Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Ben yanıtlayayım mı aşşşırı hızlı benim metabolizmam. Asla düzeni yok. 3 günde bir bozulur tamamen. Birden gelir tuvaletim ve tutulacak gibi olmaz. Geçen üst komşumda gittim. 5 dk tutup eve inemedim yani.

Tüm kk boşaltım sistemimin düzeni öğrenmiş oldu. Alın ulan bu bilgiyle naparsanız yapın. 🤣
Mervenin toto tutmuyormuş arkadaslar öğrenmiş olduk😂

Bu telefonlar bizi cidden dinliyor
Son yarım saattir burada b.k geyiği yapıyorum, spotify'nin bana önerdiği şeye bakin
IMG_20231031_223642.jpg
😂😂😂

Evet kendi evimin konu sahibinin sorusuna yanit olarak cvp verdim disarda nasil yaptgima dair pratik sekilde belki musluk ta golgeli lekeler olabilir hamileyim kirec cozucu kullanamiyorum ilk zamandan beri
Eşinize söyleyin kireç çözücü ile temizlesin musluk etrafını özellikle.

Hahaha terbiyesizlik mi? kadınlar s.cmaz diyen erkekler gibisiniz ya yorumlar yüzünden konuya da odaklanmadım oda absürt zaten komik🤣... Bir arkadaşımın nişanlısı sürekli tuvalete giden kadın sevmem kadın dediğin az yapar deyince şok olmuştum, sinirlerim bozuldu çok gülüyorum şuan. Allah sizi ya.🤣
İshal olmak da kadınlara yasaklanmalı. Birde pembe yapmalılar. 🤣🤣
Her tuvalete girdiğinde kaka yapan ablam elendi. Arayıp ideal bi kadın olmadığını söyleyeyim 😂

Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.

senin kafandan istiyorum ben yaa...

Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.
Şu forumda bi sicacagimiz saate karisilmamisti 💩 sen bize çizelge falan yap bari ona göre yapalım

Bağırsakları çok kolay egitebiliriz bunu yapıyorum ben mesela 2 yıldır ücretsiz izindeydim sabahları kahvaltıdan sonra çıkardım tuvalete şimdi iki haftadır ise başladım bir kaç gün kendimi zorlayıp akşamları çıkmaya başladım şimdi düzenim oturdu. Oglum da benim gibi kendi düzenini olusturabiliyor yere zamanına göre.

Arkadaşım musluğu bu kadar dert ettiysen küçük pet şişe koy çantana, ondan dök suyunu

Valla rekorum on gün. Sonra yapamıyorum da dönüyorum:)) yurtta bile yapamazdim, herkesin odadan çıkmasini beklerdim,ilk dersi kaçırma pahasına (ama yanımda / evde biri varken bu sorun. Odada teksem rahatım)

Ya ferhans hayattaki en kırmızı çizginin bu olmasına inanamıyorum 😂😂 ama sana katılıyorum. Ben iş yerinde sicanlara hayret ediyorum. Bir arkadaşım misafirliğe geldi gecen ilk defa, odamta tavla oynuyorduk,oyun da yarıda daha el bitmemiş, lavaboya gitti. Onbeş dakka sonra geldi😂 ne bileyim ilginç geliyor. Tiyatro mola veriyor mesela, zaten onbeş dk mola, millet o molada s.ciyor, onca bekleyen varken.
ay ne bileyim , ben de isterim cart cart yapmak ama olmuyor:) ben de senin gibi adami ugurlayip girerim heralde :)
bir çeşit sosyal fobi mi bilemiyorum ki. Çoğu konuda çok rahatimdir, bu konu yok yani. Ugrassam da olmuyor

pehh solladım seni 14 günle😅
ben birde tatile yada memlekete gidince götürüp getiriyorum çok kıymetli başka memleketlerde bırakamıyorum kendilerini🤦‍♀️

Ve mümkünse vanilya/pudra kokmalı 🤌
Hahaha pıt da yapmamalı. Ama gel gör
Özeller temiz hemde tertemiz 👍

Ama özel hastanelerin tahlil fiyatlarını Görünce ister istemez miciyoruz :KK70:

Yurtdışı başvurusu için sağlık raporumu özelden çıkardım anlaşmalı diye check up yaptırınca hepsi bir aradan çıktı rahat ettim özel diye. 🤣 tertemizdi gel gör ki ilk gelmedi buda sorun ya su içip gezmek zorunda kaldım. 🤣

X