- 16 Haziran 2011
- 14.653
- 60.207
Yapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.
Bi insan kakası geldi ve s.çtı diye neden terbiyesiz olsun asmdmdmmmfkglfYapma da zaten.çok büyük rezillik ve terbiyesizlik bence.fırça mı var oralarda nasıl kalıntı bırakmadan temizleyeceksin. Olsa da zaten hangi babayiğit kullanabilir ki.keşke herkes bizim gibi olsa.bir de dediğim gibi saçma salak saatlerde büyük tuvaleti gelen insan bana çok gıcık geliyor.şu vücudunun bir düzeni yok mu? Oturtamadın mi? Ne o öyle bebekler gibi.
Kendi eviniz mi ? Ben dışarıda bir yer sandımGörüntüsü temiz ya günlük ciflerim
Aman tanrım hayatımda bu kadar iyi laf sokan insan görmemiştim.Yok ona siz anlatın külah gibi cansız şeylerle konuşma huyum yok :)
Sizin orda tuvalet mi var çok terbiyesiz bir şey cık cık cıkFırça var tabii ki. Sizin oradaki tuvaletlerde tuvalet fırçası yok mu ?
Kız kadının kendi eviymiş niye öyle dedin şimdi kddjdjdjejdÖğğkkk çok pis bir musluk bu
Cif değil de kireç sökücü ya da a101 deki sirkelim ile temizlerseniz daha temiz bi görüntü olurGörüntüsü temiz ya günlük ciflerim
Kireçlenmiş. Musluk etrafı da sararmış. Umumi tuvalet lavabosu gibi duruyor napimKız kadının kendi eviymiş niye öyle dedin şimdi kddjdjdjejd
TaharetYurtdısında teharet musluğu yok ıslak mendil kullanıyorlar, sizde ıslak mendil kullanın o halde bebekler icin olanlardan..
Yaliyorum ben, daha hijyenik geliyor. Bak bunu da herkese soylememPeçeteyi taharet musluğunda mı ıslatıyorsunuz kabindeki
Farkettim bende önce umumi sandım da sonra yorumu gördüm gkfkfkdnKireçlenmiş. Musluk etrafı da sararmış. Umumi tuvalet lavabosu gibi duruyor napim
Nereyi yalıyorsunYaliyorum ben, daha hijyenik geliyor. Bak bunu da herkese soylemem
Ben yanıtlayayım mı aşşşırı hızlı benim metabolizmam. Asla düzeni yok. 3 günde bir bozulur tamamen. Birden gelir tuvaletim ve tutulacak gibi olmaz. Geçen üst komşumda gittim. 5 dk tutup eve inemedim yani.Arkadaşım musluğu bu kadar dert ettiysen küçük pet şişe koy çantana, ondan dök suyunu
Valla rekorum on gün. Sonra yapamıyorum da dönüyorum:)) yurtta bile yapamazdim, herkesin odadan çıkmasini beklerdim,ilk dersi kaçırma pahasına (ama yanımda / evde biri varken bu sorun. Odada teksem rahatım)
Ya ferhans hayattaki en kırmızı çizginin bu olmasına inanamıyorumama sana katılıyorum. Ben iş yerinde sicanlara hayret ediyorum. Bir arkadaşım misafirliğe geldi gecen ilk defa, odamta tavla oynuyorduk,oyun da yarıda daha el bitmemiş, lavaboya gitti. Onbeş dakka sonra geldi ne bileyim ilginç geliyor. Tiyatro mola veriyor mesela, zaten onbeş dk mola, millet o molada s.ciyor, onca bekleyen varken.
ay ne bileyim , ben de isterim cart cart yapmak ama olmuyor:) ben de senin gibi adami ugurlayip girerim heralde :)
bir çeşit sosyal fobi mi bilemiyorum ki. Çoğu konuda çok rahatimdir, bu konu yok yani. Ugrassam da olmuyor
demek ki saatlik ciflemeniz gerekiyo kız bu neeeeGörüntüsü temiz ya günlük ciflerim
Peceteyi taharet muslugunda mi islatiyorsunuz demis ya peceteyi yaliyorum anlaminda yazdimdiNereyi yalıyorsun