Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Daha önce buna benzer çok konu varmış aslında sitede.okumuştum ben hatırlıyorum.
Bana denk gelmedi

Ferhan senin yorumunu okudum düzen yapmadın mi bi sabah bi akşam demişin

Bunun nasıl duzeni oluyor yahu yediklerinle bağlantılı bu iş o gün çok yedin mesela ne zaman geleceği belli değil ki oranın bir ayarı yok

Mesela o gün bamya yedin Ferhan iste ver coşkuyu bağırsaklara tutta göreyim

Dedim g.tünü terbiye edemeyen bi ben mi varım

Arkadaşlar şu kaka düzeni oluşturun diyenler dalga mı geçiyorsunuz? Yoksa espri falan mı? Dışarıda yapmayın ne demek ya hu? Kirli bırakanlar kendi evlerinde de kirli bırakan kesimdir merak etmeyin. Ben yanımda çocuğum olduğu için sirke taşıyorum. Onun tuvaleti gelirse temizliyorum çıkınca da döküyorum peçeteyle silip çıkıyorum. Gittiğim hiçbir yerde de b.k dolu tuvalet görmedim. Düşük eğitimli kesimlerin gittiği yerler pis oluyor hep. Bunu da bir türlü anlamış değilim zaten. Çünkü tuvalet adabı evde öğrenilir.

Ortalayamıyor musunuz, vücut koordinasyonunuz yok mu, ne öyle bebekler gibi...

Aklıma gelen

Üniversite tuvaletlerine hiç girmediniz sanırım

Peçeteyi taharet musluğunda mı ıslatıyorsunuz kabindeki
Arkadaşım musluğu bu kadar dert ettiysen küçük pet şişe koy çantana, ondan dök suyunu
Kız on gün ne demek bağirsaklar bağıra bağıra küfreder
Valla rekorum on gün. Sonra yapamıyorum da dönüyorum:)) yurtta bile yapamazdim, herkesin odadan çıkmasini beklerdim,ilk dersi kaçırma pahasına (ama yanımda / evde biri varken bu sorun. Odada teksem rahatım)
Ya ferhans hayattaki en kırmızı çizginin bu olmasına inanamıyorum ama sana katılıyorum. Ben iş yerinde sicanlara hayret ediyorum. Bir arkadaşım misafirliğe geldi gecen ilk defa, odamta tavla oynuyorduk,oyun da yarıda daha el bitmemiş, lavaboya gitti. Onbeş dakka sonra geldi ne bileyim ilginç geliyor. Tiyatro mola veriyor mesela, zaten onbeş dk mola, millet o molada s.ciyor, onca bekleyen varken.
Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varken amma velakin onların umurunda olmuyor
ay ne bileyim , ben de isterim cart cart yapmak ama olmuyor:) ben de senin gibi adami ugurlayip girerim heralde :)
bir çeşit sosyal fobi mi bilemiyorum ki. Çoğu konuda çok rahatimdir, bu konu yok yani. Ugrassam da olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…