- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
- #1.341
Ben mide bulantısıyla boğuşuyorm :) uyanır uyanmaz bi başlıyor yatana kadar bırakmıyor ki rahat edeyim günüm yemek uyku yemek uyku olarak geçiyo uyumayınca geçmiyor uyuyunca en azından zaman geçiyor. Sen nasılsın canm nasıl oldun iyisindir inşallahKızlar nasılsınız bakalım :))
İyiyim arkadaşım şükür :)) kanamam geldi parça düştü bitsin die bekliyorum İşte sonrası hayırlısı bakalım kuzum ..Ben mide bulantısıyla boğuşuyorm :) uyanır uyanmaz bi başlıyor yatana kadar bırakmıyor ki rahat edeyim günüm yemek uyku yemek uyku olarak geçiyo uyumayınca geçmiyor uyuyunca en azından zaman geçiyor. Sen nasılsın canm nasıl oldun iyisindir inşallah
İyiyim arkadaşım şükür :)) kanamam geldi parça düştü bitsin die bekliyorum İşte sonrası hayırlısı bakalım kuzum ..
İyi olmana sevindim kıyamam olsun geçer bir süre sonra onlarda edepsiz demekki rahat durmuyor :))
Canimmm evet duydum darısı inşallah başına çok duygulandim çok güzel bir duygu ❤Melegimm_2 bebişin kalp atışlarını duyabildin mi canm merak ettim
İyi hamd olsun arkadaşım sen nasilsinKızlar nasılsınız bakalım :))
Ahh çok şükür çok sevindim canım amin inşallah haftaya bende duyarımCanimmm evet duydum darısı inşallah başına çok duygulandim çok güzel bir duygu ❤
Ahh çok şükür çok sevindim canım amin inşallah haftaya bende duyarımkaç gündür yoktun endişelenmiştim kötü haber aldın diye allaha şükür herşey yolundaymş
Bende aynı canım kahvaltımı yapıyorum hemen yatışa geçiyorum uyumazsam bütün gün çekilmiyo bu bulantılar baş dönmesi. İstifra etmeye başladınmi sadece bulantı mı var canm.Yok kuzum hamd olsun. İyim işte bu bulantı ve basdonmeleri biraz kötü ediyor beni bide sürekli uyuyorum falan teli pek alamıyorum elimeinsallah üç ayin sonunda duzelir bu hallerimiz yoksa yandık :)))
Sen nasılsın neler yapiosun,inşallah haftaya bebisinin minik kalbini duyarsın sen de❤❤❤❤
Olsun edepsiz güzel olsun sağlıklı olsun ama yaramaz da olsun :)))Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında :) aynen sağlıklı olsun da razıyım ben herşeye :) aynen rahat durmuyor yaramaz olacak herhalde teyzesi
İyiyim arkadaşım kanamam bitsin die bekliyorum ... bugün genetik tahlillerimi yaptırmaya gittim kan pıhtılalması ıvır zıvır bakalım hayırlısı önümüzdeki ay tedavim başlayacak bir sonraki regl bekliyoruz :) o arada sağlıklı hamilelik yaşarsam ne mutlu banaİyi hamd olsun arkadaşım sen nasilsin
canim bian once doktora gittKızlar bana yardım edin hamile olduğumu öğrendim değerlerim artıyordu dün 190 bugün 260 cıktı ama kanamam başladı.
Normalde bugün adet günümdü
Acil olarak arkadaşım doktorunu ara yada git hiç zaman kaybetme ... allah yardımcın olsun panik yapmaKızlar bana yardım edin hamile olduğumu öğrendim değerlerim artıyordu dün 190 bugün 260 cıktı ama kanamam başladı.
Normalde bugün adet günümdü
Yeterki sağlıklı doğsun da sonra düşünürüz gerisini dimi :)Olsun edepsiz güzel olsun sağlıklı olsun ama yaramaz da olsun :)))
Puregestan başlattı ama çok korkuyorum daha öncede kümyasal gebelik geçirmiştimAcil olarak arkadaşım doktorunu ara yada git hiç zaman kaybetme ... allah yardımcın olsun panik yapma
Canım ne için test yaptiriyorsun tekrarlayan düşük müİyiyim arkadaşım kanamam bitsin die bekliyorum ... bugün genetik tahlillerimi yaptırmaya gittim kan pıhtılalması ıvır zıvır bakalım hayırlısı önümüzdeki ay tedavim başlayacak bir sonraki regl bekliyoruz :) o arada sağlıklı hamilelik yaşarsam ne mutlu bana) iyi olun iyi bakın düğmelerinize :)))
Evet canım 2.kimyasalı geçirdim bu ay ben o yüzden doktorum araştırmaya başladı genetik ve kan pıhtılaşma testleri yaptırdım bugün diğer ayda tedavim başlıyacak nasipse araştırıyorlar ...Canım ne için test yaptiriyorsun tekrarlayan düşük mü
Dinlen olabildiğince nasip neyse o arkadaşım bende yeni geçiriyorum şuanda kötüsünü düşünme güsel düşün ama kontrolü elden bırakma olur mu ... hiç belli olmaz bu işler nasip neyse o oluyor malesef ...Puregestan başlattı ama çok korkuyorum daha öncede kümyasal gebelik geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?