Fidelle Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2017 1.294 2.509 1 Kasım 2023 Konu Sahibi susver09 #261 13 sayfa boyunca anlatmışsınız tuvalet adabını, konu sahibi ise kaçtı gitti iyi mi Yazık oldu emeklerimize…
13 sayfa boyunca anlatmışsınız tuvalet adabını, konu sahibi ise kaçtı gitti iyi mi Yazık oldu emeklerimize…
feliscatus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Nisan 2020 1.324 4.419 45 1 Kasım 2023 Konu Sahibi susver09 #262 Fidelle .!.: 13 sayfa boyunca anlatmışsınız tuvalet adabını, konu sahibi ise kaçtı gitti iyi mi Yazık oldu emeklerimize… Genişletmek için tıkla... Konuda bi bok kokusu mu var
Fidelle .!.: 13 sayfa boyunca anlatmışsınız tuvalet adabını, konu sahibi ise kaçtı gitti iyi mi Yazık oldu emeklerimize… Genişletmek için tıkla... Konuda bi bok kokusu mu var
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.292 64.544 1 Kasım 2023 Konu Sahibi susver09 #263 MssPARE .!.: O gün mesela acılı yedin mesela bağırsakları harekete geçiren gıdalar tükettin Ne bileyim ya böyle durumlarda bile saat gibi sabah akşam mi wc ye çıkılıyor Genişletmek için tıkla... Ben acı da yesem dışarıda gelmiyor. Saatler süren uzun yolcuklar yapardim. Onlarda bile gelmezdi. Kalbimizi eğitemedik ama bağırsakları eğitmişiz.
MssPARE .!.: O gün mesela acılı yedin mesela bağırsakları harekete geçiren gıdalar tükettin Ne bileyim ya böyle durumlarda bile saat gibi sabah akşam mi wc ye çıkılıyor Genişletmek için tıkla... Ben acı da yesem dışarıda gelmiyor. Saatler süren uzun yolcuklar yapardim. Onlarda bile gelmezdi. Kalbimizi eğitemedik ama bağırsakları eğitmişiz.
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.108 15.212 2 Kasım 2023 Konu Sahibi susver09 #264 Dışarda bi yerde geldiyse nasıl tutulur. Hele bide 10 gün tutanlar var. Ben bilmiyorum eğitemedim tutamıyorum
Dışarda bi yerde geldiyse nasıl tutulur. Hele bide 10 gün tutanlar var. Ben bilmiyorum eğitemedim tutamıyorum
elifizmir35 Kalp herkeste var ; Yürek başka bir şey Pro Üye 13 Eylül 2023 862 666 2 Kasım 2023 Konu Sahibi susver09 #265 agustos72 .!.: Dışarda bi yerde geldiyse nasıl tutulur. Hele bide 10 gün tutanlar var. Ben bilmiyorum eğitemedim tutamıyorum Genişletmek için tıkla... Hiç çekinmem gocunmam doğrusu. En yakın zile basar , durumu anlatırım işimi görürüm. Tanrı misafiri sonuçta
agustos72 .!.: Dışarda bi yerde geldiyse nasıl tutulur. Hele bide 10 gün tutanlar var. Ben bilmiyorum eğitemedim tutamıyorum Genişletmek için tıkla... Hiç çekinmem gocunmam doğrusu. En yakın zile basar , durumu anlatırım işimi görürüm. Tanrı misafiri sonuçta