Hiçbir şey olmaz merak etmeyin.Ya o an yoktu işte
yer tuvaletinde taharet muslupubu açıp peçeteyi ıslattım zarar verir mi bakter vs var mıdır
Bana denk gelmediDaha önce buna benzer çok konu varmış aslında sitede.okumuştum ben hatırlıyorum.
Dedim g.tünü terbiye edemeyen bi ben mi varımBana denk gelmedi
Ferhan senin yorumunu okudum düzen yapmadın mi bi sabah bi akşam demişin
Bunun nasıl duzeni oluyor yahu yediklerinle bağlantılı bu iş o gün çok yedin mesela ne zaman geleceği belli değil ki oranın bir ayarı yok
Mesela o gün bamya yedin Ferhan iste ver coşkuyu bağırsaklara tutta göreyim
Dedim g.tünü terbiye edemeyen bi ben mi varım
Yani fotoğraflı anlatım olmasa musluğun ne olduğunu bilmezdik Allah razı olsunEki Görüntüle 3327272 dışarda iken örneğin bu muslukta ıslatıp içeriye öyle girerim☺
Ortalayamıyor musunuz, vücut koordinasyonunuz yok mu, ne öyle bebekler gibi...Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.
Aklıma gelenBen mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Üniversite tuvaletlerine hiç girmediniz sanırımArkadaşlar şu kaka düzeni oluşturun diyenler dalga mı geçiyorsunuz? Yoksa espri falan mı? Dışarıda yapmayın ne demek ya hu? Kirli bırakanlar kendi evlerinde de kirli bırakan kesimdir merak etmeyin. Ben yanımda çocuğum olduğu için sirke taşıyorum. Onun tuvaleti gelirse temizliyorum çıkınca da döküyorum peçeteyle silip çıkıyorum. Gittiğim hiçbir yerde de b.k dolu tuvalet görmedim. Düşük eğitimli kesimlerin gittiği yerler pis oluyor hep. Bunu da bir türlü anlamış değilim zaten. Çünkü tuvalet adabı evde öğrenilir.
Öğğkkk çok pis bir musluk buEki Görüntüle 3327272 dışarda iken örneğin bu muslukta ıslatıp içeriye öyle girerim☺
Arkadaşım musluğu bu kadar dert ettiysen küçük pet şişe koy çantana, ondan dök suyunuPeçeteyi taharet musluğunda mı ıslatıyorsunuz kabindeki
Valla rekorum on gün. Sonra yapamıyorum da dönüyorum:)) yurtta bile yapamazdim, herkesin odadan çıkmasini beklerdim,ilk dersi kaçırma pahasına (ama yanımda / evde biri varken bu sorun. Odada teksem rahatım)Kız on gün ne demek bağirsaklar bağıra bağıra küfreder
Ya ferhans hayattaki en kırmızı çizginin bu olmasına inanamıyorumYapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.
ay ne bileyim , ben de isterim cart cart yapmak ama olmuyor:) ben de senin gibi adami ugurlayip girerim heralde :)Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varkenamma velakin onların umurunda olmuyor
Derdim var da bi ilk galiba b.ku dert olanı da gördük pes
Insan bunu da dert yapar mi yahu git evine yıkan yun temizlen
Ne mikrobu kapıcan yahu
Ben İÜ mezunuyum, yer tuvaleti vardı hala öyledir bence tertemizdi hep. Hiç pis bulmadım. Tabi ben mezun olalı 9 yıl oldu :)Üniversite tuvaletlerine hiç girmediniz sanırım
Külahımı da uzatayım ona anlatınBen İÜ mezunuyum, yer tuvaleti vardı hala öyledir bence tertemizdi hep. Hiç pis bulmadım. Tabi ben mezun olalı 9 yıl oldu :)
Yok ona siz anlatın külah gibi cansız şeylerle konuşma huyum yok :)Külahımı da uzatayım ona anlatın
Görüntüsü temiz ya günlük ciflerimÖğğkkk çok pis bir musluk bu