Umumi tuvalette büyük abdestnizi yaptıktan sonra nasıl temizleniyorsunuz

Ay bu ne sinir ya napalım gelince mecbur kalınca yapıyoruz.

Balon da yalayamıyor musun?
Nasıl yani? Ben temizliğinde değilim ya, hiç temiz titiz biri sayılmam. Ama yapamıyorum. Biriyle tatile gitmememin en büyük sebebi evde biri varken de tuvaleti kullanamamak :)) on gün yapamadığımi bilirim 30 sene sonra ilk defa şimdiki sevgilimle gittiğim bir tatilde geceyarısı bir cesaret yaptım. Onda da hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım, daha da 30 sene evde başkası varken bir şey yapmam
Ya ne bileyim umumi tuvalet ya musluğu pistir bakteri falan vardır diye
Saçmalama ya musluğu mu yaliyorsun Allah aşkına, musluğu bir yerinle mi temas ettirdin? Ne mikrobu geçecek musluktan

Ya ölümlü dünyaya atıf yaptım anlamadın mlsf

Kız on gün ne demek bağirsaklar bağıra bağıra küfreder

Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.

Evlenince de mi yapmayacaksınız. Ben de ilk zamanlar oyleydim gerçi hala yine yapamiyorum eşim varken amma velakin onların umurunda olmuyor

Aynisiyim. Yeni evliyken eşimim evden gitmesini ya da gece uyumasini beklerdim buyuk tuvalet için. Ve benim de bu konuda kotu anim oldu.
Ama tatile gitmemezlik yapmiyordum tatilde daha kolay idare edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…