Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Şaka mısınız?Şu yaşınıza kadar hiç mi dışarda ihtiyaç gidermediniz?
Bu yeni nesil gençlerin çözüm üretememe hâli çok acı.Surekli birileri sizin yerinize çözüm üretmeli hele böyle b....ktan bir konuda bile.Peceteyi islatirsin,ıslak mendil alırsın bundan sonra yanına .......
En geç ilk okulda çözmüş olmanız gereken bir sorunu yetişkinlikte bile cozememek,birde bu platformda sormak ..........

kıskanmaktan başka birşey yapamadım şu an

Mervenin toto tutmuyormuş arkadaslar öğrenmiş olduk
Tutmuyo abi napiyim ya tutmuyo
Hamileyim ya kireç c. Dokemim başka ne uygulim ? Musluk kısmına
Öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. Biz de porçöz yiyip içmiyoruz temiz olalım diye. sıkoçbıraytın tersiyle sürtseniz sıvı sabun bile çıkarır düzenli temizlenen musluktan kireci. Ben de kimyasal olayına çok ciddi bir ara vermiştim. Daha yeni salmaya başladım. Oluyor yani bir şekilde.
kıskanmaktan başka birşey yapamadım şu an
YA valla özenilecek bi siy diil yaaa

Her tuvalete girdiğinde kaka yapan ablam elendi. Arayıp ideal bi kadın olmadığını söyleyeyim

Kızda ben tuvalete 3 gün gitmiyorum biliyo musun neden bilmiyorum yapım öyle deyince konu ordan döndü nişanlısı da öyle dedi. Ne pırtsal konular içinde kalmışım yaf..
Ayrıldılar sonra demek ki bağırsakları düzene girdi ama olsundu. O daha mühim.

Oooo su içip gezmek mi

Ben bir ay evvel böbrek taşı düşürdün onun öncesi safra kesesi ameliyatı oldum

Böbrek için ultrosona gitmem gerekiyor taşlar idrar yolunda varmı diye bakacaklar

Su iç idrara sıkış dediler içiyorum yok idrar ama ne içtim sonra şükür sıkıştım hemen ultrason odasına koştum bekle hasta var dediler

Bekledim ama nasıl bekleme bacakları bağlıyorum sıkıyorum kendimi derken çağırdılar girdim

Bakıyorlar böbreklere idraryollarina ama nasıl bastırıyor radyoloji uzmanı nasıl bastırıyor ben bıraksam her yer idrar hahahaha kendimi sıkıyorum serbest bırak diyor olmuyor

Ne zor günlerdi tutamayacam diyorum tut diyorlar
Neyse ki bitti benim o üniversite hastanesinin o iğrenç wc sine bir gidişim var ama ateş almış gibi yaydan çıkan ok gibi

Ay ne zormuş ben daha zorlanırdım vallahi. Uzun ve zor bir süreç canım geçmiş olsun..

taharet muslugunun amaci pecete islatmak degil aslinda ama sanirim tam oturamadiginiz icin musluktan yikama yapamiyorsunuzdur diye dusunmek istedim.
pamuk tasiyabilirsiniz yaninizda, ben evde pamuklari islatip buzdolabi posetine koyup yanima aliyorum.
kizima disarda lazim olursa o sekilde kullaniyorum

aynisi yaşandı

Kare bebek bakim pamuğu alin çantanıza ıslatın valla ben dışarda tövbe yapmam ama tabi ki mecbur kalınca böyle yapabilirsiniz. Ama tuvalet terbiyesi diye bir tabir var, ayni saate yapmak buna alıştırin.

Sabah Evde düzgün kahvaltı yapsan çıkmadan gelir aslında. Dışarda mecbur kalmazsın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…