için birkaç saat dayanabilir, tabi bu aileye değil o ayrı.
Koca hala nerede mevzuda göremiyorum, adamın haberi yok yahu
Kocanıza dair daha detay verirseniz anlaşılacak mevzu aslında.Ayrı ayrı okuyunca ikinize de hak verdim açıkçası :) yani bilemiyorum diyorum ya kafam kazan gibi ve umrumda değil koca da anneai de naparlarsa yapsınlar ve dediğiniz gibi yıllarca küsülü kalınsada eninde sonunda illa bir araya geliniyor illa ve arsız korkusuz olunca da kimseyi umursamadan açık açık kötülük yapıyorlar
Eşimin telefonu çaldı konuşa konuşa indi bende kapının önünde eşyalarımı alıyordum tam çıkarken dedi bende kapıyı çekip çıktımAnnesinin dediğini duymamış da kardeşinin dediğini de mi duymamış, çıkarken insanla birbirinize girersiniz de bizde güleriz demiş. Bu kadar rahat ve pervasız davranmalarınin sebebi de eşidir zaten.
Nasıl bu kadar kalpleri kararıyor onu da anlamak güç.
Her gelin kayinvalide çatışmasında değil elbette.Hiç zannetmiyorum.
Öyle tanıdıklarım var ki oğullarının yanında ağzından bal damlayan ama işte olduğuna emin olduğu saatte arayıp gelini paylayan, ardından da oğulcuğuna ağlayan...
Böyle mevzulara eşlerin çok dahil olmasından yana değilim, adam ya da kadın elbet savunur eşini ama karşıdaki de ailesi.
Belirli bir sınırı var, kapıyı suratlarına çarpıp çıksın mı her kv gelin çatışmasında?
Bu olaydan kesinlikle haberi yoktu duymadı da olanları sadece işte kv iftirasını duydu ama konusunu da açmadı çünkü biliyor meyin ne oldğunu dönüp gitmesi de bizimkilere blli olmasın diye şimdiye kadar benim ailemde hiç kalmamıs birden hemde gelinen ilk gece neden kalsın benim ailem duyunca işler karışack çünlü biliyrKocanıza dair daha detay verirseniz anlaşılacak mevzu aslında.
Ben bihaber, ailesi tarafından kandırılan, o yokken size sinsice sokuşturan şeytancıklar olarak düşündüm.
Kocanız bu lafları duyuyor, böyle tutumlarına şahit oluyor ve gerçekten tek kelime etmiyorsa büyük sıkıntı gerçekten.
EvetEsin geri yanlarina mi dondu yani ?
Amin öyle olsunInanmiyor destek olmuyor Allah yardimcin olsun insallah esinle ciddi bir anlamda konusman gerekiyor