Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Ben herşeye ağlar oldum günün çoğu yemek yemek ağlamak ve uyumakla geçiyo. Karnım çok çabuk acıkıyo sürekli yemek istiyorum. Herşeyden duygulanıyorm alınganlık aşırı derece var. Alt karında doluluk hissi var. Akıntım çok yok. Halsizlik var çok çabuk yoruluyorm sırt ve bel ağrım var. Mide bulantısı yok ama koku hassasiyeti var :)
Canım alt karında doluluk hissi şuan bendede var. Sarımsı akıntıdan bazen geliyor. Adetime iki gün var daha. Alt karnın daki ağrımsı hafif sızı şeklindeydi dimi? Ağrı diyemiyordun tam olarak? Ne zaman yaptın test

Canım ben adet oldum listede bende değişiklik yapabilir misin bat 20 mart :) bakalım bu ay ne olucak Melegimm_2 Melegimm_2

Bende yumurtlama döneminin en verimli günlerinde eşim il dışındaydı diye aslında çok umutlu değildim . Yarın bat günüm ama bu sabah pembe akıntım oldu silince , sonrada kahve rengimsiye dönüştü adet oluyorum sanırım , umutlu değildim diyorum ama üzüldüm yine . Ciddi başımdönüyodu kaç gündür yoksa bubelirtiler neden demeden yapamıyorinsan. Sadece silince gelen kahve rengi leke , baş dönmesi , göğüs hassasiyeti , hafif bulantımsı his hala devam

Canım alt karında doluluk hissi şuan bendede var. Sarımsı akıntıdan bazen geliyor. Adetime iki gün var daha. Alt karnın daki ağrımsı hafif sızı şeklindeydi dimi? Ağrı diyemiyordun tam olarak? Ne zaman yaptın test
Adete 2 gün varken yaptım canım 92.7 çıktı inşallah güzel haberlerini alırız seninde :) hakkında hayırlısı

Bende yumurtlama döneminin en verimli günlerinde eşim il dışındaydı diye aslında çok umutlu değildim . Yarın bat günüm ama bu sabah pembe akıntım oldu silince , sonrada kahve rengimsiye dönüştü adet oluyorum sanırım , umutlu değildim diyorum ama üzüldüm yine . Ciddi başımdönüyodu kaç gündür yoksa bubelirtiler neden demeden yapamıyorinsan. Sadece silince gelen kahve rengi leke , baş dönmesi , göğüs hassasiyeti , hafif bulantımsı his hala devam
Sabaha adet olmazsan bi test yap derim canm en azından ikilemde kalmazsın

Merhaba Kızlar . Benimde 15 Mart. dün dayanamadım test yaptım 0.100 çıktı. doktorum hamilelik olabilir dediç yarın tekrar yapıcam. inşallah yükselir.

Adet olmadım da pembe akıntım halan var ,sancım da var ,sanki olucak gibiyim :KK43:
Sancın şiddetliyse adet olabilirsin hamilelikte hafif oluyo sancılar eğerki sancın da olduğu halde olmazsan yine git kan ver çünkü dış gebelikte olabiliyor o sancılı oluyo allah korusun

selam kızlar. benimde düne kadar gögüslerim çok şişti ve ağrıyordu, bugün daha iyi çok acımıyor. bat 15 mart. bu normal mi? bir anda hafiflemesi.

selam kızlar. benimde düne kadar gögüslerim çok şişti ve ağrıyordu, bugün daha iyi çok acımıyor. bat 15 mart. bu normal mi? bir anda hafiflemesi.
Genelde adet zamanı böyle olur gebelik varsa adet gününden sonra hafiflemeye başlıyor hormonlara göre şişer hafifler bu şekilde

Back