Şaka mısınız?Şu yaşınıza kadar hiç mi dışarda ihtiyaç gidermediniz?Ben mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
Ben yanıtlayayım mı aşşşırı hızlı benim metabolizmam. Asla düzeni yok. 3 günde bir bozulur tamamen. Birden gelir tuvaletim ve tutulacak gibi olmaz. Geçen üst komşumda gittim. 5 dk tutup eve inemedim yani.
Tüm kk boşaltım sistemimin düzeni öğrenmiş oldu. Alın ulan bu bilgiyle naparsanız yapın.
Tamam ablacığım. O zaman eşin yapar çok rahatsız oluyorsa o kreçtenHamileyim kireç çözücü ve çamaşır suyu kullanamıyorum.
Tabi eşim zaten uygun oldukça yardım ediyorTamam ablacığım. O zaman eşin yapar çok rahatsız oluyorsa o kreçten
Şu konuyu yazan tıp ögrencisiYa ölümlü dünyaya atıf yaptım anlamadın mlsf
Tutmuyo abi napiyim ya tutmuyoMervenin toto tutmuyormuş arkadaslar öğrenmiş olduk
Öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. Biz de porçöz yiyip içmiyoruz temiz olalım diye. sıkoçbıraytın tersiyle sürtseniz sıvı sabun bile çıkarır düzenli temizlenen musluktan kireci. Ben de kimyasal olayına çok ciddi bir ara vermiştim. Daha yeni salmaya başladım. Oluyor yani bir şekilde.Hamileyim ya kireç c. Dokemim başka ne uygulim ? Musluk kısmına
YA valla özenilecek bi siy diil yaaakıskanmaktan başka birşey yapamadım şu an
Alternatiftir inş diyelim. AssdfasdfŞu konuyu yazan tıp ögrencisi
Her tuvalete girdiğinde kaka yapan ablam elendi. Arayıp ideal bi kadın olmadığını söyleyeyim
Oooo su içip gezmek miHahaha pıt da yapmamalı. Ama gel gör
Yurtdışı başvurusu için sağlık raporumu özelden çıkardım anlaşmalı diye check up yaptırınca hepsi bir aradan çıktı rahat ettim özel diye.tertemizdi gel gör ki ilk gelmedi buda sorun ya su içip gezmek zorunda kaldım.
Anladim tşk fikrinizi denerim.Alternatiftir inş diyelim. Assdfasdf
Oooo su içip gezmek mi
Ben bir ay evvel böbrek taşı düşürdün onun öncesi safra kesesi ameliyatı oldum
Böbrek için ultrosona gitmem gerekiyor taşlar idrar yolunda varmı diye bakacaklar
Su iç idrara sıkış dediler içiyorum yok idrar ama ne içtim sonra şükür sıkıştım hemen ultrason odasına koştum bekle hasta var dediler
Bekledim ama nasıl bekleme bacakları bağlıyorum sıkıyorum kendimi derken çağırdılar girdim
Bakıyorlar böbreklere idraryollarina ama nasıl bastırıyor radyoloji uzmanı nasıl bastırıyor ben bıraksam her yer idrar hahahaha kendimi sıkıyorum serbest bırak diyor olmuyor
Ne zor günlerdi tutamayacam diyorum tut diyorlar
Neyse ki bitti benim o üniversite hastanesinin o iğrenç wc sine bir gidişim var ama ateş almış gibi yaydan çıkan ok gibi
Teşekkür ederim aynen uzun acılı ve zordu şükür geçtiAy ne zormuşben daha zorlanırdım vallahi. Uzun ve zor bir süreç canım geçmiş olsun..
taharet muslugunun amaci pecete islatmak degil aslinda ama sanirim tam oturamadiginiz icin musluktan yikama yapamiyorsunuzdur diye dusunmek istedim.Ben mecbur kaldım peçeteyi taharet musluğunda ıslatıp sildim. Mikrop kapmış mıyımdır zararlı mı siz nasıl yapıyorsunuz normal mi ya da . Ünideyim gün boyu mecburen büyük tuvaletimi de yaptım ve kuru peçeteyle temizlenmiyor ıslak lazım
aynisi yaşandıOooo su içip gezmek mi
Ben bir ay evvel böbrek taşı düşürdün onun öncesi safra kesesi ameliyatı oldum
Böbrek için ultrosona gitmem gerekiyor taşlar idrar yolunda varmı diye bakacaklar
Su iç idrara sıkış dediler içiyorum yok idrar ama ne içtim sonra şükür sıkıştım hemen ultrason odasına koştum bekle hasta var dediler
Bekledim ama nasıl bekleme bacakları bağlıyorum sıkıyorum kendimi derken çağırdılar girdim
Bakıyorlar böbreklere idraryollarina ama nasıl bastırıyor radyoloji uzmanı nasıl bastırıyor ben bıraksam her yer idrar hahahaha kendimi sıkıyorum serbest bırak diyor olmuyor
Ne zor günlerdi tutamayacam diyorum tut diyorlar
Neyse ki bitti benim o üniversite hastanesinin o iğrenç wc sine bir gidişim var ama ateş almış gibi yaydan çıkan ok gibi
Bunun için mabat koçları da var mı?Bağırsak ve anüs kasları eğitim kursları var arkadaşlar, ücretsiz hem de. Olur olmadık yerlerde neden s.ciyorsunuz? Ferhans haklı. Eğitimle saat belirliyorsunuz o saatlerin dışına kesinlikle çıkmıyor g.tünüz.
Ay yapmayın yaPeki neden büyük abdest? Niye ayrım yaptınız mi? Küçük abdest yapınca donunuzu cekip çıkıyor musunuz