Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Dinlen olabildiğince nasip neyse o arkadaşım bende yeni geçiriyorum şuanda kötüsünü düşünme güsel düşün ama kontrolü elden bırakma olur mu ... hiç belli olmaz bu işler nasip neyse o oluyor malesef ...
Evet doğru arkadaşım allahım hayrlısını versin hepimiz için sanada geçmiş olsun allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim

Evet doğru arkadaşım allahım hayrlısını versin hepimiz için sanada geçmiş olsun allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim
Amin arkadaşım Teşekkürler çok inşallah sağlıkla burdaki herkes bebelerini kucağına alsın dikkat et kendine progestron jel mi verdi bana öyle vermişti doktorum ?

Hayir kimyasal gebelik ne bilmiyorum ama aynı degil. Bos gebelikte kese var hersey normal bebek yok
Kimyasal gebesin ama değer gitmiyor ya bebek te sorun var döllenme sıkıntılı yada tutunmada sıkıntı var bilinmiyor tam erken gebelikte gibi gibi ...
Kan pıhtılaşma mı çıktı sende yada problem neymiş?
Yani bir sebep çıktımı düşükler için tedavi oldun mu ?

Kimyasal gebesin ama değer gitmiyor ya bebek te sorun var döllenme sıkıntılı yada tutunmada sıkıntı var bilinmiyor tam erken gebelikte gibi gibi ...
Arkadaşım bende yaşadım 2 ay önce kimyasal gebelik kan pıhtılaşması cıktı
İğne ilaç kullanmama rağmen gene kanama oldu napıcagımı sasırdım

Hayir kimyasal gebelik ne bilmiyorum ama aynı degil. Bos gebelikte kese var hersey normal

Kan pihtilsmasi ama ciddi boyutta degil ilk defa igne ve ilac deniyorum rabbim ayni sıkıntılari gostermesin

Kan pihtilsmasi ama ciddi boyutta degil ilk defa igne ve ilac deniyorum rabbim ayni sıkıntılari gostermesin
Amin inşallah sağ Salim bebeğini alırsın kucağına..
Banada çıkarsa aspirin başlayacağını sonrasında gebe kaldığımda iğneye başlayacağını söyledi hayırlısı ile ama sonuç ne çıkar bilmiyorum bende 20 gün sonra alıcam ...

Amin inşallah sağ Salim bebeğini alırsın kucağına..
Banada çıkarsa aspirin başlayacağını sonrasında gebe kaldığımda iğneye başlayacağını söyledi hayırlısı ile ama sonuç ne çıkar bilmiyorum bende 20 gün sonra alıcam ...
Insaalh bisey cikmaz canim ama sebepsiz olmaktansa tedavisi olan bisey olsun

Insaalh bisey cikmaz canim ama sebepsiz olmaktansa tedavisi olan bisey olsun
İnşallah arkadaşım ama dediğin gibi iki kimyasal sebebi var ise çıksın ki birdahaki yaşatmasın allah bakalım görcez önümüzdeki süreçte şuanda obulasyonumda değişti bir sonraki regliye kadar tekrar olur mu bilmiyorum arkası gelir diyorlar hep hoş benim gelmedi daha önce ama bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun canım benim..

İnşallah arkadaşım ama dediğin gibi iki kimyasal sebebi var ise çıksın ki birdahaki yaşatmasın allah bakalım görcez önümüzdeki süreçte şuanda obulasyonumda değişti bir sonraki regliye kadar tekrar olur mu bilmiyorum arkası gelir diyorlar hep hoş benim gelmedi daha önce ama bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun canım benim..
Rabbim hayırlısini versin zor surecler ama Allah büyük

Back