- 28 Ekim 2022
- 5.878
- 14.421
- 28
Ya o an yoktu işteSadece su içeren islak mendiller var alip atin cantaniza bunu da mi baskasi soylesin..
yer tuvaletinde taharet muslupubu açıp peçeteyi ıslattım zarar verir mi bakter vs var mıdırBebe ıslak mendili alın. Ama klozetlere asla ben gitmem. Yer tuvaleti bulursanız sorun olmaz
Akşam akşam güldümDışarda ilk kakanızı yapışınız mı gerçekten?
Ay bu ne sinir ya napalım gelince mecbur kalınca yapıyoruz.Sadece sabahları ya da sadece akşamları büyük tuvalet düzeni oluşturursanız bu tarz dertleriniz kalmaz.ya da tutun yani.umumi tuvalete büyük tuvalet yapılmasına çok sinirleniyorum.kimse tam temizleyemiyor çünkü.tuvaleti yani kendinizden banane.gerekli alet edevat yok ki uğraşan da yok.vücudunuz üzerinde söz hakkınız olsun biraz.tuvalet düzeni oturtulabilen birşey.genelde de sabah işe, okula gitmeden önce yapılır.
Nasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirimBalon da yalayamıyor musun?
Saçmalama ya musluğu mu yaliyorsun Allah aşkına, musluğu bir yerinle mi temas ettirdin? Ne mikrobu geçecek musluktanYa ne bileyim umumi tuvalet ya musluğu pistir bakteri falan vardır diye
Peçeteyi taharet musluğunda mı ıslatıyorsunuz kabindekiHa avm gibi başka yerlerde
Normal peceteyi ıslatıp .
Ayrıda kurularım .
Ya ölümlü dünyaya atıf yaptım anlamadın mlsfNasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da yapmam
Saçmalama ya musluğu mu yaliyorsun Allah aşkına, musluğu bir yerinle mi temas ettirdin? Ne mikrobu geçecek musluktan
Yok öyle değilPeçeteyi taharet musluğunda mı ıslatıyorsunuz kabindeki
Kız on gün ne demek bağirsaklar bağıra bağıra küfrederNasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da 30 sene evde başkası varken bir şey yapmam
Saçmalama ya musluğu mu yaliyorsun Allah aşkına, musluğu bir yerinle mi temas ettirdin? Ne mikrobu geçecek musluktan
Hahaha valla anlamadımYa ölümlü dünyaya atıf yaptım anlamadın mlsf
Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.Niye kız, ben onu bile yapamadım,32 yasindayimölsem umumi tuvalette /ananemin köydeki evi hariç herhangi bir insanın evinde s.çamam .
Konu sahibi deli misin? İnsan k.çini islattigi tuvalet kağıdıyla temizledi diye hasta olur mu?
Çeksen donunu gitsen bile kendi b.kundan öyle kolay hastalık kapmazsındaha mantıklı şeyleri takıntı yap gözünü seveyim
Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varkenNasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da 30 sene evde başkası varken bir şey yapmam
Daha önce buna benzer çok konu varmış aslında sitede.okumuştum ben hatırlıyorum.Derdim var da bi ilk galiba b.ku dert olanı da gördük pes
Insan bunu da dert yapar mi yahu git evine yıkan yun temizlen
Ne mikrobu kapıcan yahu
Nasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da 30 sene evde başkası varken bir şey yapmam
Orası kendi evin oluyor ki zaten.Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varkenamma velakin onların umurunda olmuyor
Buna da tükürmüş sümkürmüş olabilirler. Ağızda daha çok bakteri var derler.Eki Görüntüle 3327272 dışarda iken örneğin bu muslukta ıslatıp içeriye öyle girerim☺