Ben ilk neden ikinci anlamda anladım ya. Fantezi dünyam rengarenk midr nedirPeceteyi taharet muslugunda mi islatiyorsunuz demis ya peceteyi yaliyorum anlaminda yazdimdi
Diger acidan bakacak olursak: Kedileri seviyorum ama fiziksel imkansizlik iste naparsin
Olm deli misiniz siz yaaaabvajsjsjsBen ilk neden ikinci anlamda anladım ya. Fantezi dünyam rengarenk midr nedir
Bir markanın izotonik sulu ıslak mendilleri var, bebek grubu olan. Hem kendim dışarıda hem kizim kullanıyoruz. Okulda, gezmeden vs. Bebek temizliğinde de kullandığım için bi problem yasamadik hiç. Kizim taharet bilmiyor, evde de o ıslak mendili kullanıyor.Ben mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Evet kendi evimin konu sahibinin sorusuna yanit olarak cvp verdim disarda nasil yaptgima dair pratik sekilde belki musluk ta golgeli lekeler olabilir hamileyim kirec cozucu kullanamiyorum ilk zamandan beriKireçlenmiş. Musluk etrafı da sararmış. Umumi tuvalet lavabosu gibi duruyor napim
Kendi eviniz mi ? Ben dışarıda bir yer sandım
Bir de pet şişeye işeyip atmasınlarUmumi tuvalet bilmem ama hastaneye gidip idrar tahlili kültürü istemesinler diye çok dua ettiğim zamanlar olmuştur
Iğrençiste insan kaparsa orda enfeksiyon kapar
ironi anlamında söyledin diye düşündüm canııım gerçekten yalama tavsiyesi olarak düşünmedimOlm deli misiniz siz yaaaabvajsjsjs
Yalama konusunda ciddi miymişironi anlamında söyledin diye düşündüm canııım gerçekten yalama tavsiyesi olarak düşünmedim
Eki Görüntüle 3327272 dışarda iken örneğin bu muslukta ıslatıp içeriye öyle girerim☺
Bu yazdigina Verecegim cevaplar icin seni hayal dunyan ile basbasa birakiyorum ahahahahaironi anlamında söyledin diye düşündüm canııım gerçekten yalama tavsiyesi olarak düşünmedim
Onlardan sonra suyla durulamak gerekiyor ama. Çok kimyasallar, üstlerinde de yazıyor kullandıktan sonra yıkayın diye.Taşa siliyoruz. Şaka şaka. Genital temizleme mendilleri satılıyor, onlarla siliyorum.
İşler iyice b.ka sardıYalama konusunda ciddi miymiş
Ve mümkünse vanilya/pudra kokmalıHahaha terbiyesizlik mi? kadınlar s.cmaz diyen erkekler gibisiniz ya yorumlar yüzünden konuya da odaklanmadım oda absürt zaten komik... Bir arkadaşımın nişanlısı sürekli tuvalete giden kadın sevmem kadın dediğin az yapar deyince şok olmuştum, sinirlerim bozuldu çok gülüyorum. Allah sizi ya.
İshal olmak da kadınlara yasaklanmalı. Birde pembe yapmalılar.
Umumi tuvalet bilmem ama hastaneye gidip idrar tahlili kültürü istemesinler diye çok dua ettiğim zamanlar olmuştur
Iğrençiste insan kaparsa orda enfeksiyon kapar
Valla bende ilk öyle anlamıştım djdjBen ilk neden ikinci anlamda anladım ya. Fantezi dünyam rengarenk midr nedir